Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
κοιτα κουκλα να σου πω!
ΕΧΕΙ! αλλα επειδη ΕΓΩ προσωπικα τα Βαλκανια τα περπαταω 7 χρονια σαν αυτους δεν εχει!
να δεις ελληνα πιτσιρικα 25 χρονων...Παλτο-γουνακι-γυαλι (μασκα) και αυτοκινητο mercedes S 500 (αν σου λεει κατι) η σειρα S....ξυρισμενα κεφαλια και και και και.........δεν τα χω δει Ελλαδα! πολυ σπανια!

κατι σε 35αρη έχεις???

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
κοιτα κουκλα να σου πω!
ΕΧΕΙ! αλλα επειδη ΕΓΩ προσωπικα τα Βαλκανια τα περπαταω 7 χρονια σαν αυτους δεν εχει!
να δεις ελληνα πιτσιρικα 25 χρονων...Παλτο-γουνακι-γυαλι (μασκα) και αυτοκινητο mercedes S 500 (αν σου λεει κατι) η σειρα S....ξυρισμενα κεφαλια και και και και.........δεν τα χω δει Ελλαδα! πολυ σπανια!
να σου πω κι εγω πως εχω δει καγιεν με φιμε και να σκανε απο μεσα 4 τυποι κουστουμαρισμενοι νταμαρια γουλι κουρεμενοι?
εχει κι απο δω τετοια φυντανια...

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
να σου πω κι εγω πως εχω δει καγιεν με φιμε και να σκανε απο μεσα 4 τυποι κουστουμαρισμενοι νταμαρια γουλι κουρεμενοι?

που τα'χει ρε παιδια κι εγω πεφτω μονο στα κοστουμια????
:headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
απλα στην Ελλαδα ειναι μια σταγονα στον ωκεανο! πιστεψε με!!
τεσπα! ε αν γουσταρεις τετοιους καλο θα ηταν να ξερεις και τις συνεπειες που θα χεις με τετοιους τυπους!
δεν ειναι και ολλοι μαφιοζοι! οι περισσοτεροι απ αυτους που εβλεπα τσιρακια ηταν που το παιζαν ή μπραβοι!
τα μεγαλα κεφαλια συνηθως λιγοι τα ξεραν και δεν το παιζαν γιατι ειχαν και μια ηλικια!!
οποτε αυτα που βλεπω στην Ελλαδα τα βλεπω και γελαω!

να για αυτο ελεγα εγω οτι οι περισσοτερες (χαζο)γκομενες επηρεαζονται με μαλακιες! στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι!
τετιοι ειμαστε:!! εφετζηδες αμαξι-γνωριμιες με 2-3 αφεντικα λιγο αφροκρεμα για να πηδηξουμε!!
ΕΛΕΟΣ!

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
απλα στην Ελλαδα ειναι μια σταγονα στον ωκεανο! πιστεψε με!!
τεσπα! ε αν γουσταρεις τετοιους καλο θα ηταν να ξερεις και τις συνεπειες που θα χεις με τετοιους τυπους!
δεν ειναι και ολλοι μαφιοζοι! οι περισσοτεροι απ αυτους που εβλεπα τσιρακια ηταν που το παιζαν ή μπραβοι!
τα μεγαλα κεφαλια συνηθως λιγοι τα ξεραν και δεν το παιζαν γιατι ειχαν και μια ηλικια!!
οποτε αυτα που βλεπω στην Ελλαδα τα βλεπω και γελαω!

να για αυτο ελεγα εγω οτι οι περισσοτερες (χαζο)γκομενες επηρεαζονται με μαλακιες! στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι!
τετιοι ειμαστε:!! εφετζηδες αμαξι-γνωριμιες με 2-3 αφεντικα λιγο αφροκρεμα για να πηδηξουμε!!
ΕΛΕΟΣ!

μαλακιές που θέλω να με γαμίσει ενας ψηλος, νταβραντισμένος, αγριος, ξυρισμένος, Βούλγαρος μαφιόζος???
εστω και βοηθός μαφιόζου δεν με νοιάζει!
ξέρεις πως θα δέρνει αυτος μανάρι μου???
να σου ριξει αυτος σφαλιάρα να το 'φχαριστηθείς!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μαλακιές που θέλω να με γαμίσει ενας ψηλος, νταβραντισμένος, αγριος, ξυρισμένος, Βούλγαρος μαφιόζος???
κοιτα ψηλος ειμαι και γω! 1.90! απλα δεν ειμαι νταμαρι κανονικος ειμαι!
νομιζεις οτι αν σε δειρω δεν θα το νιωσεις???
να σου ριξω σφαλιαρα να λιποθυμησεις.......... :2funny: :2funny:

να παω να ξυρισω το κεφαλι να βαλω κανα αμανικο και δωστου ;) :cheesy: :o :2funny: :2funny: :2funny: :idiot:
ξυλοοοοοοοο :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Θεε μου!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
νταξει δεν υπαρχεις. :headbang:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
κοιτα ψηλος ειμαι και γω! 1.90! απλα δεν ειμαι νταμαρι κανονικος ειμαι!
νομιζεις οτι αν σε δειρω δεν θα το νιωσεις???
να σου ριξω σφαλιαρα να λιποθυμησεις.......... :2funny: :2funny:

να παω να ξυρισω το κεφαλι να βαλω κανα αμανικο και δωστου ;) :cheesy: :o :2funny: :2funny: :2funny: :idiot:
ξυλοοοοοοοο :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Θεε μου!!

αμα εισαι 190 αλλάζει το πράγμα!!!
:P
αλλα γιατι να πάρω εσένα που θες ενα σωρο τροποποιήσεις [βάλε αμάνικο, βγάλε μαλλια] και να μην πάρω το έτοιμο το πράγμα???
ε?

νταξει δεν υπαρχεις. :headbang:

γιατι ρε φιλενάδα?
εχω κι εγώ τα βίτσια μου! σόρρυ!
ενοχλω κανέναν?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αμα εισαι 190 αλλάζει το πράγμα!!!
αλλα γιατι να πάρω εσένα που θες ενα σωρο τροποποιήσεις [βάλε αμάνικο, βγάλε μαλλια] και να μην πάρω το έτοιμο το πράγμα???
ε?

γιατι ρε φιλενάδα?
εχω κι εγώ τα βίτσια μου! σόρρυ!
ενοχλω κανέναν?
χαχαχαχαχαχαχα!
πραγματικα....δεν υπαρχεις!
ακου εκει τροποποιησεις....λες και ειμαι αμαξι! να θελω χαμηλωμα ζαντολαστιχα......
χαχαχαχαχαχα!!
παρε το ετοιμο!
πακετο? η να στον τυλιξω να τον παρεις στο χερι?

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχαχα!
πραγματικα....δεν υπαρχεις!
ακου εκει τροποποιησεις....λες και ειμαι αμαξι! να θελω χαμηλωμα ζαντολαστιχα......
χαχαχαχαχαχα!!
παρε το ετοιμο!
πακετο? η να στον τυλιξω να τον παρεις στο χερι?

χέρι ρε!
τι λέμε τόσην ώρα??
ΧΕΡΙ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom