Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τύπε με μαύρη θα το σκεφτόμουν κι εγώ δυο φορές. Εκτός των ασθενειών είναι και πολύ περίεργο lobby, μπορεί να σου την πέσουνε μετά και τίποτα αραπάδες ξέρω 'γω :-
οχι ρε δεν παιζει.ειχα και παλια νταραβερια με μια...

αυτη προχθες μ εκανε βολτα αγκαζε στην ομονοια και με χαιρεταγαν οι φιλες της :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κι εμένα μου έχουν τύχει τρεις-πέντε-δέκα μαλάκες , καραγκιόζηδες που μου την πέσαν για καμάκι. Να αρχίζω να λέω για τη βλακεία , την καγκουριά και τα κόμπλεξ των Ελλεήνων?  :2funny:

Όχι. Κάπου πρέπει να πουν την γκρίνια τους και το φόρουμ προσφέρεται γι'αυτό. Οπότε back off μωρή. :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ αρχη και εκραζα τις ελλεηνιδες για πλακα
με βιντεακια μαυρου θανατου κτλπ αλλα μετα βαρεθηκα...
επισης δεν μου εχουν κανει κατι κακο!

Επισκέπτης
οχι ρε δεν παιζει.ειχα και παλια νταραβερια με μια...

αυτη προχθες μ εκανε βολτα αγκαζε στην ομονοια και με χαιρεταγαν οι φιλες της :2funny:
Α δεν είσαι σωστός τύπε... Τώρα που το εξέθεσες το κορίτσι, πρέπει να το πάρεις :sunglasses:

Επισκέπτης
Ε κι εμάς μας γαμούν κύριος. Γι αυτό δεν μιρλάρουμε ακατάπαυστα χρονιάρες μέρες.
Για να το λες...

γαμησε τα...τι θα της πω τωρα βασικα?δεν τα μπορω αυτα :P
Μη φοβάσαι, μετά το γαμήσι θα ξενερώσει και θα σε παρατήσει ούτως ή άλλως :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απο μικρος ηθελα να γινω το απολυτο καμακι... σαν τον γκουσγκουνη. Τελικα τα καταφερα

ειμαι απολυτο καμακι...

Geonx

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρες σε όλους.

Είμαι ενας απο αυτούς τους λίγους (ή πολλούς?) που προσπαθούνε να κανουνε καμακι σε γυναικες, διακριτικα παντα.

Έχω γνωρισει γυναικες απο το καμακι, αλλα ομολογω πως ειναι πολλες οι οποιες σνομπαρουνε/φοβουνται/αρνουνται να γνωρισουν ενα αγνωστο ατομο που τους φλερταρει και μαλιστα φερονται και με αγενεια λες και προσπαθεις να τις βιασεις.

Καποιοι μου λενε πως πλεον ολοι στο ελλαντα ψαχνουνε γκομενα απο το facebook και πως ειναι ματαιο να προσπαθεις να γνωρισεις αγνωστη γκομενα απο κοντα.

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποσες γυναικες ανταποκρινονται στο καμακι, αλλα πιστευω πως πλεον και λογω της γενικης κοινωνικης αποξενωσης και σταρχιδισμου του ελληνα, θελει πολυ προσπαθεια και τρεξιμο.

Εγω ειμαι ετοιμος να τα κανω αυτα αλλα προβληματιζομαι γιατι σε αυτη τη κοινωνια εχουνε γινει τοσο δυσκολες οι κοινωνικες σχεσεις.

Δεν εχω ατομα που θα μου εκαναν κονε.

Ολοι κοιτανε την παρτη τους.

Θα συνεχισω τον αγωνα.

Θα ηθελα απλα καμια συμβουλη απλα για να μην χανω τον χρονο ασκοπα καποιες φορες.

Επισης οποιος/α θελει θα ηθελα να τοποθετηθει πανω στο καμακι και να αναφερει σκεψεις/αποψεις.

Αν θελετε μετα μπορω να σας πω και περιστατικα απο καμακια που δεν κατεληξαν σε σχεση/σεξ να γελασουμε.

Επειδή έψαχνα και εγώ σχετικά, βρήκα μερικές συμβουλές σχετικά εδώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το live καμάκι είναι το πιο επικίνδυνο και συναρπαστικό.Κατ'αρχάς δείχνεις αρχίδια που μιλάς σε γκόμενα ενώ κινδυνεύεις με απόρριψη.Το πρόβλημα είναι οτι συνήθως έχεις πολύ λίγο χρόνο και εκεί οι περισσότεροι τα χάνουνε.Αλλοι πάνε direct άλλοι indirect.Σε άλλες γκόμενες αρέσει το ένα σε άλλες το άλλο.Σίγουρα οι Ελληνίδες έχουν υψηλά bitch shields τα οποία καλούμαστε να διατρυπήσουμε.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
ειναι πολλες οι οποιες σνομπαρουνε/φοβουνται/αρνουνται να γνωρισουν ενα αγνωστο ατομο που τους φλερταρει

Τα κονέ έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην υπόθεση "καμάκι". Όλοι και όλες περιμένουν να κάνουν μια γνωριμία από τα κονέ. Οι γυναίκες θεωρούν το καμάκι ξεπερασμένο πιστεύω και γιαυτές το φλέρτ είναι απλά μια επιβεβαίωση ότι μετρούν. Εξ' ου και το ευχαριστώ που σου απαντούν.

Επισκέπτης
φιλε μου πιστεψε με οι περισσότεροι της γενιάς των 30φευγα πλέον δεν τους ενοχλεί η απόρριψη.Θέλω να πώ ότι μπορεί σίγουρα να μας στεναχωρήσει μιά απόρριψη,αλλά δεν ειναι αυτός ο λόγος του μή καμακιού από τους περισσότερους από εμάς.

Θεωρείς δηλαδή ότι οι γεννημένοι πριν το 1980 έχουν κάνει όλοι στη ζωή τους καμάκι έστω και μία φορά σε άγνωστη ;;;;;;;;
Πλανάσαι φίλε μου ...

Επισκέπτης
αντικειμενικη αληθεια ειναι επισης και το -> Καλυτερα να καθομουν αλλες 3 ωρες στην καφετερια
και να καμακωνω οποιο θηλυκο εβρισκα

Αυτό είναι πολύ αντρικό
και ελάχιστοι το τολμούν.

Προσωπικά βέβαια θεωρούσα καλύτερο το να καμακώνεις ΕΞΩ
από τις καφετέριες και όχι μέσα.
Μέσα αν καμακώνεις
γίνεσαι αβανταδόρος
των εργαζομένων του μαγαζιού.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ειναι πολλες οι οποιες σνομπαρουνε/φοβουνται/αρνουνται να γνωρισουν ενα αγνωστο ατομο που τους φλερταρει

Τα κονέ έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην υπόθεση "καμάκι". Όλοι και όλες περιμένουν να κάνουν μια γνωριμία από τα κονέ. Οι γυναίκες θεωρούν το καμάκι ξεπερασμένο πιστεύω και γιαυτές το φλέρτ είναι απλά μια επιβεβαίωση ότι μετρούν. Εξ' ου και το ευχαριστώ που σου απαντούν.
ε με αλλα λογια δηλ αυτο που ελεγα εγω απο κοινες παρεες-φιλες/ους-γνωστες-/ους!!
βγηκαμε για καφε-ταβερνα-ποτο-μπουζουκια και ξαναβγηκαμε και εγινε το κονε!!

το σκηνικο την ειδα στο ανσασερ-πεζοδρομιο-καφε οπουδηποτε στο σουπερ μαρκετ την πλησιασα της μιλησα μου χαζογελασε-χαμογελασε γνωριστηκαμε,ανταλαξαμε τηλεφωνα,πηδηχτηκαμε ή καναμε σχεση δεν το εχω ακουσει....

και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Αυτό είναι πολύ αντρικό
και ελάχιστοι το τολμούν.

Προσωπικά βέβαια θεωρούσα καλύτερο το να καμακώνεις ΕΞΩ
από τις καφετέριες και όχι μέσα.
Μέσα αν καμακώνεις
γίνεσαι αβανταδόρος
των εργαζομένων του μαγαζιού.
ε αν καταλαβα καλα θεωρεις πολυ αντρικο να κατσεις σε μια καφετερια 2-3 ωρες ΜΟΝΟΣ σου να καμακωνεις γκομενες?

γιατι αν εσυ αυτο το θεωρεις τολμηρο και οτι θελει πολυ αντρισμο εγω παλι αντιθετως θεωρω οτι αν κατεβω για καφε ΜΟΝΟΣ μου σε καφε στο κεντρο-συνικοιακο η σε καπου τεσπα που μαι θαμωνας και αρχιζω και καμακωνω μονος μου ..............

το θεωρω μεγαλο καραγκιοζιλικι!! θα σε παρουν στο ψιλο!

εγω προσωπικα αν κατσω καπου για καφε και δω εναν τυπα να καθεται μονος του για καφε 2-3 ωρες και καμακωσει 1-2 γκομενες δεν θα τον θεωρησω ΑΝΤΡΑ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ οτιδηποτε εκτος απο αντρα!

αλλο να σαι σε μια ξενη πολη-κρατυος και να βγεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ για καφε και αλλο στην πολη σου!!

τεσπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!

εδω δεν συζηταμε τι ειναι αντρικο και τι οχι!
τι γινοταν το ΄80???
και ποιος ειναι ο σωστος-καταληλοτερος τροπος-καμακι

συζηταμε τι γινεται στα τελη του 2011!

ποιοι τροποι υπαρχουν για να τις προσεγγιζεις-ριξεις!??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom