Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τι τις παρομίες σαν την erinal θα ξεκινήσουμε κι εμείς;
Καλά σειρά μου:
"Το καλό το παλικάρι έπεσε μεσ' το λάκκο με τη φάβα" :-
Και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι τύπε; Επειδή είναι ξινές δεν γαμιούνται, αλλά επειδή δεν γαμιούνται γίνονται ακόμα πιο ξινές, οπότε αυτό το χάλι το βλέπω να διαιωνίζεται στον αιώνα τον άπαντα :huh:

ετσι ακριβως..συνεχιζομενη και αυξανομενη αρρωστη κατασταση μακρυα απο μας.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.105
Πόντοι
1.686
Σε δυο (2) χρονια που θα πεσει ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ,που θα κορυφωθει σε 5-6 χρονια ,οι ελλεηνιδες θα γαμιουνται για 20 ευρω ! Οχι οι επαγγελματιες ,οι ερασιτεχνιδες ! Ολες οι φοιτητριες ,θα ξεσκιζονται ! Βαλτε λεφτα στην ακρη ,αν μπορειτε ,και περιμενετε 2-3 χρονια ,αν εχετε υπομονη ! Ολες αυτες που το παιζουν δυσκολες θα παρακαλανε !

Επισκέπτης
[URL unfurl="true"]http://2.bp.blogspot.com/_MHosfyiQ9u4/THvI45z9brI/AAAAAAAAOJ8/uaAAiNsAqnI/s1600/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91+%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%A9%CE%9D+%CE%A7%CE%99%CE%9B%CE%A4%CE%9F%CE%9D.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Σκατά στα μούτρα σας, που καταντήσατε οι κομπλεξικές της βαλκανικής. Λες και ισότητα σημαίνει αποχή από τα κοινά :jerking:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Σε δυο (2) χρονια που θα πεσει ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ,που θα κορυφωθει σε 5-6 χρονια ,οι ελλεηνιδες θα γαμιουνται για 20 ευρω ! Οχι οι επαγγελματιες ,οι ετρσιρεχνιδες ! Ολες οι φοιτητριες ,θα ξεσκιζονται ! Βαλτε λεφτα στην ακρη ,αν μπορειτε ,και περιμενετε 2-3 χρονια ,αν εχετε υπομονη ! Ολες αυτες που το παιζουν δυσκολες θα παρακαλανε !
τα εχω κλεισει σε θυριδα εγω :grin:και περιμενω

Επισκέπτης
Ρε τυπε μεταξυ μας δεν ειναι λιγο αδερφιστικο (ως προς την συμπεριφορα)
να καταδεχτεις να στην πέσει η γκομενα? Εσυ εισαι ο Αντρας εσυ θα ετοιμασεις το εδαφος
εσυ θα την βαλεις κατω εσυ θα την πηδηξεις και τελος. Τι κολληματα βαρατε ορισμενοι
με το ποιος θα μιλησει πρωτος δεν καταλαβαινω

Οσο για τα ποσα ειπες μερα παρα μερα αρα βγαινει 4 φορες την εβδομαδα με 15 ευρω πες.

ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΥΠΕ, ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ!  :rockon:

ΥΓ: Το "μερα παρα μερα" ειναι 3,5 φορες τη βδομαδα, οχι 4.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.105
Πόντοι
1.686
ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΥΠΕ, ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ!  :rockon:

Σε 5-6 χρόνια ,θα σου κανουν αυτες κομπλιμεντο για να τους δωσεις 20 ευρω !

Αποταμιευσε 1000 ευρω και φυλαξε τα για 5-6 χρονια !

Επισκέπτης
Σε δυο (2) χρονια που θα πεσει ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ,που θα κορυφωθει σε 5-6 χρονια ,οι ελλεηνιδες θα γαμιουνται για 20 ευρω ! Οχι οι επαγγελματιες ,οι ετρσιρεχνιδες ! Ολες οι φοιτητριες ,θα ξεσκιζονται ! Βαλτε λεφτα στην ακρη ,αν μπορειτε ,και περιμενετε 2-3 χρονια ,αν εχετε υπομονη ! Ολες αυτες που το παιζουν δυσκολες θα παρακαλανε !

Ετσι μωρη κουφαλα!  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγω ηδη εχω αρχισει και κανω ανηθικες προτασεις σε καποιες χωρισμενες με παιδια που κλαιγονται στη δουλεια μου. Το θελουν πολυ οι καριολες αλλα δεν τολμανε λογω κομπλεξισμου.  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

LOL.

ΤΥπε μονο μην ξεχασω και τα μαθηματικα που ξέρω με σενα έτσι?  :grin:

Το μερα παρα μερα ειναι 1 , 3 , 5 , 7 δηλαδη Δευτερα , τεταρτη , παρασκευη και κυριακη.

1+3+5+7 / 4 = 4 ακομη και η μεση τους τιμη ειναι 4  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.105
Πόντοι
1.686
Ετσι μωρη κουφαλα!  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγω ηδη εχω αρχισει και κανω ανηθικες προτασεις σε καποιες χωρισμενες με παιδια που κλαιγονται στη δουλεια μου. Το θελουν πολυ οι καριολες αλλα δεν τολμανε λογω κομπλεξισμου.  :2funny:

Πρεπει τωρα να βαλεις το 50ευρω πανω στο τραπεζι ,να το βλεπει ,και μετα παρε το και πες οτι θα το δωσεις σε αλλη αφου αυτη δεν το θελει !
Κανε το με υφος συνωμοτικο .

Μπορει να τσιμπησει .

Επισκέπτης
LOL.

Το μερα παρα μερα ειναι 1 , 3 , 5 , 7 δηλαδη Δευτερα , τεταρτη , παρασκευη και κυριακη.

Αλλά τη δεύτερη βδομάδα πάει Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.
Άρα 7 μέρες το δεκατετραήμερο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παλι στο πουτανιλικι το γυρισατε καποιοι ....ΕΛΕΟΣ ρε πουστη μου! βγαλε 20αρικο και 50αρικο! πανε γαμα σε πουτανα καλυτερα!που δεν θα στο παιξει και δυσκολη....
στην τελικη ειτε το βγαλεις το 50αρικο και της το δωσεις ειτε της το κερασεις σε ποτα πχ ή φαγητο το ιδιο και το  αυτο ειναι,εμεσως πλην σαφως!!

το θεμα ειναι το καμακι!!!!

Επισκέπτης
LOL.

Τυπε εισαι χαζουλης?  :idiot:  :2funny:

Το "μερα παρα μερα" ειναι: Δευτερα, Τεταρτη, Παρασκευη, Κυριακη, Τριτη, Πεμπτη, Σαββατο, Δευτερα... Δηλαδη τη μια βδομαδα 4 φορες και την επομενη 3 φορες.

Μεσο ορο 3,5 φορες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλά τη δεύτερη βδομάδα πάει Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.
Άρα 7 μέρες το δεκατετραήμερο.

Ναι βασικα αυτο που λεω εγω παιζει σε ομοιομορφη κατανομη.

ΔΗλαδη η Δευτερα ξεκινα παντα 1η του μηνα πραγμα που δεν συμβαινει  :2funny: :2funny:

και το τελος θα ειναι 30 του μηνα.

ΟΠοτε ειναι 4 καθε βδομαδα ακριβως!

Ρε τον Τρελο παιζει να τα εχει σημειωσει και σε χαρτακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πικερ παιζει να εισαι μέγας τρελάκιας

Επισκέπτης
Ρε τον Τρελο παιζει να τα εχει σημειωσει και σε χαρτακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πικερ παιζει να εισαι μέγας τρελάκιας

Τυπε κραταω ημερολογιο. Στοχος μου ειναι 182-183 ολοκληρωμενες επαφες το χρονο.  :sunglasses:

Το θέμα είναι το γαμήσι.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε εισαι χαζουλης?  :idiot:  :2funny:

Το "μερα παρα μερα" ειναι: Δευτερα, Τεταρτη, Παρασκευη, Κυριακη, Τριτη, Πεμπτη, Σαββατο, Δευτερα... Δηλαδη τη μια βδομαδα 4 φορες και την επομενη 3 φορες.

Μεσο ορο 3,5 φορες.

Δεν ειμαι χαζούλης τυπε
απλα εσυ δεν ξέρεις να χρησιμοποιησεις
καταλληλες λέξεις για αυτο που θες να πεις.

Το μέρα παρα μερα για την ΒΔΟΜΑΔΑ ειναι αυτο που σου ειπα
δεν ξεκινας ποτε απο Τριτη. Το μερα παρα μερα για τον Μηνα
ολοκληρο ειναι αυτο που λες εσυ. Κατσε να δω πως το ειπες εξαρχης.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εμενα και να με κρεμασει καποιος αναποδα,δεν πιστευω οτι καμακι υπαρχει οπως ΠΑΛΙΑ ή οπως στο εξωτερικο!
για μενα απλα δεν υπαρχει!
υπαρχει το, σε γνωρισα σε μια ΠΑΡΕΑ, ή απο κοινους γνωστους και μετα παιζεις μπαλα!!
το πεσιμο του στυλ καθομαι στο μπαρ με φιλο και παω με το ποτο μου να της μιλησω να την κερασω κλπ κλπ ....δυσκολο! ΟΧΙ ακατορθοτο αλλα αρκετα δυσκολο!
η αλλη πρεπει να χει βγει με τεοια διαθεση!
σε κερασα ποτο ,γνωριστηκαμε επιτοπου,χα χα χα και χι χι χι και σε πηρα με το αμαξι και σε πηγα σπιτι και πηδηχτηκαμε ! ΝΑΙ το χω δει σε ταινιες και ας εχει κατσει σε μενα και σε κανα φιλαρακι 1 αντε 2 το πολυ φορες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom