Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εμενα και να με κρεμασει καποιος αναποδα,δεν πιστευω οτι καμακι υπαρχει οπως ΠΑΛΙΑ ή οπως στο εξωτερικο!
για μενα απλα δεν υπαρχει!
υπαρχει το, σε γνωρισα σε μια ΠΑΡΕΑ, ή απο κοινους γνωστους και μετα παιζεις μπαλα!!
το πεσιμο του στυλ καθομαι στο μπαρ με φιλο και παω με το ποτο μου να της μιλησω να την κερασω κλπ κλπ ....δυσκολο! ΟΧΙ ακατορθοτο αλλα αρκετα δυσκολο!
η αλλη πρεπει να χει βγει με τεοια διαθεση!
σε κερασα ποτο ,γνωριστηκαμε επιτοπου,χα χα χα και χι χι χι και σε πηρα με το αμαξι και σε πηγα σπιτι και πηδηχτηκαμε ! ΝΑΙ το χω δει σε ταινιες και ας εχει κατσι σε μενα και σε κανα φιλαρακι 1 αντε 2 το πολυ φορες!!
Ας υπάρχει ή όχι. Ποσώς μας ενδιαφέρει πλέον τώρα που το σεξ είναι πάμφθηνο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα και να με κρεμασει καποιος αναποδα,δεν πιστευω οτι καμακι υπαρχει οπως ΠΑΛΙΑ ή οπως στο εξωτερικο!
για μενα απλα δεν υπαρχει!
υπαρχει το, σε γνωρισα σε μια ΠΑΡΕΑ, ή απο κοινους γνωστους και μετα παιζεις μπαλα!!
το πεσιμο του στυλ καθομαι στο μπαρ με φιλο και παω με το ποτο μου να της μιλησω να την κερασω κλπ κλπ ....δυσκολο! ΟΧΙ ακατορθοτο αλλα αρκετα δυσκολο!
η αλλη πρεπει να χει βγει με τεοια διαθεση!
σε κερασα ποτο ,γνωριστηκαμε επιτοπου,χα χα χα και χι χι χι και σε πηρα με το αμαξι και σε πηγα σπιτι και πηδηχτηκαμε ! ΝΑΙ το χω δει σε ταινιες και ας εχει κατσει σε μενα και σε κανα φιλαρακι 1 αντε 2 το πολυ φορες!!

τυπε αυτο με τις κοινες παρεες ειναι για τους σιγουροβολεψάκηδες  :2funny: :2funny: :2funny:
αστο αμα δεν γουσταρεις το σασπενς στο καμακι μην πλησιαζεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε κραταω ημερολογιο. Στοχος μου ειναι 182-183 ολοκληρωμενες επαφες το χρονο.  :sunglasses:

ε πες το εξαρχης ρε τυπε οτι εχεις κανει ολοκληρο

business plan για το 2011  :2funny: :2funny: :2funny:

τα μερομήνια τα κοιταξες???? Μπορει να χιονισει και να χασεις μια μερα  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα εκεινο που με "εκνευριζει" ειναι οτι
αυτο με τις κοινες παρεες παει να γινει μοδα
και το εχουν μεταδοσει και στις γκομενες...
δηλαδη αν δεν ειναι κοινης παρεας ο αλλος μην κανεις τιποτα.
Ρε τι κολληματα και αυτα  :-

απο την κοινη παρεα ειστε εξαρτημενοι... παρτε το χαμπαρι.

Επισκέπτης
Παίδες δεν βλέπω μπροστά μου. Τις καληνύχτες μου.

Ώρα καλή στους κώλους σας κι αέρα στα καυλιά σας :rockon:

Picker, το νου σου. Άμα πετύχεις κάνα καλό κωλαράκι στις βιοψίες σου, άσε ένα μύνημα ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τυπε αυτο με τις κοινες παρεες ειναι για τους σιγουροβολεψάκηδες  :2funny: :2funny: :2funny:
αστο αμα δεν γουσταρεις το σασπενς στο καμακι μην πλησιαζεις.
man δεν ειναι ετσι!
απλα επειδη εχω αντιμετωπισει διαφορετικη νοοτροπια ισως για αυτο τα βλεπω διαφορετικα!
στο εξωτερικο σχεδον καμια γομενα αν της την πεσεις δεν θα σε κοιταξει σαν εξωγηινο....!
ειναι και θεμα πως θα κατσει η φαση!
σε καφετερεια δεν ειμαι τυπος ΕΓΩ τουλαχιστον που θα σηκωθω απ το τραπεζι να παω σε παρεα κοριτσιων! σε ενα μπαρακι-κλαμπακι-μπουζουκια ε αν δεις να γινεται παιχνιδι εκει παιζει αλλιως μπαλα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
man δεν ειναι ετσι!
απλα επειδη εχω αντιμετωπισει διαφορετικη νοοτροπια ισως για αυτο τα βλεπω διαφορετικα!
στο εξωτερικο σχεδον καμια γομενα αν της την πεσεις δεν θα σε κοιταξει σαν εξωγηινο....!
ειναι και θεμα πως θα κατσει η φαση!
σε καφετερεια δεν ειμαι τυπος ΕΓΩ τουλαχιστον που θα σηκωθω απ το τραπεζι να παω σε παρεα κοριτσιων! σε ενα μπαρακι-κλαμπακι-μπουζουκια ε αν δεις να γινεται παιχνιδι εκει παιζει αλλιως μπαλα!

ΑΥτο τους ειπα και εγω πριν... οτι ο καθενας το βλεπει μεσα
απο το δικο του πρισμα... εσυ καλα κανεις και ξηγιεσαι ετσι
εφοσον ετσι γουσταρεις και ετσι σε εκφραζει . ΑΛλα δεν ειναι μονο
ετσι τα πραγματα. ΣΕ κοιτανε σαν εξωγηινο επειδη οπως ειναι κλειστα
τα επαγγελματα ετσι εχετε κλεισει και τους κυκλους και οσο οι κυκλοι
ειναι κλειστοι και δεν ανανεωνονται θα δημιουργουν και ατομα με λαθος νοοτροπια
και συμπεριφορα και κατ επεκτασην δυστυχισμενα... ειδες τι λεγανε πριν και η εριναλ
και ο ροκαβλον ... ο δε ενας μιλουσε για δυστυχισμενες ελληνιδες και η δε αλλη
για δυστυχισμενους ελληνες.. Λοιπον οσο κρατατε κλειστους τους κυκλους και νομιζετε
οτι μια κοινη παρεα σας προφυλασσει να μην χαλασει ο εγωισμουλης ή σου πεσει ο κωλος
αμα πας και μιλησεις σε μια τυπισσα μονος σου και οχι μονο σε αυτες που σου προξενευουν
μια ζωη θα εισαι πισω.

Ή τουλαχιστον οχι τοσο μπροστα οσο θα ησουν με αλλη τακτικη και μεθοδο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εμενα εκεινο που με "εκνευριζει" ειναι οτι
αυτο με τις κοινες παρεες παει να γινει μοδα
και το εχουν μεταδοσει και στις γκομενες...
δηλαδη αν δεν ειναι κοινης παρεας ο αλλος μην κανεις τιποτα.
Ρε τι κολληματα και αυτα  :-

απο την κοινη παρεα ειστε εξαρτημενοι... παρτε το χαμπαρι.
δεν ειναι οτι παει να γινει ΜΟΔΑ απλα με γκομενες που το χω συζητησει,καποιες το θεωρουν extreme απο την αποψη οτι με τοσα που γινονται δεν ξερεις σε τι μαλακα-ανωμαλο-καραγκιοζη θα πεσεις!!!
ενω σε κοινη παρεα,μα θα ρωτησεις ενα φιλο/η και με 1,2 εξοδους σχηματιζεις μια ΕΙΚΟΝΑ!!
ΝΑΙ ΟΚ! εσυ και γω στα @@@@@@@ μας!  την πατας μια ψωλη και τι εγινε?? ας ειναι και αγνωστη! ε αυτες δεν το βλεπουνε ετσι! (τουλαχιστον οι περισσοτερες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ειναι οτι παει να γινει ΜΟΔΑ απλα με γκομενες που το χω συζητησει,καποιες το θεωρουν extreme απο την αποψη οτι με τοσα που γινονται δεν ξερεις σε τι μαλακα-ανωμαλο-καραγκιοζη θα πεσεις!!!
ενω σε κοινη παρεα,μα θα ρωτησεις ενα φιλο/η και με 1,2 εξοδους σχηματιζεις μια ΕΙΚΟΝΑ!!
ΝΑΙ ΟΚ! εσυ και γω στα @@@@@@@ μας!  την πατας μια ψωλη και τι εγινε?? ας ειναι και αγνωστη! ε αυτες δεν το βλεπουνε ετσι! (τουλαχιστον οι περισσοτερες)

ΕΝω οταν μενουν μετα με τον ιδιο γκομενο
και αυτος καταληγει να γαμαει την κολλητη τους
μιας και έχουν γινει ολοι μαζι μπουλουκι και βγαινουν
με τους ιδιους και τους ιδιους.... ειναι ενταξει απο αποψη "ασφαλειας" ε?
Τι θα πει δεν ξερεις σε τι ανωμαλο πεφτεις? Φαινεται ο αλλος... μπορεις να τον τσεκαρεις...
ασε μας ρε φιλε εδω βγαινουν απο το ιντερνετ. Δεν συμφωνω απλα τις πιανει κομπλεξ
και χεζονται μπροστα στον καμάκια. Κατα τα αλλα ειναι δικαιολογιες τα αλλα ετσι πιστευω εγω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οσο περιοριζεστε στις κοινες παρεες απλα περιοριζεστε σε ενα μικρο αριθμο ατομων.

Ουτε ξερεις αν τελικα βρηκες αυτο που σου αξιζε ουτε τιποτα. Εκει κολλας με μια γκομενα

μονο και μονο επειδη εισαι φυγοπονος και ανεχεσαι πολλα.

Δεν συμφωνω με ολο αυτο. Καμακι για παντα... ελευθερια

γνωριζω οποια θελω την στιγμη που την θελω... αν θελει καλως αν οχι στα αρχιδια μου

ας λιωσει στο κλασσικο ελληνικο μιζερο στυλακι της κοινης παρεας

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ΑΥτο τους ειπα και εγω πριν... οτι ο καθενας το βλεπει μεσα
απο το δικο του πρισμα... εσυ καλα κανεις και ξηγιεσαι ετσι
εφοσον ετσι γουσταρεις και ετσι σε εκφραζει . ΑΛλα δεν ειναι μονο
ετσι τα πραγματα. ΣΕ κοιτανε σαν εξωγηινο επειδη οπως ειναι κλειστα
τα επαγγελματα ετσι εχετε κλεισει και τους κυκλους και οσο οι κυκλοι
ειναι κλειστοι και δεν ανανεωνονται θα δημιουργουν και ατομα με λαθος νοοτροπια
και συμπεριφορα και κατ επεκτασην δυστυχισμενα... ειδες τι λεγανε πριν και η εριναλ
και ο ροκαβλον ... ο δε ενας μιλουσε για δυστυχισμενες ελληνιδες και η δε αλλη
για δυστυχισμενους ελληνες.. Λοιπον οσο κρατατε κλειστους τους κυκλους και νομιζετε
οτι μια κοινη παρεα σας προφυλασσει να μην χαλασει ο εγωισμουλης ή σου πεσει ο κωλος
αμα πας και μιλησεις σε μια τυπισσα μονος σου και οχι μονο σε αυτες που σου προξενευουν
μια ζωη θα εισαι πισω.

Ή τουλαχιστον οχι τοσο μπροστα οσο θα ησουν με αλλη τακτικη και μεθοδο.
συμφωνω και επαυξανω! εχουμε αποξενωθει!
παντου τριγυρω μου ακουω κοσμο να λεει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ή το αντιστροφο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ!
και τα δυο υπαρχουν απλα ο κοσμος εχει αποξενωθει!
βλεπω και μια μιρλα τον τελευταιο καιρο λογω κρισης! αλλος δεν εχει δουλεια! αλλος εχει φαει 10 ακυρα απο δουλειες και ειναι με δουλειες του ποδαριου! αλουνου του κοψαν πολλα και δεν τα βγαζει περα!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ!
εγω προσωπικα βαριεμαι να καθομαι να το παιζω ΚΑΠΟΙΟΣ! καποιοι πουλανε παπατζιλικι ενω δεν εχουν κανει και πιανει και γω που χω κανει επειδη τα θεωρω δεδομενα βαριεμαι να λεω....να το παιζω!
ειδικα σε κλειστες κοινωνιες (ΕΙΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΘΗΝΑ)  τα πραγματα ειναι ακομη χειροτερα...ΠΟΙΟΣ εισαι? ΤΙ εισαι?ΠΟΥ δουλευεις?ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ συναναστρεφεσαι? ΤΙ αυτοκινητο εχεις? ΠΟΙΟΥΣ ξερεις? γαμωτο δηλαδη!
βλεπω κοπελες (οχι μικρες 18-19) να εντυπωσιαζονται με ΜΑΛΑΚΙΕΣ,επειδη εχεις μεγαλη παρεα και ΦΕΝΕΣΑΙ.. επειδη σε χερετανε 2-3 αφεντικα σε κερνανε κιολας λες και σε χερετανε βουλευταδες-δημαρχοι κλπ κλπ!
ΕΛΕΟΣ δηλ!

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Οσο περιοριζεστε στις κοινες παρεες απλα περιοριζεστε σε ενα μικρο αριθμο ατομων.

Ουτε ξερεις αν τελικα βρηκες αυτο που σου αξιζε ουτε τιποτα. Εκει κολλας με μια γκομενα

μονο και μονο επειδη εισαι φυγοπονος και ανεχεσαι πολλα.

Δεν συμφωνω με ολο αυτο. Καμακι για παντα... ελευθερια

γνωριζω οποια θελω την στιγμη που την θελω... αν θελει καλως αν οχι στα αρχιδια μου

ας λιωσει στο κλασσικο ελληνικο μιζερο στυλακι της κοινης παρεας

εγραψες τυπε σωστος συμφωνω ...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
και οσο για τις κοινες παρεες!
δεν μπορω καθε τρεις και λιγο να βγαινω με διαφορετικους ανθρωπους!
εχω καποιους στανταρ!
ΝΑΙ θελω να γνωριζω κοσμο να ειμαι κοινωνικος,καμια αντιρηση! θελω να βγαινουμε και παραπανω ατομα αλλα οχι να φτασω σε σημειο να μην εχω στανταρ ατομα και π.χ. Χριστουγεννα να ψαχνεις ατομα να βγεις-κλεισεις (γιατι το χω δει και αυτο)!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοιτα οι γκομενες που σου λενε οτι ειναι εξτριμ κατα βαθος
ψοφανε για αυτο. Για μενα εξτριμ χωροι ειναι τα τρενα και τα λεωφορεια
μην με περασεις για τρελο θα ηξερα τι θα εκανα σε αυτα για να πιασω την κουβεντα
σε καποια και το εχω κανει. Αλλα τωρα ρε τυπε να εισαι φοιτητης πχ στην ασοεε
και να πας να αραξεις διπλα απο ενα γκομενακι που σπουδαζει εκει και να του πιασεις την παρλα
ποσο εξτριμ να ειναι αυτο?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι. Ακαταλληλο μερος το μπαρ
και γενικα τα νυκτερινα μαγαζια συμφωνω και εγω.

Οταν ημουν φοιτητης επερνα αλλους 2 και πηγαιναμε
στο τμημα πχ της Φιλοσοφικης  :grin: ειχαμε παει και ασοεε
στο τμημα ΟΔΕ. Ειχα τσιμπησει απο εκει ενα κινητο απο ενα γκομενακι
με σγουρα μακρια μαλλια και καλο σωμα! ΤΗς ειχα πει πως ειμαι απο αλλη σχολη
αλλα ηρθαμε εκει για εναν φιλο μας που σπουδαζε... στο μεταξυ ο ενας ειχε περασει πρωτα
απο το τραπεζακι της ΔΑΠ και το επαιξε 7ετης και ζητησε σημειωσεις για ενα μαθημα
και μετα αυτον τον ειχαμε μεσα και παριστανε τον φοιτητη για να μην μας περασουν
τελειως για ακυρους ρε.  ;)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί κολλάς στο μπαρ ;;;
Ακατάλληλο μέρος
ειδικά αν δεν είσαι ο ιδιοκτήτης ή εργαζόμενος του μπάρ ...
κοντα στο μπαρ πλησιαζουν συνήθως οι ελευθεροι και αυτοι που εχουν διαθεση να απιξουν..γιατι αμφιβάλεις?

Επισκέπτης
κοντα στο μπαρ πλησιαζουν συνήθως οι ελευθεροι και αυτοι που εχουν διαθεση να απιξουν..γιατι αμφιβάλεις?

Για την απόδοση του καμακιού στα μπάρ αμφιβάλλω.
Προσωπικά είχα τρελές επιτυχίες με γκόμενες που τους έπιανα κουβέντα
σε εμπορικά , σούπερ μάρκετ, βιβλιοπωλεία , δισκάδικα, σινεμά , θέατρα , βουλκανιζατέρ, αξεσουάρ αυτοκινήτου , στο δρόμο , λεωφορεία, τρένα , αεροπλάνα , καράβια , αεροδρόμια , σχολή χορού ,

αλλά σε μπαρ, σκυλάδικα, κλαμπ και καφέ
έπαιρνα τα αρχίδια μου.
Και σε άλλους που παρατηρούσα
το ίδιο συνέβαινε.

Στα μπαρ τρώνε οι μπάρμαν , οι ιδιοκτήτες, πόρτα, dj και λοιποί παράγοντες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κοιτα οι γκομενες που σου λενε οτι ειναι εξτριμ κατα βαθος
ψοφανε για αυτο. Για μενα εξτριμ χωροι ειναι τα τρενα και τα λεωφορεια
μην με περασεις για τρελο θα ηξερα τι θα εκανα σε αυτα για να πιασω την κουβεντα
σε καποια και το εχω κανει. Αλλα τωρα ρε τυπε να εισαι φοιτητης πχ στην ασοεε
και να πας να αραξεις διπλα απο ενα γκομενακι που σπουδαζει εκει και να του πιασεις την παρλα
ποσο εξτριμ να ειναι αυτο?  :grin:
καλα ναι το χω δει και αυτο σε λεωφορεια και σε τρενα, χαχαχαχαχα!!
τεσπα! το ξαναλεω αλλη μια φορα!
εκτος Αθηνων σε οποιαδηποτε επαρχιακη πολη-χωριο-νησι οτι γουσταρεις ε αν εισαι τυπος που βγαινεις σε 3-4 μαγαζια (καφε) σε 1-2 ταβερνες (συγκεκριμενες) και σε ενα απο τα 2 τυχον μπουζουκτσιδικα που μπορει να χει η πολη ΦΕΝΕΣΑΙ! ειδικα αν εισαι αλανος ωραιος τυπος με ωραια παρεα! ΦΕΝΕΣΑΙ!
και ξαναλεω για αλλη μια φορα! εξωτερικο που ημουν δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα να την πεσω και να φαω και ακυρο! ισα ισα το διακομοδουσα κιολας!
σε μια μικρη κοινωνια που θα την πεσεις σε μια τυπισα τυγχον χωριατα...η οποια θα κοιταξει τα παντα...ντυσιμο-αμαξι-παρεα-γνωστους ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ε αν φας ακυρο και την επομενη μερα την ξαναδεις, που πιστεψε με καπου θα την πετυχεις σε καποιο καφε...χαλιεσαι....

φιλος την πεφτει πριν λιγες μερες σε μια τυπισα! του απαντησε ΚΑΠΩΣ...(δεν ηταν ευγενικη),τσατιζεται και της λεει....συγνωμη κοπελα μου σου μιλησα ΑΣΧΗΜΑ? ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ? λεει αυτη οχι! ισα ισα σου κανα και κοπλιμεντο...αι σιχτιρ...και αμεσως αλαξε τροπαριο!

Ειναι και θεμα χαρακτηρα μετα!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για την απόδοση του καμακιού στα μπάρ αμφιβάλλω.
Προσωπικά είχα τρελές επιτυχίες με γκόμενες που τους έπιανα κουβέντα
σε εμπορικά , σούπερ μάρκετ, βιβλιοπωλεία , δισκάδικα, σινεμά , θέατρα , βουλκανιζατέρ, αξεσουάρ αυτοκινήτου , στο δρόμο , λεωφορεία, τρένα , αεροπλάνα , καράβια , αεροδρόμια , σχολή χορού ,

αλλά σε μπαρ, σκυλάδικα, κλαμπ και καφέ
έπαιρνα τα αρχίδια μου.
Και σε άλλους που παρατηρούσα
το ίδιο συνέβαινε.

Στα μπαρ τρώνε οι μπάρμαν , οι ιδιοκτήτες, πόρτα, dj και λοιποί παράγοντες.

εισαι μαέστρος δικιε μου  :rockon: :rockon: :rockon:
σωστα τα λεει ο λακης... ειδικα το μεσημερι και οχι η νυχτα οπως
πολλοι λανθασμενα πιστευουν εχει καλες ευκαιριες για δραση...
εχω γνωρισει και εγω γκομενακι σε εμπορικο κεντρο δουλευε πωλητρια
και εχω τσιμπησει κινητο... βεβαια εχω γνωρισει αρκετες γκομενες
και απο το Γκαζι που μαζευει πολυ φοιτητομανι.  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom