Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Το ποσοστο για μενα ειναι 1 στις 5.

Καλα στο μεταξυ παντα επαιρνα κατι... ειτε αυτο λεγοταν ΜΣΝ
ειτε φεησμπουκ ειτε κινητο  :zfuck: :zfuck: :zfuck: ηταν λιγες οι φορες
που εφευγα με αδεια τα χερια... να το θεσω χοντρικα... καμακι σε τελειως αγνωστες γκομενες
ως τωρα εχω κανει γυρω στις 40 φορες  :grin: τις 30 εχω παρει κατι.... τις αλλες 10 δεν πηρα τιποτα...

αλλα οι 5 ηταν σε τρενο και οχι στην σχολη ενω οι αλλες 5 σε μπαρακι - κλαμπ.
ετσι ρε συ..να λεμε που μας κάθεται και που οχι αυτο που θελουμε..εγω πχ την τελευταια που εκανα της εκανα καμακι στο δρομο  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εντωμεταξύ φίλος μου που δουέλεύει σε νυχτερινο μαγαζί, έλεγε πρόσφατα στο facebook...

Ευχαριστώ πολύ τους μαλακες που κερνάνε τις γκόμενες για να τις γαμήσουμε εμείς

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καληνυχτακηδες!!!! Αυτο ειναι σκετη αποτυχια τυπε ποτε δεν κερνας καποια...

ποτε δεν εισαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ. Η υπερβολη κανει την γκομενα να αισθανθει περιεργα

και ορισμενες σιγουρα το εκμεταλευονται.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τυπε εισαι και εσυ δεινο καμακι ε?
εισαι του προαστιακου ομως εσυ  :2funny: :2funny: :2funny:
παιζεις σε αλλη εδρα  
Τύπε, εγώ τις χάνω κάθε φορά από μαλακία δικιά μου...Γνωρίζω ένα μωρό στον ΗΣΑΠ...ηταν δυο φίλες και μιλούσανε...έλεγε η μια κατι για μια συναδελφο και χώθηκα στην κουβέντα...γουσταρε μετά αυτή και κατεβήκαμε μοναστηράκι..ή θησείο...μου λεγε κατι κουλα ότι ειμαι ο αρκουδος της και να κοιμηθούμε αγκαλιά..την άλλη μερα όμως εφευγα για Αγγλια...οπότε το ανέβαλα...ε μετά το πουλάκι χαθηκε...βασικα δεν την πήγα σπιτι γιατι ηταν ανω κατω και δεν γουστάρω υπο τετοιες προυποθεσεις...

Ασε ολο μαλακιες κανω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η καθηγητρια πανεπιστημιου ή οποιαδηποτε φτασμενη γκομενα παιζει να ειναι και ακομπλεξαριστη!!
σε πληροφορω οτι πηδηξα περυσι τυπισα η οποια τωρα εινα εργαστηριακος σε πανεπιστημιο...πτυχιο 2 μαστερ μπηκε για διδακτωρικο και τα μυαλα της δεν ηταν πανω απ τα μαλια! ασε που ηξερε τι ηθελε!
κομπλεξικες θεωρω κατι κοπελιτσες οι οποιες παιζει να μην εχουν τελειωσει ΤΙΠΟΤΑ ή κανα ΙΕΚ (ΞΥΝΗ που τις αντιπροσωπευει κιολας) ζουνε μες στην μιζερια και την ματζιρια και προσπαθουνε να δειχτουνε οπως να ναι! με γκομενο,με αμαξι γκομενου,με μεγαλη παρεα γκομενου κλπ κλπ!

και επειδη μια ακομπλεξαριστη γκομενα μου πε μια φορα...ΝΑΙ ΟΚ ωραια τα αμαξια και τα ακριβα (και η γιαγια μου θα τα κοιταζε) αλλα δεν θα πηδηχτω με το αμαξι.....ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΓΩΤΟ!!!!!

Ε νταξει ρε παιδια... υπάρχουν και πολλες γκομενες που σκεφτονται ετσι
καθε ανθρωπος εχει το κολλημα του... αλλος το εχει στα αμαξια... αλλος στα λεφτα
αλλος στην περηφανια... μηπως εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε δικα μας κολλήματα?

ΑΝ παιξεις λιγο με την καρδια και το μυαλο που εχει ξεχαστει στις μερες μας
θα την συγκινησεις συναισθηματικα... και αν το πετυχεις αυτο την εκανες πιο δεκτικη
στην πειθω!!!! Βεβαια χαραμιζεις και χρονο οπως εχουμε πει... αλλα αυτες οι δημοσιες σχεσεις
μπορει να σε βοηθησουν και στην δουλεια σου αυριο μεθαυριο λολ φυσικα δεν εννοω πως θα την πεσεις στους πελατες σου... αλλα μπορει να χεις γινει πιο κοινωνικος κτλπ.  ;)

Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ τους μαλακες που κερνάνε τις γκόμενες για να τις γαμήσουμε εμείς

Έτσι ακριβώς είναι.Πληρώνεις σαν μαλάκας
γινεται σουξέ το μαγαζί
γαμάνε τα σερβιτόρια, dj, πορτιέρηδες , ιδιοκτήτες . _

Αν πηγαίνεις όμως πάντα με γκόμενες
σε ένα μαγαζί
(τις οποίες τσιμπάς από αλλού)
γίνεσαι μούρη
και ληγουριάζουν οι μπάρμαν.

Είχα πάει σε καφέ μπαρ σε 1,5 χρόνο
με 100 διαφορετικές .
Από μία φορά όλες.
Γάμησα 2-3 από όλες αυτές,
αλλά είχα γίνει τρελή μούρη.

Αν το κανεις αυτό
τις γκόμενες που σε βλέπουν εκεί
τις τρώς εύκολα,
αλλού όμως,
όχι στο μαγαζί.

Το με ποιές θα πας
δεν έχει σημασία
αν είναι εμφανίσιμες.
Εμένα ήταν όλες blind-dates
και γκόμενες που είχα μαζέψει τηλέφωνα στο δρόμο
και βγήκαμε όλη κι όλη μία φορά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε, εγώ τις χάνω κάθε φορά από μαλακία δικιά μου...Γνωρίζω ένα μωρό στον ΗΣΑΠ...ηταν δυο φίλες και μιλούσανε...έλεγε η μια κατι για μια συναδελφο και χώθηκα στην κουβέντα...γουσταρε μετά αυτή και κατεβήκαμε μοναστηράκι..ή θησείο...μου λεγε κατι κουλα ότι ειμαι ο αρκουδος της και να κοιμηθούμε αγκαλιά..την άλλη μερα όμως εφευγα για Αγγλια...οπότε το ανέβαλα...ε μετά το πουλάκι χαθηκε...βασικα δεν την πήγα σπιτι γιατι ηταν ανω κατω και δεν γουστάρω υπο τετοιες προυποθεσεις...

Ασε ολο μαλακιες κανω...

παικτη ετσι ακριβως και εγω γινομαι σφηνόπουτσας καμια φορα
στην κουβεντα... και δεν τις χαλαει... τα χω κανει αυτα σε τρενα ουυυυ
μας εχουν παρει χαμπαρι για ενα διαστημα δεν πατουσα καν στο 1ο ετος
ενος αλλου τμηματος στην σχολη μου επειδη ειχα πεσει σε 3-4 γκομενες
που μετα της ειδα οτι γνωριζονταν μεταξυ τους!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ασε αξεχαστα φοιτητικα χρονια και τωρα εχουμε πεσει λιγο ρε γαμωτο δεν υπαρχει
η παλια κινηση αλλα θα ανεβουμε ξανα με θεληση και τρεξιματακι  :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έτσι ακριβώς είναι.Πληρώνεις σαν μαλάκας
γινεται σουξέ το μαγαζί
γαμάνε τα σερβιτόρια, dj, πορτιέρηδες , ιδιοκτήτες . _

Αν πηγαίνεις όμως πάντα με γκόμενες
σε ένα μαγαζί
(τις οποίες τσιμπάς από αλλού)
γίνεσαι μούρη
και ληγουριάζουν οι μπάρμαν.

Είχα πάει σε καφέ μπαρ σε 1,5 χρόνο
με 100 διαφορετικές .
Από μία φορά όλες.
Γάμησα 2-3 από όλες αυτές,
αλλά είχα γίνει τρελή μούρη.

Αν το κανεις αυτό
τις γκόμενες που σε βλέπουν εκεί
τις τρώς εύκολα,
αλλού όμως,
όχι στο μαγαζί.

Το με ποιές θα πας
δεν έχει σημασία
αν είναι εμφανίσιμες.
Εμένα ήταν όλες blind-dates
και γκόμενες που είχα μαζέψει τηλέφωνα στο δρόμο
και βγήκαμε όλη κι όλη μία φορά.
2-3 στις 100....εεε τώρα είναι στατιστική αυτή για να την κυνηγήσεις;;; :think: :rolleyes:

Δεν ξέρω τι να πω,όποιος έχει λεφτά για πέταμα ας το κάνει κ με την ευχή μου.... :P :P :P

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
παικτη ετσι ακριβως και εγω γινομαι σφηνόπουτσας καμια φορα
στην κουβεντα... και δεν τις χαλαει... τα χω κανει αυτα σε τρενα ουυυυ
μας εχουν παρει χαμπαρι για ενα διαστημα δεν πατουσα καν στο 1ο ετος
ενος αλλου τμηματος στην σχολη μου επειδη ειχα πεσει σε 3-4 γκομενες
που μετα της ειδα οτι γνωριζονταν μεταξυ τους!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ασε αξεχαστα φοιτητικα χρονια και τωρα εχουμε πεσει λιγο ρε γαμωτο δεν υπαρχει
η παλια κινηση αλλα θα ανεβουμε ξανα με θεληση και τρεξιματακι  :sunglasses:
εγω παλι σαν φοιτητης επειδη ημουν σε τμημα που ηταν αρχιδοκαμπος δεν εφαγα ΤΙΠΟΤΑ!
αλλα πηγαινα σε φιλους-φιλες που οι σχολες τους ηταν γεμαστες μουνια και ετρωγα απο κει!
+ τα παρτακια! ειχα βαλει μια τυπισα στο ματι γνωριστηκαμε καναμε χειραψια την 2η την ξαναειδα της πηρα το τηλ βγηκαμε εγινε η δουλεια!!

ασε τα φοιτητικα χρονια!! χυμαδιο τελειως!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οποτε γυρναμε στα λεγομενα μου που ελεγα παραπανω!
οτι πρεπει να εισαι καποιος!
μπορει να εισαι στην τελικη αλλα σε αλλο τομεα ή απλα να σαι εκτος εδρας!!
απλα!
εντυπωσιαζονται με μαλακιες!
κολητο dj εχω και μου λεγε σκηνικα....μαλακα ψοφουσαν για εφετζηλικι....ερχοντουσαν διπλα μου για να τις κερναω, ασε που καποιες μου το ζητουσαν κιολας!!!!
λεω φιλε ΕΛΕΟΣ! ματζιρια.....

Ξέρεις ποιά γυναίκα παραδέχομαι άνευ όρων? αυτή που θα επιλέξει με την καρδιά της τον άντρα-ες της ζωής της..Απο εκεί και πέρα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι γυναίκες έχουν πάψει πιά να διεκδικούνται(εννοείται αυτές που είναι στα μέτρα μας...τις μέσες κοινές γυναίκες δηλ.όχι τις πόρνες τραγουδιάρες,εφετζούδες,τηλεοπτικοτζούδες κλπ..γιατί αυτές διεκδικούνται απο τον εκάστοτε λάτσιο,κυριακού κλπ...)και έχουμε φτάσει στο αντίθετο...δηλ.μας διεκδικούν οπότε ουσιαστικά ότι είναι να γίνει θα γίνει ΄σχεδόν πάντα με δική τους κινηση..γιατί όταν μιά γυναίκα θέλει κάποιον θα φέρει τα πάνω κάτω για να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει τις περισσότερες φορές,όταν όμως η γυναίκα δε θέλει δε πά να της φέρεις όλο το χρυσό της γής,δεν πρόκειται ούτε τη ματιά της να πάρεις...Και γιατί έχουν πάψει να διεκδικούνται?γιατί ο μέσος άντρας της γόνιμης ηλικίας 25-45(πάνω κάτω ρε παιδιά) κατ'αρχην ντρέπεται ή ξενερώνει όταν βλέπει απεναντί του χαζογκόμενες που όλο χαζογελάνε και μιλάνε χωρίς καθόλου θυληκότητα,όταν ρίχνουν κάτι "δολοφονικά" βλέμματα λές και τους έχει κάνει κάτι,όταν κατά τύχη ακούει συζητήσεις τους οι οποίες θα αναλώνονται στο ποιά είναι η γκόμενα του μαρτάκη ή ποιός πηδάει την εκάστοτε καρια τραγουδιάρα και πόσο χρονών είναι ο κωστόπουλος τη στιγμή που όλος ο κόσμος μας χάνεται και το "χάσιμο" ξεκινά ακριβώς έξω από εκεί που κάθονται και φτάνει μέχρι τα πέρατα της γής..ε δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο νέος και "πολλά" υποσχόμενος νεός άντρας να κάνει καμάκι από τη στιγμή που γνωρίζει ήδη πρίν πάει τί γυναίκα θα πλησιάσει...Βάλτε τα κάτω ρε παιδιά και δείτε τα γεγονότα...Δε λέω και εμείς οι άντρες σκεφτόμαστε με το πουλί ή ακόμη χειρότερα με την πουστιά για να ρίξουμε μιά γκόμενα λές και πρόκειται να γίνει κτήμα μας όπως κάποιοι τσαρλατάνοι γελοίοι κρετίνοι οι οποίοι πάνε και την πέφτουν σε 18χρονα,τα ζαλίζουν με μπούρδες και ψευτογκλαμουριές και μετά τα παντρεύονται από ανωριμότητα και ψευτοεγωισμό μόνο και μόνο για να λένε ότι έχουν κτήμα τους μιά γυναίκα 20 χρόνια μικρότερή τους καταστρέφοντας και των 2 τις ζωές γιατί και το κέρατο της γυναίκας είναι 98,3% σίγουρο και η ψυχολογία του κρετινου σε άσχημη κατάσταση γιατί μέσα του θα ξέρει,θα γνωρίζει ότι η γυναίκα του δεν τον θέλει..όλα αυτά λοιπόν δεκτά για μάς τους άντρες και μπορώ να προσάψω και άλλες μαλακίες που κάνουμε,αλλά αυτός ο σταρχιδισμός,αυτή η ανυρπαξία κρίσης,ηθικής,πνεύματος και ρόλου της σημερινής γυναίκας δεν έχει ξανασυμβεί στον πλανήτη ποτέ και σε αυτό το γεγονός οφειλεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και η σημερινή μοναχική ζωή πολλών αντρών.Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εκεινο που με εξιταρει ειναι οι πιο δυσκολοι χωροι για καμακι!

Σε τρενο το εχουμε κανει.... στο μετρο οχι βεβαια αλλα ιδιο ειναι πανω κατω

σε λεωφορειο το εχουμε κανει.... σε καταστημα ρουχων... σε μπαρακια .. στη σχολη

σε παραλια δεν εχει γινει και ειναι φοβερη ευκαιρια στην παραλια

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δεν κανονιζουμε καμακοκατασταση; Εχω καιρο να κανω τελευταια...Βεβαια την αλλαη εβδομαδα στο τρενο θα εχω μπολικη δουλεια...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
2-3 στις 100....εεε τώρα είναι στατιστική αυτή για να την κυνηγήσεις;;; :think: :rolleyes:

Δεν ξέρω τι να πω,όποιος έχει λεφτά για πέταμα ας το κάνει κ με την ευχή μου.... :P :P :P
εγω δεν το πιστευω αυτο!
αποκλειεται να σου κατσουν 2-3 στις 100!
ΕΛΕΟΣ!
ουτε θα βγεις να φας τοσα λεφτα μονο για να την πεφτεις!
βγαινεις επειδη γουσταρεις και ταυτοχρονα την πεφτεις!
αν πηγαινεις σε ιδιο μαγαζι και την πεφτεις συνεχεια θα γινεις και γνωστος πεφτουλας στο ΤΕΛΟΣ!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγω δεν το πιστευω αυτο!
αποκλειεται να σου κατσουν 2-3 στις 100!
ΕΛΕΟΣ!

ουτε θα βγεις να φας τοσα λεφτα μονο για να την πεφτεις!
βγαινεις επειδη γουσταρεις και ταυτοχρονα την πεφτεις!
αν πηγαινεις σε ιδιο μαγαζι και την πεφτεις συνεχεια θα γινεις και γνωστος πεφτουλας στο ΤΕΛΟΣ!
Πόσες το κόβεις;;;

Γιατί κ κάτι φιλαράκια έχω που το παίζουν καμάκια κ η στατιστική που μου έχουν πει όλο παράπονο είναι 1 στα 20-25 πεσίματα.

Μιλάμε πάντα για πάω πιάνω κουβέντα σε άγνωστες σε μαγαζιά ως καμάκι έτσι.

Και ο μόρτης πιο πίσω συμφωνεί άλλωστε,ξέρει ότι δεν θα χτυπήσει εύκολα γκόμενα έτσι κ το κάνει για χαβαλέ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Δεν κανονιζουμε καμακοκατασταση; Εχω καιρο να κανω τελευταια...Βεβαια την αλλαη εβδομαδα στο τρενο θα εχω μπολικη δουλεια...
φιλε για να κανονισεις καμακοκατασταση πρεπει τον αλλον προσωπικα να τον ξερεις και να ναι και στα κυβικα σου!
εγω απ οσους γνωρισα μονον με 2 ατομα μπορω να παιξω μπαλα τελεια! διοτι ο ενας συμπληρωνει τον αλλον και δεν υπαρχει ανταγωνισμος! οποτε την εχω πεσει με αυτα τα 2 ατομα σχεδον παντοτε ειχαμε επιτυχιες!
απλα ο 1 ειναι αραβωνιασμενος οποτε Χ και ο αλλος μου φιλος (που ταιριαζουμε στο καμακι) ειναι σε αλλο μερος!!
και με τους εδω φιλους μου ταιριαζω απλα με εκεινα τα 2 συγκεκριμενα ατομα εκανα παταγο!

εγω πιστευω οτι αν εισαι με τεοιο ανθρωπο στα ιδια κυβικα και ταιριαζεις θα χεις και επιτυχια!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εμενα ολοι οι φιλοι ειναι γαματα...σε φαση που με γαμανε και μενα...Μονο στο δρομο πλεον αλλα με την κριση δεν εχω ουτε γι' αυτο ορεξη...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Πόσες το κόβεις;;;

Γιατί κ κάτι φιλαράκια έχω που το παίζουν καμάκια κ η στατιστική που μου έχουν πει όλο παράπονο είναι 1 στα 20-25 πεσίματα.

Μιλάμε πάντα για πάω πιάνω κουβέντα σε άγνωστες σε μαγαζιά ως καμάκι έτσι.

Και ο μόρτης πιο πίσω συμφωνεί άλλωστε,ξέρει ότι δεν θα χτυπήσει εύκολα γκόμενα έτσι κ το κάνει για χαβαλέ.
κοιτα εχω φιλο,ο οποιος εχει ξεκολοθει να πηδαει απο πεσιματα σε αγνωστες σε κλαμπακια!
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ! πραγματικα...ωραιο παληκαρι γυμνασμενος αλλα η στατιστικη βασιζεται στην μαζα και οχι στις εξαιρεσεις!
εγω προσωπικα δεν την εχω πεσει σε 10 για να σου πω ε αν πηδηξα 3 στις 10 η 1 στις 10!!

ο συγκεκριμενος τυπος ειναι στην πιατσα χρονια! ΦΕΝΕΤΑΙ! και με ντυσιμο και με αυτοκινητα και σε μαγαζια και με Life style! πηδαει και πολλες οι οποιες δεν ειναι ντοπιες για να τον ξερουν.....

τι να σου πω τα παντα ειναι σχετικα!
ισως αυτος ο τυπος ε αν δεν ηταν σε μια απλη επαρχιακη πολη και ηταν Αθηνα να ηταν μια σταγονα στον ωκεανο....δεν ξερω τα παντα ειναι σχετικα!
στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι....!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Εμενα ολοι οι φιλοι ειναι γαματα...σε φαση που με γαμανε και μενα...Μονο στο δρομο πλεον αλλα με την κριση δεν εχω ουτε γι' αυτο ορεξη...
μεγαλη παπαρια αυτη!
ειδικα αν εισαι σχετικα ωραιος σε εμφανιση και εχεις κανα φιλο ο οποιος ΟΚ γαμω τα ατομα αλλα λετσος....σε ριχνει πολυ αυτο να ξερεις!!
και αυτο σε ριχνει οταν εισαι σε παρεα σε μαγαζια κλπ!
αλλο αν εισαι μονος σου στο μετρο και την πεσεις σε μια που σ αρεσε!!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ΝΑΙ ζητουλες!
κανανε κρα για μερικα σφηνακια κερασμενα!
εδω ετυχε να καθομαι μαζι του και επειδη ΦΑΙΝΕΣΑΙ διαφορετικα στο μαγαζι,μας πλησιαζανε οι καργιες...που ε αν καθομασταν αλλου σαν πελατες κατα ενα 99% δεν θα πλησιαζανε κατω απο αλλες συνθηκες οσο και ωραιοι να μα στε! (αφησα ενα 1%) χαχαχαχαχα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom