δεν εχεις αδικο σε αυτο..πολλες φορες εχω νιωσει ανύπαρκτος και κομπαρσος του καθε κοινου γνωστου μπαρμανΓια την απόδοση του καμακιού στα μπάρ αμφιβάλλω.
Προσωπικά είχα τρελές επιτυχίες με γκόμενες που τους έπιανα κουβέντα
σε εμπορικά , σούπερ μάρκετ, βιβλιοπωλεία , δισκάδικα, σινεμά , θέατρα , βουλκανιζατέρ, αξεσουάρ αυτοκινήτου , στο δρόμο , λεωφορεία, τρένα , αεροπλάνα , καράβια , αεροδρόμια , σχολή χορού ,
αλλά σε μπαρ, σκυλάδικα, κλαμπ και καφέ
έπαιρνα τα αρχίδια μου.
Και σε άλλους που παρατηρούσα
το ίδιο συνέβαινε.
Στα μπαρ τρώνε οι μπάρμαν , οι ιδιοκτήτες, πόρτα, dj και λοιποί παράγοντες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 123K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
φιλος την πεφτει πριν λιγες μερες σε μια τυπισα! του απαντησε ΚΑΠΩΣ...(δεν ηταν ευγενικη),τσατιζεται και της λεει....συγνωμη κοπελα μου σου μιλησα ΑΣΧΗΜΑ? ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ? λεει αυτη οχι! ισα ισα σου κανα και κοπλιμεντο...αι σιχτιρ...και αμεσως αλαξε τροπαριο!
Ειναι και θεμα χαρακτηρα μετα!!!
χαχαχαχ ζαβωσε τύπε τον έπιασε κρίση?
Μου εχουν απαντησει αρκετες αποτομα και καπως
αλλα δεν με εχει πειραξει. Κοιτα αν εισαι περηφανος τυπος
και ντροπαλος και παρεξηγιεσαι και ευκολα... ναι καλυτερα να μην κανεις.
ΜΙα φορα καποια μου απαντησε καπως... εκεινη την στιγμη δεν της ειπα τιποτα
και μετα που εφυγα της κανω... "καληνυχτα κοπελια... θα τα πουμε στο ιντερνετ"
φυσικα παγωσε και δεν ηξερε τι να πει... ηταν εμφανης η ειρωνια μου και το δουλεμα
Γιατι εψαχνε μετα το κινητο της φιλης της να μπει φεησμπουκ
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
πηγαινε π.χ. Κομοτηνη Κομοτηνη που ειναι τσαμπα το μουνι!και απο το Γκαζι που μαζευει πολυ φοιτητομανι.
να δεις τι γινεται! εχω ακουσει τα απιστευτα...
χαζος να σαι θα πηδηξεις....Σερες τα ιδια!
πηγα σε φιλο....βγηκαμε να παρουμε σουβλακια και μας κοιτουσαν.....λεω μαλακα τι γινεται εδω?? σε καρφωναν....
πηγαινε και αλλου που δεν εχει φοιτητοκοσμο ή σχολες τυπου παιδαγωγικο-νηπιαγωγων-γυμναστικη ακαδημια κλπ
και πηγαινε και κει που χει νομικη-πολυτεχνειο και ειναι αρχιδοκαμπος και μαλιαδες......!
Επισκέπτης
δεν εχεις αδικο σε αυτο..πολλες φορες εχω νιωσει ανύπαρκτος και κομπαρσος του καθε κοινου γνωστου μπαρμαν
οι οποίοι γίνονται μάγκες με τα δικά σου λεφτά ...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Οσο περιοριζεστε στις κοινες παρεες απλα περιοριζεστε σε ενα μικρο αριθμο ατομων.
Ουτε ξερεις αν τελικα βρηκες αυτο που σου αξιζε ουτε τιποτα. Εκει κολλας με μια γκομενα
μονο και μονο επειδη εισαι φυγοπονος και ανεχεσαι πολλα.
Δεν συμφωνω με ολο αυτο. Καμακι για παντα... ελευθερια
γνωριζω οποια θελω την στιγμη που την θελω... αν θελει καλως αν οχι στα αρχιδια μου
ας λιωσει στο κλασσικο ελληνικο μιζερο στυλακι της κοινης παρεας
συμφωνώ βρε μπόλτι σχεδόν σε όλα.Διατηρώ όμως μιά επιφύλαξη...Όσοι άντρες(ενδεχομένως να είναι πολλοί αν το πάρω αναλογικά με την παρέα μου που είναι μια κλασσική νορμάλ παρέα όπως πιστεύω ότι έχουμε οι περισσότεροι) βλέπουν ότι οι γυναίκες που τους(μας) αρέσουν είναι σκέτο φάινεσθαι με τρομερά ελλειματικές προσωπικότητες,τότε σε ποιές να κάνουμε(κάνουν) καμάκι?στις υποφερτές,στις μίζερες όπως και συ λές παραπάνω?σε αυτές που βρε αδερφέ μου τρώγονται κατα κάποιον τρόπο? Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να πώ ότι θεωρώ οτι οι σημερινές ελληνίδες ενώ είχαν τρομερά εχέγγυα για να ξεχωρίζουν σαν προσωπικότητες,σαν ποιότητα χαρακτήρα κλπ από τις υπόλοιπες εισερχόμενες του πρώην ανατολικού μπλόκ, ότι πάνω κάτω βράζουν στα ίδια σκατά,απλά η "αποκάλυψη" αυτής της "ποιότητας" διαφέρει στην έκφανσή της από χώρα σε χώρα, από γυναίκα σε γυναίκα ή εν τελει από περίπτωση σε περίπτωση.Ο κοινός παρανομαστής όμως είναι ο ίδιος..ότι δηλ.οι περισσότερες εμφανίσιμες(απο αρκετά ως πολύ)γυναίκες έχουν τρομερά ελλείμματα ως προσωπικότητες οι οποίες "προέρχονται" απο διαφορετικές βάσεις. Οπότε μπόλτι μου σε ποιά γυναίκα να κάνεις καμάκι και για ποιό λόγο?αν εννοείς να την πηδήξεις για ένα,δύο,πέντε βράδυα να το δεχτώ ευχαρίστως,αλλα αν εννοείς κάτι άλλο π.χ. συμβίωση που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό φίλε μου πρέπει να κέρδισες ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ή έστω σε 65 συνεχόμενες ριξιές ρουλέτας. Είναι κάτι τραγικά εμφανές...Δυστυχώς και οι αλλοδαπές απο ανατολάς δεν διαφερουν σε αυτό,αλλά τουλάχιστον αυτές έχουν προέλθει από πείνα....απο τσαουσέσκου,από απολυταρχικά καθεστώτα,απο άλλου είδους περιστάσεις..οι δικές μας μπόλτι μου είχαν τα πάντα και ακόμη τα έχουν στα πόδια τους...Αλλά αντί για τα πάντα διαλέγουν το κενό.Αυτό είναι τρέλλα της οποίας ο χαρακτηρισμός δίδεται άνευ πιστοποιητικού,οπότε δεν υπάρχει και ζουρλομανδύας.Ειδάλλως οι περισσότερες που θα βλέπαμε στον δρόμο θα φορούσαν υποχρεωτικά άσπρα.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
οποτε γυρναμε στα λεγομενα μου που ελεγα παραπανω!δεν εχεις αδικο σε αυτο..πολλες φορες εχω νιωσει ανύπαρκτος και κομπαρσος του καθε κοινου γνωστου μπαρμαν
οτι πρεπει να εισαι καποιος!
μπορει να εισαι στην τελικη αλλα σε αλλο τομεα ή απλα να σαι εκτος εδρας!!
απλα!
εντυπωσιαζονται με μαλακιες!
κολητο dj εχω και μου λεγε σκηνικα....μαλακα ψοφουσαν για εφετζηλικι....ερχοντουσαν διπλα μου για να τις κερναω, ασε που καποιες μου το ζητουσαν κιολας!!!!
λεω φιλε ΕΛΕΟΣ! ματζιρια.....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
οι οποίοι γίνονται μάγκες με τα δικά σου λεφτά ...
λάκη εσύ πάς βρε αδερφέ στην άλλη άκρη. Τί πά να πεί γίνονται "μάγκες" με τα δικά μας λεφτά?????? Για πές μου έναν μαγκα που θεωρείς εσύ με τα δικά σου κριτήρια να σου πώ.
ασε τη ματζιρια..εδω μιλαμε ποιος μαμει και ποιος οχι..εσυ ειχες τον γνωστο σου μεσα στο μπαρ και οι γκομενες ηταν ζητουλες?οποτε γυρναμε στα λεγομενα μου που ελεγα παραπανω!
οτι πρεπει να εισαι καποιος!
μπορει να εισαι στην τελικη αλλα σε αλλο τομεα ή απλα να σαι εκτος εδρας!!
απλα!
εντυπωσιαζονται με μαλακιες!
κολητο dj εχω και μου λεγε σκηνικα....μαλακα ψοφουσαν για εφετζηλικι....ερχοντουσαν διπλα μου για να τις κερναω, ασε που καποιες μου το ζητουσαν κιολας!!!!
λεω φιλε ΕΛΕΟΣ! ματζιρια.....
Επισκέπτης
αν εννοείς να την πηδήξεις για ένα,δύο,πέντε βράδυα να το δεχτώ ευχαρίστως,αλλα αν εννοείς κάτι άλλο π.χ. συμβίωση που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό φίλε μου πρέπει να κέρδισες ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ή έστω σε 65 συνεχόμενες ριξιές ρουλέτας.
Ξεκινάς πάντα από το πήδημα ...
ευχάριστο ...
και αν σε πάει παραπέρα βλέπεις ...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
τι δεν καταλαβες!λάκη εσύ πάς βρε αδερφέ στην άλλη άκρη. Τί πά να πεί γίνονται "μάγκες" με τα δικά μας λεφτά?????? Για πές μου έναν μαγκα που θεωρείς εσύ με τα δικά σου κριτήρια να σου πώ.
ολοι μας λιγο πολυ το χουμε νιωσει αυτο!
πηγαμε λιγο πολυ σε μαγαζια τα οποια λες και μας κανανε χαρη να μας βολεψουνε-εξυπηρετησουνε που στην τελικη απο το αφεντικο PR DJ σερβιτορια μπαρμανια με τα δικα σου δικαμου λεφτα το παιζουν μαγκες! (στο χωρο εργασιας τους)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
παθε για τα τεμάχια ακομη και αν έχεις μια καλυτερη προσωπικοτητα απο αυτες ειναι θεμα πως θα το χρησιμοποιησεις. Μην αφηνεις την φοβερη σου προσωπικοτητα να δημιουργει ενα απωθητικο χασμα πχ
καθηγητρια πανεπιστημιου θες να ριξεις?
αυτες θα εχουν αλλα κολληματα μετα , δεν υπαρχει ανθρωπος χωρις ελαττωματα ! Το καμακι για μενα
ειναι παιχνιδι... οποια δεν το βλεπει ετσι καλα κανει και μου μιλαει καπως για να το καταλαβω και εγω
και να μην ασχοληθω αλλο μαζι της. Ειναι πολυ αστοχο να θεωρεις πως οτι κανεις το κανεις για τις αλλες... το βλεπεις σαν παιχνιδι και πιστευεις οτι σε χαλαρωνει? Αυτη ειναι μια αρκετα καλη συγκομιδη και αν σου κατσει και κανα γκομενακι (που σιγουρα θα κατσει στις 5 στο εγγυωμαι) ακομη καλυτερα!!!!
αυτες θα εχουν αλλα κολληματα μετα , δεν υπαρχει ανθρωπος χωρις ελαττωματα ! Το καμακι για μενα
ειναι παιχνιδι... οποια δεν το βλεπει ετσι καλα κανει και μου μιλαει καπως για να το καταλαβω και εγω
και να μην ασχοληθω αλλο μαζι της. Ειναι πολυ αστοχο να θεωρεις πως οτι κανεις το κανεις για τις αλλες... το βλεπεις σαν παιχνιδι και πιστευεις οτι σε χαλαρωνει? Αυτη ειναι μια αρκετα καλη συγκομιδη και αν σου κατσει και κανα γκομενακι (που σιγουρα θα κατσει στις 5 στο εγγυωμαι) ακομη καλυτερα!!!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ΝΑΙ ζητουλες!ασε τη ματζιρια..εδω μιλαμε ποιος μαμει και ποιος οχι..εσυ ειχες τον γνωστο σου μεσα στο μπαρ και οι γκομενες ηταν ζητουλες?
κανανε κρα για μερικα σφηνακια κερασμενα!
εδω ετυχε να καθομαι μαζι του και επειδη ΦΑΙΝΕΣΑΙ διαφορετικα στο μαγαζι,μας πλησιαζανε οι καργιες...που ε αν καθομασταν αλλου σαν πελατες κατα ενα 99% δεν θα πλησιαζανε κατω απο αλλες συνθηκες οσο και ωραιοι να μα στε! (αφησα ενα 1%) χαχαχαχαχα!
Επισκέπτης
λάκη εσύ πάς βρε αδερφέ στην άλλη άκρη. Τί πά να πεί γίνονται "μάγκες" με τα δικά μας λεφτά?????? Για πές μου έναν μαγκα που θεωρείς εσύ με τα δικά σου κριτήρια να σου πώ.
Εννοώ ότι τα μαγαζιά (της νύχτας) φτιάχνουν το όνομα και το κύρος
με τα λεφτά των πελατών , μαζεύονται μουνιά ...
και ποιοί τα γαμάνε ;;;;
Οι εργαζόμενοι εκεί αποκλειστικά
οι οποίοι είναι και τρελοί μονοφαγάδες
και θέλουν ο καθένας από 40 τη βραδιά
και να μην αφήσουν τίποτε για άλλους !!!!!!!
Εσύ ξέρεις κανέναν που να έβγαζε γκόμενες
από μπαρ/κλαμπ/σκυλάδικο
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΤΟΣ ;;;;;;;;;
Ποτέ δεν το έχω δει το σενάριο.
οπότε ;;;;;;;
δεν πας σε τέτοια μέρη (νύχτας)
για καμάκι ....
Γεμίζεις το όποιο όχημα βενζίνη
και καμάκι κάνεις στο δρόμο.
Ξοδεύεις μόνο βενζίνη
έχεις άπειρες επιλογές
και εισαι για την πάρτη σου.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Το ποσοστο για μενα ειναι 1 στις 5.
Καλα στο μεταξυ παντα επαιρνα κατι... ειτε αυτο λεγοταν ΜΣΝ
ειτε φεησμπουκ ειτε κινητο ηταν λιγες οι φορες
που εφευγα με αδεια τα χερια... να το θεσω χοντρικα... καμακι σε τελειως αγνωστες γκομενες
ως τωρα εχω κανει γυρω στις 40 φορες τις 30 εχω παρει κατι.... τις αλλες 10 δεν πηρα τιποτα...
αλλα οι 5 ηταν σε τρενο και οχι στην σχολη ενω οι αλλες 5 σε μπαρακι - κλαμπ.
Καλα στο μεταξυ παντα επαιρνα κατι... ειτε αυτο λεγοταν ΜΣΝ
ειτε φεησμπουκ ειτε κινητο ηταν λιγες οι φορες
που εφευγα με αδεια τα χερια... να το θεσω χοντρικα... καμακι σε τελειως αγνωστες γκομενες
ως τωρα εχω κανει γυρω στις 40 φορες τις 30 εχω παρει κατι.... τις αλλες 10 δεν πηρα τιποτα...
αλλα οι 5 ηταν σε τρενο και οχι στην σχολη ενω οι αλλες 5 σε μπαρακι - κλαμπ.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
χαχαχαχ ζαβωσε τύπε τον έπιασε κρίση?
Μου εχουν απαντησει αρκετες αποτομα και καπως
αλλα δεν με εχει πειραξει. Κοιτα αν εισαι περηφανος τυπος
και ντροπαλος και παρεξηγιεσαι και ευκολα... ναι καλυτερα να μην κανεις.
ΜΙα φορα καποια μου απαντησε καπως... εκεινη την στιγμη δεν της ειπα τιποτα
και μετα που εφυγα της κανω... "καληνυχτα κοπελια... θα τα πουμε στο ιντερνετ"
φυσικα παγωσε και δεν ηξερε τι να πει... ηταν εμφανης η ειρωνια μου και το δουλεμα
Γιατι εψαχνε μετα το κινητο της φιλης της να μπει φεησμπουκ
Μακάρι να ήταν έτσι και οι φίλοι μου...Σε όποια βρω στο δρόμο θα μιλήσω, και αν κάτσει έκατσε.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Εννοώ ότι τα μαγαζιά (της νύχτας) φτιάχνουν το όνομα και το κύρος
με τα λεφτά των πελατών , μαζεύονται μουνιά ...
και ποιοί τα γαμάνε ;;;;
Οι εργαζόμενοι εκεί αποκλειστικά
οι οποίοι είναι και τρελοί μονοφαγάδες
και θέλουν ο καθένας από 40 τη βραδιά
και να μην αφήσουν τίποτε για άλλους !!!!!!!
Εσύ ξέρεις κανέναν που να έβγαζε γκόμενες
από μπαρ/κλαμπ/σκυλάδικο
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΤΟΣ ;;;;;;;;;
Ποτέ δεν το έχω δει το σενάριο.
οπότε ;;;;;;;
δεν πας σε τέτοια μέρη (νύχτας)
για καμάκι ....
Γεμίζεις το όποιο όχημα βενζίνη
και καμάκι κάνεις στο δρόμο.
Ξοδεύεις μόνο βενζίνη
έχεις άπειρες επιλογές
και εισαι για την πάρτη σου.
Το καλοκαίρι 2 γκόμενες ρίξαμε 2 φορές με αυτόν τον τρόπο...αλλά τουρίστριες, όχι ελληνίδες...Καθόμασταν κοντά στη στάση και όποια βλέπαμε ότι περίμενες πολύ ώρα...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μακάρι να ήταν έτσι και οι φίλοι μου...Σε όποια βρω στο δρόμο θα μιλήσω, και αν κάτσει έκατσε.
Τυπε εισαι και εσυ δεινο καμακι ε?
εισαι του προαστιακου ομως εσυ
παιζεις σε αλλη εδρα
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
η καθηγητρια πανεπιστημιου ή οποιαδηποτε φτασμενη γκομενα παιζει να ειναι και ακομπλεξαριστη!!παθε για τα τεμάχια ακομη και αν έχεις μια καλυτερη προσωπικοτητα απο αυτες ειναι θεμα πως θα το χρησιμοποιησεις. Μην αφηνεις την φοβερη σου προσωπικοτητα να δημιουργει ενα απωθητικο χασμα πχ
σε πληροφορω οτι πηδηξα περυσι τυπισα η οποια τωρα εινα εργαστηριακος σε πανεπιστημιο...πτυχιο 2 μαστερ μπηκε για διδακτωρικο και τα μυαλα της δεν ηταν πανω απ τα μαλια! ασε που ηξερε τι ηθελε!
κομπλεξικες θεωρω κατι κοπελιτσες οι οποιες παιζει να μην εχουν τελειωσει ΤΙΠΟΤΑ ή κανα ΙΕΚ (ΞΥΝΗ που τις αντιπροσωπευει κιολας) ζουνε μες στην μιζερια και την ματζιρια και προσπαθουνε να δειχτουνε οπως να ναι! με γκομενο,με αμαξι γκομενου,με μεγαλη παρεα γκομενου κλπ κλπ!
και επειδη μια ακομπλεξαριστη γκομενα μου πε μια φορα...ΝΑΙ ΟΚ ωραια τα αμαξια και τα ακριβα (και η γιαγια μου θα τα κοιταζε) αλλα δεν θα πηδηχτω με το αμαξι.....ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΓΩΤΟ!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις