Νέα

Liverpool F.C. . The living legend !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Με την καμία φίλε...

Απλώς δείχνει να καπαρώνει την τρίτη θέση κ να παίξει το ρυθμιστή στα ντέρμπι στα οποία ίσως πάρει πόντους μιας κ τους έχει όλους μέσα...
Και εσύ το ίδιο,με τα άλλα παιδιά πιστεύεις...Κατά βάθος το ίδιο και εγώ,απλά το είπα μην τυχόν και γίνει κανένα θαύμα... :grin:

Έτσι φαίνεται...πάντως παίζει πολύ καλύτερα φέτος...παίζει βέβαια μεγάλο ρόλο,ότι δεν έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις... :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν είναι μόνο αυτό,η ομάδα δένει κ όλο κ βελτιώνεται...

Απλά πράγματα...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
πετάει η ομαδα!απο την εποχη του ραφα ειχαμε να δουμε τετοιους αυτοματισμους..το θεμα ειναι πως ετσι οπως παει ο Μπρένταν Ρότζερς δεν τον βλέπω να μένει για πολύ....θα τον αρπάξει καμια ρεαλ,καμια μπαρτσα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πετάει η ομαδα!απο την εποχη του ραφα ειχαμε να δουμε τετοιους αυτοματισμους..το θεμα ειναι πως ετσι οπως παει ο Μπρένταν Ρότζερς δεν τον βλέπω να μένει για πολύ....θα τον αρπάξει καμια ρεαλ,καμια μπαρτσα
Δύσκολα βγαίνουν Άγγλοι, Σκωτσέζοι και Ουαλλοί προπονητές από το νησί. Αν δε κάνω λάθος μόνο ο μέγας Μπόμπι Ρομπσον τ είχε κάνει που πήγε σε Ολλανδία, Πορτογαλλία και Ισπανία. Νομίζω κιόλας πως με τη Αϊντχοφεν είχε κερδίσει και πρωτάθλημα. Δε ξέρω άλλον προπονητή από το νησί που ν έχει φύγει εκτός.

Υ.Γ Εννοώ να φύγει από το νησί και να κάνει καριέρα στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όχι να φύγει από το νησί και ν έρθει στην Ελλάδα πχ

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ροτζερς κανε το τρελλο και γω θα σε βαλω αφισα πανω απο το κρεβατι και θα κατεβασω την Eva Green  :smitten: :smitten: :smitten:
Αν το κανεις νομιζω οτι θα μιλαμε για το πιο απιθανο πρωταθλημα της εικοσαετιας(μετα απο της Λιντς βασικα)
Αν οχι και παλι τα χεις γαμησει ολα. Με αποστομωσε ο τυπος, τελος.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Οτι και να γινει.
Το ποταμι πλεον δεν γυριζει πισω.
Φετος? Του χρονου? Δεν ξερω. Ενα ειναι σιγουρο ομως πλεον.....

4 στο παραρτημα....3 στο αφεντικο του παραρτηματος...4 και 5 στην τοτεναμ...5 και στην αρσεναλ.....

[size=30pt]ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ!!![/size]

Τρεμετε.......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αντε παιδια να ανεβειτε και στην ευρωπη σιγα σιγα μεχρι και ο γαυρος σας περναει στην βαθμολογια  :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αντε παιδια να ανεβειτε και στην ευρωπη σιγα σιγα μεχρι και ο γαυρος σας περναει στην βαθμολογια  :2funny: :2funny:

Σε θεμα liverpool..εγραψες για ελληνικη ομαδα? Εχει χαθει καθε ιερο και οσιο εδω μεσα  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Γίγαντα πας τρένο!Άντε να δούμε τι θα γίνει και με την Γιουνάιτεντ!

Που σαι ρε φιλε? Εισαι καλα?  :cheesy:
Ολα καλα ευχομαι  :)

Η γιουναιτεντ περασε τον γαβρο και αυτο(τι γραφω τωρα...) της εδωσε ψυχολογια....δεν ειναι απιθανο να κανει κηδεια στο μοναχο...πολυ δυσκολο αλλα οχι απιθανο. Το δυσκολο ηταν το πρωτο ματς. Αφου δεν εχασε....δεν εχει αγχος πλεον. Ολα γινονται

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Έχω εισιτήριο για το παιχνίδι με την Τσέλσι :-*

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Που σαι ρε φιλε? Εισαι καλα?  :cheesy:
Ολα καλα ευχομαι  :)

Η γιουναιτεντ περασε τον γαβρο και αυτο(τι γραφω τωρα...) της εδωσε ψυχολογια....δεν ειναι απιθανο να κανει κηδεια στο μοναχο...πολυ δυσκολο αλλα οχι απιθανο. Το δυσκολο ηταν το πρωτο ματς. Αφου δεν εχασε....δεν εχει αγχος πλεον. Ολα γινονται
Όλα καλά τύπε!Εσύ τι λέει?
Εδώ άρχισε να κουνιέται η Σίτυ, τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα!Έχει γυρίσει το σύμπαν ανάποδα!
Δεν υπάρχει άγχος, αλλά δεν υπάρχει και ομάδα....βασικά τα δύο άκρα βλέπω ή κηδεία της Μπάγερν ή πέος από δω μέχρι απέναντι!
Να μπαίνεις πιο συχνά!!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Όλα καλά τύπε!Εσύ τι λέει?
Εδώ άρχισε να κουνιέται η Σίτυ, τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα!Έχει γυρίσει το σύμπαν ανάποδα!
Δεν υπάρχει άγχος, αλλά δεν υπάρχει και ομάδα....βασικά τα δύο άκρα βλέπω ή κηδεία της Μπάγερν ή πέος από δω μέχρι απέναντι!
Να μπαίνεις πιο συχνά!!!

Μια χαρα δοξα τον εξαποδω  :grin:
Δεν μπαινω πιο συχνα γιατι...δεν πρεπει για το καλο μου  :grin:
Στην αγγλια ειναι απλα τα πραγματα φιλε μου.....λειπει η μαντσετσερ? Χορευουν τα ποντικια.
Σιτυ τσελσι κλπ δυναμεις δεν με φοβιζουν καθολου και ας εχουν παικταραδες και προπονηταραδες.
Φανελα δεν εχουν  ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μια χαρα δοξα τον εξαποδω  :grin:
Δεν μπαινω πιο συχνα γιατι...δεν πρεπει για το καλο μου  :grin:
Στην αγγλια ειναι απλα τα πραγματα φιλε μου.....λειπει η μαντσετσερ? Χορευουν τα ποντικια.
Σιτυ τσελσι κλπ δυναμεις δεν με φοβιζουν καθολου και ας εχουν παικταραδες και προπονηταραδες.
Φανελα δεν εχουν  ;)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Είμαστε πολύ κοντά,μετά από 24 χρόνια... :rockon:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    102,8 KB · Εμφανίσεις: 36

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
θα τους στείλει όλους κουβά αυτούς που έπαιξαν τσέλσι για κατάκτηση πρωταθλήματος...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ευχομαι να το παρει μονο και μονο για τον Τζεραρντ.Ειναι αμαρτια αυτος ο παιχτης να μην εχει παρει ενα πρωταθλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom