loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ελεος με αυτην την κωλοφωτο με τον τυπο που τρωει ποπ κορν!!!
ειναι παντου κ δεν εχει καν πλακα. >
ελεος με αυτην την κωλοφωτο με τον τυπο που τρωει ποπ κορν!!!
Το θέμα γαμήσι σχέση είναι πολύ σημαντικό στις μεσογειακές κοινωνίες.Διακυβεύονται πολλά πράγματα από αυτό.Το μουνί είναι η πολυτιμότερη περιουσία μιας γκόμενας και ο τρόπος διάθεσής του καθορίζει μεγάλο κομμάτι από το μέλλον της.Συνεπώς πηγαίνοντας να αρπάξεις το μουνί θεωρείσαι ένα είδος κλέπτου ή διαρρήκτου ή έστω βιαστή.Είναι εν μέρει προσβλητικό.Πρόκειται για πολύ perv αντιμετώπιση που όμως διαχέει μεγάλα τμήματα της κονωνίας.
Αντιθέτως στις ευτυχείς κοινωνίες της δυτικής Ευρώπης το μουνί είναι απλό μέσο ηδονής και η εξέλιξη της γκόμενας καθορίζεται από άλλες ικανότητες.Συνεπώς ο ευγενής Βαλκάνιος ιππότης παραβιάζει ανοιχτές θύρες είναι πραγματικά γελοίο το επίπεδο δυσκολίας όταν διαβαίνει κανείς τα σύνορα.Γιατί καμιά Ελληνίδα δε δέχεται να υποτιμήσει το μουνί της σχετιζόμενη με Ευρωπαίους?
Ό,τι αξίζει να το κάνεις δεν αξίζει να το παρακάνεις.την πρώτη φορά ειχε λιγο πλάκα
να το παραδεχτούμε!
τωρα εγινε σουπα!
Για ΜΕΝΑ εχει απιστευτη φατσα, υπεροχο μορφασμο και με κανει να γελαω.......ελεος με αυτην την κωλοφωτο με τον τυπο που τρωει ποπ κορν!!!
Ό,τι αξίζει να το κάνεις δεν αξίζει να το παρακάνεις.
παπαζόλης,27-11-11 bourdela.com.
ε βλεπε την μονο σου καλε μου.κ γω γελαω με μοντυ παιθονς αλλα δε τους ποσταρω σε καθε σελιδα.Για ΜΕΝΑ εχει απιστευτη φατσα, υπεροχο μορφασμο και με κανει να γελαω.......
Και η πλακα ειναι για ΜΕΝΑ και οχι για εσας
Αρα ποσως με ενδιαφερει αν σας αρεσει η οχι ....... :-*
Ας πούμε ότι ασχολούμαι με τον τουρισμό (ξενοδοχεία).τι δουλειά κάνεις;
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη! Εξηγεί μέχρι ένα ποσοστό το γενικό υφάκι των Ελληνίδων.Το θέμα γαμήσι σχέση είναι πολύ σημαντικό στις μεσογειακές κοινωνίες.Διακυβεύονται πολλά πράγματα από αυτό.Το μουνί είναι η πολυτιμότερη περιουσία μιας γκόμενας και ο τρόπος διάθεσής του καθορίζει μεγάλο κομμάτι από το μέλλον της.Συνεπώς πηγαίνοντας να αρπάξεις το μουνί θεωρείσαι ένα είδος κλέπτου ή διαρρήκτου ή έστω βιαστή.Είναι εν μέρει προσβλητικό.Πρόκειται για πολύ perv αντιμετώπιση που όμως διαχέει μεγάλα τμήματα της κονωνίας.
Αντιθέτως στις ευτυχείς κοινωνίες της δυτικής Ευρώπης το μουνί είναι απλό μέσο ηδονής και η εξέλιξη της γκόμενας καθορίζεται από άλλες ικανότητες.Συνεπώς ο ευγενής Βαλκάνιος ιππότης παραβιάζει ανοιχτές θύρες είναι πραγματικά γελοίο το επίπεδο δυσκολίας όταν διαβαίνει κανείς τα σύνορα.Γιατί καμιά Ελληνίδα δε δέχεται να υποτιμήσει το μουνί της σχετιζόμενη με Ευρωπαίους?
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε συναγωνιστή. Εγώ άμα δεν κάνω καμάκι δεν μπορώ να γαμήσω. Πρώτα το καμάκι και ύστερα παραδίδω το εικοσάρικο στη τσατσά...ενοειτε πως το καμακι ζει. το καμακι για τον αντρα ειναι σαν το οξυγονο. πρεπει ολη μερα να κανουμε καμακι. εγω αν δεν κανω καμακι με πιανει δυσπνια
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε συναγωνιστή. Εγώ άμα δεν κάνω καμάκι δεν μπορώ να γαμήσω. Πρώτα το καμάκι και ύστερα παραδίδω το εικοσάρικο στη τσατσά...
Μια Ουκρανέζα που είχε δουλέψει Τουρκία (καμία σχέση με ιερόδουλη) μου έλεγε ότι οι Τούρκοι χουφτώνουν αβέρτα ακόμα και στο δρόμο.
Καθόλου! Ως μαθητευόμενη σε ξενοδοχείο είχε σταλεί από τη σχολή της. Η Τουρκία έχει ανεπτυγμένη τουριστική βιομηχανία.Πιθανότης προκύπτοντος ἐνδεχομένου 0,1%