Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Οχι. Στην ζωη μετραει οτι αποφασιζω εγω οτι μετραει.
;)

αυτό που θεωρείς ότι μετράει όμως μπορεί να μήν είναι το σωστό,μπορεί ομως και να ναι.Ας υπακούσουμε και μιά φορά στην αντικειμενική αλήθεια και ας αφήσουμε τους εγωισμούς που μας κρατούν μακρυά από την αληθινή ευτυχία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτό που θεωρείς ότι μετράει όμως μπορεί να μήν είναι το σωστό,μπορεί ομως και να ναι.Ας υπακούσουμε και μιά φορά στην αντικειμενική αλήθεια και ας αφήσουμε τους εγωισμούς που μας κρατούν μακρυά από την αληθινή ευτυχία.

συμφωνω. Για αυτο ας ξεκινησουμε το καμακι χωρις να μας ενδιαφερει η απορριψη.
Ο εγωισμος αλλωστε ειναι το κυριο εμποδιο που δεν αφηνει καποιον. Αντικειμενικη αληθεια
δεν υπαρχει σε αυτα γιατι ο καθενας την περναει οπως μπορει :grin:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αντικειμενικη αληθεια ειναι επισης και το -> Καλυτερα να καθομουν αλλες 3 ωρες στην καφετερια
και να καμακωνω οποιο θηλυκο εβρισκα απο το να γυρισω σπιτι και να μπω στο ιντερνετ να μαλακιστω
στην μεν 1η περιπτωση προπονουμαι ενω στην δευτερη μαλακιζομαι! Αν και αυτο θεωρειται προπονηση
για καποιους  :2funny: :2funny:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αντικειμενικη αληθεια ειναι επισης και το -> Καλυτερα να καθομουν αλλες 3 ωρες στην καφετερια
και να καμακωνω οποιο θηλυκο εβρισκα απο το να γυρισω σπιτι και να μπω στο ιντερνετ να μαλακιστω
στην μεν 1η περιπτωση προπονουμαι ενω στην δευτερη μαλακιζομαι! Αν και αυτο θεωρειται προπονηση
για καποιους  :2funny: :2funny:

είσαι αθληταράς εσύ όχι μαλακίες...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
συμφωνω. Για αυτο ας ξεκινησουμε το καμακι χωρις να μας ενδιαφερει η απορριψη.
Ο εγωισμος αλλωστε ειναι το κυριο εμποδιο που δεν αφηνει καποιον. Αντικειμενικη αληθεια
δεν υπαρχει σε αυτα γιατι ο καθενας την περναει οπως μπορει :grin:

φιλε μου πιστεψε με οι περισσότεροι της γενιάς των 30φευγα πλέον δεν τους ενοχλεί η απόρριψη.Θέλω να πώ ότι μπορεί σίγουρα να μας στεναχωρήσει μιά απόρριψη,αλλά δεν ειναι αυτός ο λόγος του μή καμακιού από τους περισσότερους από εμάς.Σου εξήγησα δις τους λογους σε προηγούμενα ποστ.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αφού μου άρεσε ρε τύπε. Τώρα για αντικειμενικότητες και λοιπά θα διαφωνήσω , γιατί άντε να μου ορισεις το αντικειμενικό του καθενός. Όλοι υποκειμενικά κρίνουμε.

φυσικά.Για αυτό μπουρδελοποιήθηκαν τα πάντα και πάνω από ολα εσείς που ήσασταν και ο πιο εύκολος στόχος του χαρτογραφούμενου σχεδίου της παγκοσμιοποίησης...ολο τα λουσα και τα φούμαρα ψάχνετε...δεν προσγειώνεστε ποτέ.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
φυσικά.Για αυτό μπουρδελοποιήθηκαν τα πάντα και πάνω από ολα εσείς.

Εμείς οι ποιές?

φυσικά.Για αυτό μπουρδελοποιήθηκαν τα πάντα και πάνω από ολα εσείς που ήσασταν και ο πιο εύκολος στόχος του χαρτογραφούμενου σχεδίου της παγκοσμιοποίησης...ολο τα λουσα και τα φούμαρα ψάχνετε...δεν προσγειώνεστε ποτέ.

ωχ! με ξέρεις? :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε μου πιστεψε με οι περισσότεροι της γενιάς των 30φευγα πλέον δεν τους ενοχλεί η απόρριψη.Θέλω να πώ ότι μπορεί σίγουρα να μας στεναχωρήσει μιά απόρριψη,αλλά δεν ειναι αυτός ο λόγος του μή καμακιού από τους περισσότερους από εμάς.Σου εξήγησα δις τους λογους σε προηγούμενα ποστ.

Εξαιρόντας τον εαυτο σου απο την συζητηση... θεωρεις πως ολοι οσοι
καθονται και λενε πως οι ελληνιδες ειναι αυτο και εκεινο ειναι σιγουρο
πως οι ιδιοι ειναι τέλειοι? Αν δεν εισαι ο ιδιος εξαρχης λαθος πως μπορεις
να αναγνωριζεις τους λαθος?  :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εξαιρόντας τον εαυτο σου απο την συζητηση... θεωρεις πως ολοι οσοι
καθονται και λενε πως οι ελληνιδες ειναι αυτο και εκεινο ειναι σιγουρο
πως οι ιδιοι ειναι τέλειοι? Αν δεν εισαι ο ιδιος εξαρχης λαθος πως μπορεις
να αναγνωριζεις τους λαθος?  :2funny:

οχι κακώς με εξαιρείς κατ'αρχήν.Είμαι και εγώ μέσα στο παιχνίδι απλά δεν μου αρέσουν οι όροι του "παιχνιδιού" αυτού...του να προσπαθώ δηλ. να προσεγγίσω μιά αστοιχείωτη(όχι σε πανεπιστημιακή μόρφωση),μιά ξενέρωτη,μιά που δεν έχει να μου πεί κάτι άλλο παρά απο τα ρούχα της,την μανούλα της που υπεραγαπάει όπως και εμείς και τον ζωδιακό της κύκλο..και φυσικά το που θα πάει διακοπές τα χριστουγεννα,το πασχα και το καλοκαιρακι της..μπορεί να μήν μπορώ για αντικειμενικούς λόγους να κρίνω τον εαυτό μου και τα τυχόν σφάλματά του(αν και πίστεψε με το έχω κάνει και τα ξέρω),αλλά θεωρώ πώς είμαι οκ για να αντιληφθώ αν αυτό το μοντέλο της συγχρονης ελληνίδας μου κάνει ή όχι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Για να μην πούμε για τα ιπποτικά εστιατόρια...

σούπα γκουλας στο κλόστερχοφ ας πούμε ε????παρεπιπτόντως χίλια μπράβο στον αρχιτέκτονα του "γνωστού κτιρίου" στην κεντρική περατζάδα...ξέρεις ποιό λέω... ;)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom