Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ζει και Βασιλευει το καμακι απλα οι ελληνιδες ειναι πιο δυσκολες και πιο φοβισμενες.Απο προσωπικες μου εμπειριες εχω φαει τρελλες πιτες στα κλαμπακια :grin:και εχω βγαλει απο εκει 3 γκομενες.Η μια κανονικη τρελη,η αλλη τα ειχε με αλλους 2 και η τριτη απλα καριολα.Εχω κανει καλες φασεις ομως στο δρομο,σε φουρνο και σε μια κηδεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ζει και Βασιλευει το καμακι απλα οι ελληνιδες ειναι πιο δυσκολες και πιο φοβισμενες.Απο προσωπικες μου εμπειριες εχω φαει τρελλες πιτες στα κλαμπακια :grin:και εχω βγαλει απο εκει 3 γκομενες.Η μια κανονικη τρελη,η αλλη τα ειχε με αλλους 2 και η τριτη απλα καριολα.Εχω κανει καλες φασεις ομως στο δρομο,σε φουρνο και σε μια κηδεια

:grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γενικά οι γυναίκες γουστάρουν τους κυριαρχικούς τύπους που δε διστάζουν να εκφράσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες.Το θέμα είναι να προβάλλεις συνέχεια αυτή την εικόνα να μη μασάς στα τεστ που κάνει και να κρατάς το πλαίσιο.Γενικά τώρα είναι της μόδας το γαμήσι στις τουαλέτες στα 7-10 λεπτά μετά τη γνωριμία ενώ παλιά υπήρχε η θεωρία οτι χρειαζόσουν 7 ώρες.Πρέπει να βρεις ποιες είναι οι καυλωμένες στα κλαμπ που πάνε για γαμήσι.

αυτο παιζει να ειναι και μουφα τυπε!

Μετα απο 2 ωρες το εχω πετυχει (οχι σε μενα)

αλλα μεσα σε 10 λεπτα... πρεπει να ειναι τρελη παρτολα η αλλη.

Και να κατσεις σε πραγματικα τυχερη φαση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
σορυ, αλλα επειδη  τωρα ειδα το θεκαμακι κ δεν ειμαι κ πολυ εξυπνος......live καμακι!!!!!!
δηλαδη υπαρχει και play back καμακι????? :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
αυτο παιζει να ειναι και μουφα τυπε!

Μετα απο 2 ωρες το εχω πετυχει (οχι σε μενα)

αλλα μεσα σε 10 λεπτα... πρεπει να ειναι τρελη παρτολα η αλλη.

Και να κατσεις σε πραγματικα τυχερη φαση
ω ναι ποσο δικιο εχεις  ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν ξερω τί λέτε παιδιά εγώ απλά βλέπω ότι οι γυναίκες έχουν τρελλά ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα που με διώχνουν παντελώς μακρυά τους..ούτε για γαμήσι δεν τις θέλω πιά.Έχω ξενερώσει με την πάρτη τους.Μπορεί να είμαι λάθος απέναντι στον εαυτό μου,αλλά αυτό μου βγαίνει μέσα μου και αυτό καταλαβαίνω όταν κάτσω μερικά λεπτά μαζί τους σε μια κοινή παρέα...Καμμία αληθινή κινηση,όλο μαλακοσυζητησεις,φεικ στησίματα και παπάρια μάντολες..ποιος ο λογος να τους κάνω καμακι αφού δεν με κάνουν να νιώσω όμορφα για να τις προσεγγίσω?ο μονος λόγος είναι αν έχω παίξει στοιχημα που λένε με καποιον φιλο και καλα ποιος θα ριξει τις περισσοτερες και αυτό λόγω τυχόν χρηματικού κέρδους(αν αυτό είναι το στοίχημα π.χ.).Πάς σε μιά πουτάνα και τελειώνει το θέμα εκεί..ή κάνεις το άλλο αν και εφόσον μπορείς...πάς εξωτερικό να γνωρίσεις άλλους κοσμους,αλλες νοοτροπιες,άλλες γυναίκες..πιο αυθορμητες,λιγότερο μαλακισμενες απο τις δικες μας, να είναι εξω καρδιά και εγώ να κάνω όσες υποχωρήσεις θέλουν...αρκεί να με ικανοποιούν σε 2,3 βασικά πράγματα...τα υπολοιπα ειναι λεπτρομερειες..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μην κατηγορειτε τις ελληνιδες...δε φταινε αυτες που ειναι μαλακισμενες...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δεν ξερω τί λέτε παιδιά εγώ απλά βλέπω ότι οι γυναίκες έχουν τρελλά ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα που με διώχνουν παντελώς μακρυά τους.....τα υπολοιπα ειναι λεπτρομερειες..

Τύπε εγώ νομίζω 1 bratwurst και μία μπύρα κάνουν θαύματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom