Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι κακώς με εξαιρείς κατ'αρχήν.Είμαι και εγώ μέσα στο παιχνίδι απλά δεν μου αρέσουν οι όροι του "παιχνιδιού" αυτού...του να προσπαθώ δηλ. να προσεγγίσω μιά αστοιχείωτη(όχι σε πανεπιστημιακή μόρφωση),μιά ξενέρωτη,μιά που δεν έχει να μου πεί κάτι άλλο παρά απο τα ρούχα της,την μανούλα της που υπεραγαπάει όπως και εμείς και τον ζωδιακό της κύκλο..και φυσικά το που θα πάει διακοπές τα χριστουγεννα,το πασχα και το καλοκαιρακι της..μπορεί να μήν μπορώ για αντικειμενικούς λόγους να κρίνω τον εαυτό μου και τα τυχόν σφάλματά του(αν και πίστεψε με το έχω κάνει και τα ξέρω),αλλά θεωρώ πώς είμαι οκ για να αντιληφθώ αν αυτό το μοντέλο της συγχρονης ελληνίδας μου κάνει ή όχι.

Απλα δεν συμφωνω με τον χαρακτηρισμο "αστοιχειωτος"

Εχω δει ανθρωπους να λενε αλλους αστοιχειωτους και σε καποια φαση

ειχαν ασχημα ορθογραφικα λαθη σε μια λεξη οπως επισης και παντελη

ελλειψη τροπων. Το αστοιχειωτη με το οποιο κοσμείτε τις γκόμενες δεν καταλαβαινω τι σημαινει

οι πουτανες που σου τρωνε τα λεφτα ειναι πιο στοιχεωμένες?  :grin:

λες οτι δεν εχεις χρονο... αυτο που κανεις και κανω αυτη τη στιγμη εδω μεσα ονομαζεται σπαταλη χρονου

δεν τον δινω καπου αλλου με σκοπο να κερδισω κατι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Απλα δεν συμφωνω με τον χαρακτηρισμο "αστοιχειωτος"

Εχω δει ανθρωπους να λενε αλλους αστοιχειωτους και σε καποια φαση

ειχαν ασχημα ορθογραφικα λαθη σε μια λεξη οπως επισης και παντελη

ελλειψη τροπων. Το αστοιχειωτη με το οποιο κοσμείτε τις γκόμενες δεν καταλαβαινω τι σημαινει

οι πουτανες που σου τρωνε τα λεφτα ειναι πιο στοιχεωμένες?  :grin:

λες οτι δεν εχεις χρονο... αυτο που κανεις και κανω αυτη τη στιγμη εδω μεσα ονομαζεται σπαταλη χρονου

δεν τον δινω καπου αλλου με σκοπο να κερδισω κατι.

κακώς τα βάζεις όλα σε έναν κορβανά και το ξέρεις.Στις πουτάνες που εμένα προσωπικά μου έχουν φάει 2 πολυτελή σπίτια στην εκάλη πάνω κάτω πάω για απολύτως συγκεκριμένο σκοπό και χρόνο..δεν ψάχνω χαρακτήρα,αλλά καλή πουτάνα να μου κάνει αυτά που θέλω...έξω όμως θέλοντας και μή συναντάς έναν άνθρωπο,μια γυναίκα δηλ. και τςης μιλάς.ανταλλάσεις απόψεις,σκέψεις κλπ...αυτό που συνειδητοποίησα εδώ και μιά εικοσαετία που τις νταραβερίζομαι γενικότερα είναι οτι βρίσκονται σε πλήρη άγνοια γενικότερα...και όταν κάποιος έχει άγνοια με τη θέλησή του για τον γενικότερο βίο του ανθρώπου για μένα είναι τουλάχιστον αστοιχείωτος για να μήν πώ επικίνδυνος.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ε ναι βρε τζώρτζ..για δαύτες δεν ομιλούμε τώρα....την γερμανικην την ομιλούμε καλώς ούτως ή άλλως :2funny:

Πολύ ξινίλα ρε φίλε, τα έχουμε πει.

Να το πω πάλι.

Στο ασανσέρ μπαίνεις τυχαία με γυναίκα στην Ελλάδα και την ρωτάς σε ποιο όροφο πάει από ευγένεια και σε κοιτάει λες και την ρώτησες εάν έχει δουλεμένο γκρόβερ.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πολύ ξινίλα ρε φίλε, τα έχουμε πει.

Να το πω πάλι.

Στο ασανσέρ μπαίνεις τυχαία με γυναίκα στην Ελλάδα και την ρωτάς σε ποιο όροφο πάει από ευγένεια και σε κοιτάει λες και την ρώτησες εάν έχει δουλεμένο γκρόβερ.

ελα ρε και νομιζα οτι ήμουν ο μόνος που έλεγε μαλακίες! :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κακώς τα βάζεις όλα σε έναν κορβανά και το ξέρεις.Στις πουτάνες που εμένα προσωπικά μου έχουν φάει 2 πολυτελή σπίτια στην εκάλη πάνω κάτω πάω για απολύτως συγκεκριμένο σκοπό και χρόνο..δεν ψάχνω χαρακτήρα,αλλά καλή πουτάνα να μου κάνει αυτά που θέλω...έξω όμως θέλοντας και μή συναντάς έναν άνθρωπο,μια γυναίκα δηλ. και τςης μιλάς.ανταλλάσεις απόψεις,σκέψεις κλπ...αυτό που συνειδητοποίησα εδώ και μιά εικοσαετία που τις νταραβερίζομαι γενικότερα είναι οτι βρίσκονται σε πλήρη άγνοια γενικότερα...και όταν κάποιος έχει άγνοια με τη θέλησή του για τον γενικότερο βίο του ανθρώπου για μένα είναι τουλάχιστον αστοιχείωτος για να μήν πώ επικίνδυνος.

H αγνοια ειναι μεγαλη κουβεντα τυπε  :grin:
ορισμενοι για να προσεγγισουν 100% την γνωση
εχουν αφιερωσει σε εναν τομεα ολοκληρη την ζωη τους.
Αυτοι ακριβως λεγονται και επιστημονες.

Επισκέπτης
Εγώ θα παραθέσω απλώς αυτό που είχα γράψει και χθες για το Κουκλάκι και θέλω να μου πείτε αν υπάρχει άλλη φάρα γυναίκας εκτός από τις Ελλεηνίδες που μπορεί να έχει τέτοια κομπλεξική συμπεριφορά... :-

Έχουνε τουπέ οι Ελληνίδες ρε τύπε, χωρίς να το αξίζουνε κι αυτό είναι που σε αηδιάζει.
Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα ρε φίλε.
Πριν 3-4 χρόνια είχαμε βρεθεί παρέα στο Κουκλάκι (ένα εστιατόριο πονηρού στυλ με πούτσους για ποτήρια, κώλους για πιάτα, πειραχτήρια σερβιτόροι κλπ κλπ). Και έρχονται ρε τύπε και κάθονται απέναντί μας τρεις Ελληνίδες μουνάρες μόνες τους. Όταν λέω όμως μουνάρες, εννοώ μουνάρες! Είχαμε και κοπέλες στην παρέα μας εμείς αλλά δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους.
Και παραγγέλνουν κρασί λοιπόν. Και σκάει ο σερβιτόρος με την κανάτα σε σχήμα πούτσου (ως είθισται) και αυτές τον διώχνουν και απαιτούν κρασί σε κανονικό μπουκάλι! Λόγω τιμής ρε φίλε! :huh:
Ε τους έφερε ο άνθρωπος.
Μετά πήγαιναν οι σερβιτόροι και τις πειράζανε (ως είθισται πάλι). Μην φανταστείς τπτ χουφτώματα και μαλακίες. Κάτι δονητές είχανε φέρει, έναν τεράστιο συγκεκριμένα που το τυλίξανε γύρω από το λαιμό μίας σαν κασκόλ και αυτές τσαντιστήκανε και λογομαχήσανε!
Ε φύγανε οι άνθρωποι και ούτε που τις ξαναενόχλησαν. Αυτές φάγανε το φαΐ τους και φύγανε σαν κυρίες πανάθεμά τες.
Που; Στο Κουκλάκι...
Μόνο οι Ελληνίδες είναι ικανές για τέτοια συμπεριφορά. Μιλούμε για κόμπλεξ ρε τύπε :-

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χεχε τι θυμηθηκα τωρα!

την προηγουμενη βδομαδα σε καποια πιατσα του κεντρου μιλησα με μια μαυρουλα...και της ειπα να μου δωσει τηλεφωνο για να την ξεφορτωθω...μετα μου ζητησε κι αυτη τηλεφωνο και μετα απο λιγες μερες με πηρε...

πηγα την πηρα με το αμαξι...τα παμε και ριξαμε κατι φιλακια...

και μου λεγε..." you dont have a girlfriend?why? " και γελαγε...της φαινοταν περιεργο..."cant you talk to a girl in the street?"

αντε τωρα να της εξηγησεις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χεχε τι θυμηθηκα τωρα!

την προηγουμενη βδομαδα σε καποια πιατσα του κεντρου μιλησα με μια μαυρουλα...και της ειπα να μου δωσει τηλεφωνο για να την ξεφορτωθω...μετα μου ζητησε κι αυτη τηλεφωνο και μετα απο λιγες μερες με πηρε...

πηγα την πηρα με το αμαξι...τα παμε και ριξαμε κατι φιλακια...

και μου λεγε..." you dont have a girlfriend?why? " και γελαγε...της φαινοταν περιεργο..."cant you talk to a girl in the street?"

αντε τωρα να της εξηγησεις...

Καλα εκανες που δεν το επιχειρησες τυπε μου.
Η ανικανοτητα σου δεν μπορει να εξηγηθει με λογια  :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
H αγνοια ειναι μεγαλη κουβεντα τυπε  :grin:
ορισμενοι για να προσεγγισουν 100% την γνωση
εχουν αφιερωσει σε εναν τομεα ολοκληρη την ζωη τους.
Αυτοι ακριβως λεγονται και επιστημονες.

γιατί μίλησα εγώ για γνώση 100% ή 30?απλά όταν δεν θές κάν να ακούσεις για αυτήν τί ακριβώς είσαι?μήπως έρμαιο του ότι να ναι? κουβαλητής κορμιού?κάτι άλλο?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Όχι τύπε, μην της πεις. Σεβασμός στις Ελληνίδες μας! Δεν χρειάζεται να μαθαίνουν την κατάντια τους μέχρι και στο Καμερούν!

Γιατί δεν την πήδηξες όμως ρε; Δεν ήταν αρκετά άσχημη; :birdman:
δεν ειχε χρονο...

και βασικα δεν πολυψηνομαι ξερω γω...

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γιατί μίλησα εγώ για γνώση 100% ή 30?απλά όταν δεν θές κάν να ακούσεις για αυτήν τί ακριβώς είσαι?μήπως έρμαιο του ότι να ναι? κουβαλητής κορμιού?κάτι άλλο?

Μήπως να ψαχτείτε όσον αφορά το τι γυναίκες νταλαβερίζεστε?

Εκτός και αν βγήκατε με όλες τις Ελλεηνίδες , οπότε πάω το πάσο μου.

Επισκέπτης
δεν ειχε χρονο...

και βασικα δεν πολυψηνομαι ξερω γω...
Φοβάσαι γι' αρρώστειες κι έτσι επειδή είναι μαύρη ή είναι κάνα μπάζο;

Μήπως να ψαχτείτε όσον αφορά το τι γυναίκες νταλαβερίζεστε?

Εκτός και αν βγήκατε με όλες τις Ελλεηνίδες , οπότε πάω το πάσο μου.
Ναι, όλοι μας γνωριζόμαστε εδώ μέσα και έχουμε και κοινές παρέες :jerking:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Φοβάσαι γι' αρρώστειες κι έτσι επειδή είναι μαύρη ή είναι κάνα μπάζο;
καλουλα ειναι,φοβαμαι λιγο αρρωστιες κτλ...και τραβηχτηκα ηδη 2 φορες κατω...αμα δε γαμησω την πρωτη εγω ξενερωνω συνηθως...

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Α κι εσύ ελλεηνιδοκαμένος? Τα συλληπητήρια μου. Απλά αδυνατώ να πάρω στα σοβαρά  απόψεις απόλυτες και τσουβαλοποίησης.

Κι εμένα μου έχουν τύχει τρεις-πέντε-δέκα μαλάκες , καραγκιόζηδες που μου την πέσαν για καμάκι. Να αρχίζω να λέω για τη βλακεία , την καγκουριά και τα κόμπλεξ των Ελλεήνων?  :2funny:

Επισκέπτης
καλουλα ειναι,φοβαμαι λιγο αρρωστιες κτλ...και τραβηχτηκα ηδη 2 φορες κατω...αμα δε γαμησω την πρωτη εγω ξενερωνω συνηθως...
Τύπε με μαύρη θα το σκεφτόμουν κι εγώ δυο φορές. Εκτός των ασθενειών είναι και πολύ περίεργο lobby, μπορεί να σου την πέσουνε μετά και τίποτα αραπάδες ξέρω 'γω :-

Α κι εσύ ελλεηνιδοκαμένος? Τα συλληπητήρια μου. Απλά αδυνατώ να πάρω στα σοβαρά  απόψεις απόλυτες και τσουβαλοποίησης.

Κι εμένα μου έχουν τύχει τρεις-πέντε-δέκα μαλάκες , καραγκιόζηδες που μου την πέσαν για καμάκι. Να αρχίζω να λέω για τη βλακεία , την καγκουριά και τα κόμπλεξ των Ελλεήνων?  :2funny:
Και δεν αρχίζεις; Εμείς γαμούμε τουλάχιστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom