Μια Ουκρανέζα που είχε δουλέψει Τουρκία (καμία σχέση με ιερόδουλη) μου έλεγε ότι οι Τούρκοι χουφτώνουν αβέρτα ακόμα και στο δρόμο.
Oι Τούρκοι στις ξένες είναι απίστευτοι πέφτουλες.
Μια Ουκρανέζα που είχε δουλέψει Τουρκία (καμία σχέση με ιερόδουλη) μου έλεγε ότι οι Τούρκοι χουφτώνουν αβέρτα ακόμα και στο δρόμο.
Ναι, είναι ακριβώς όπως και οι δικοί μας τη δεκαετία του 80 που είχε γίνει το μεγάλο ντου του τουρισμού.Oι Τούρκοι στις ξένες είναι απίστευτοι πέφτουλες.
Ναι, είναι ακριβώς όπως και οι δικοί μας τη δεκαετία του 80 που είχε γίνει το μεγάλο ντου του τουρισμού.
Ναι, έχουμε πλέον σταματήσει να φορούμε χρυσές καδένες στην καγκελότριχαΑρα εμειs ειμαστε πιο προχω....Αφου ειμαστε μπροστα
.....Επισηs δεν εχουμε φαβοριτα και ξουρισαμε και το μουστακιΝαι, έχουμε πλέον σταματήσει να φορούμε χρυσές καδένες στην καγκελότριχα
Ναι, έχουμε πλέον σταματήσει να φορούμε χρυσές καδένες στην καγκελότριχα
Ε σε γυμνό στέρνο δεν πάει ρε κοπελιά, αφού η τηλεόραση λέει ότι τα γνήσια αρσενικά πρέπει να το ξυρίζουνε...δυστυχως...
:'(
Ε σε γυμνό στέρνο δεν πάει ρε κοπελιά, αφού η τηλεόραση λέει ότι τα γνήσια αρσενικά πρέπει να το ξυρίζουνε...
Ε σε γυμνό στέρνο δεν πάει ρε κοπελιά, αφού η τηλεόραση λέει ότι τα γνήσια αρσενικά πρέπει να το ξυρίζουνε...
Α για άκου να σου πω κοριτσάκι... δεν θα βγάλεις τώρα εσύ το Ρουβά πούστη...ακου να σου πω...
αν ο αντρας μου κανει περισσοτερη αποτριχωση απ οτι εγω... κατι δεν παει καλα...
τι λεει η τηλεόραση γι αυτο δεν ξέρω
Α για άκου να σου πω κοριτσάκι... δεν θα βγάλεις τώρα εσύ το Ρουβά πούστη...
εγω δεν επεδωσα χαρακτηρισμό!!!
συ ειπας!
εγω ειπα οτι θελω τριχα και καδένα!
αντε τωρα!
οφ!
καδενα οτι ναναι? ας πουμε σου χω 2-3 με βαφτιστικο σταυρο. σου κανει;εγω δεν επεδωσα χαρακτηρισμό!!!
συ ειπας!
αντε τωρα!
οφ!
Εσύ ρε δεν είπες ότι άμα κάνει αποτρίχωση κάτι δεν πάει καλά;εγω δεν επεδωσα χαρακτηρισμό!!!
συ ειπας!
αντε τωρα!
οφ!
εσυ θες αντρα βουλγαρο!εγω δεν επεδωσα χαρακτηρισμό!!!
συ ειπας!
αντε τωρα!
οφ!
εγω ξερω και ελληνες τετοιους..εσυ θες αντρα βουλγαρο!
ξυρισμενο κεφαλι,γομαρι (δηθεν) καδενα και αμαξι με μαυρα τζαμια!!
εσυ θες αντρα βουλγαρο!
ξυρισμενο κεφαλι,γομαρι (δηθεν) καδενα και αμαξι με μαυρα τζαμια!!
εγω ξερω και ελληνες τετοιους..
Εσύ ρε δεν είπες ότι άμα κάνει αποτρίχωση κάτι δεν πάει καλά;
κοιτα κουκλα να σου πω!εγω ξερω και ελληνες τετοιους..