Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα κι επειδή ακριβώς γαμάς πιο εύκολα τις ξένες, δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς με Ελληνίδες.
Αν την κυηγήσεις θα τη ρίξεις. Ήλιος, θάλασσα και ένα μουνί που συνήθως το τρώι η μαρμάγκα. Αλλά γιατί;
Εκεί που θα γαμήσω μια Ελληνίδα θα γαμήσω τρεις Ρωσίδες ή Εγγλέζες, άντε και καμιά Γερμανίδα.
Νόμος προσφοράς και ζήτησης φίλε. Ο άντρας ζητά εύκολο γαμήσι. Οι ξένες το προσφέρουν ευρύτατα, οπε προσανατολίζεσαι εκεί.

Νταξει δεν εχω εμπειρια ουτε με ρωσιδες ουτε με Εγγλεζες
για να ξερω αν αυτο που μου λες οντως ισχυει ή δεν ειναι
θεμα ανθρωπου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Με τις παροιμίες θα μείνετε να τις λέτε μεταξύ σας.
Εγώ τον χρόνο που πέρασε (ως τώρα) γάμησα 21 Ταϊλανδέζες, καμιά 20αριά Ρουμάνες, καμιά ντουζίνα Σλάβες και δυο Ελληνίδες.
Μπορούσα να ζήσω και χωρίς τις δυο τελευταίες όσες παροιμίες και στιχάκια και να παπαγαλίσεις ;)

καμμια αντιρρηση δεν εχω,εσυ χτυπιεσαι για τις ελληνιδες ομως τοση ωρα και δεν κατανοω την αντιφαση :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω κραταω και τις 2 εναλλακτικες παντως.
Και τις πουτανες αλλα και τις εξω γκομενες...
το καμακι με χαλαρωνει... ειναι κατι που μου αρεσε αρκετα
απο την 1η φορα που το εκανα αρα δεν προκειται να το μετανιωσω ποτε
οσα ακυρα και αν φαω. Ειτε εχει μαθει η αλλη να αναγνωριζει το χιουμορ ειτε οχι.
Δικο της προβλημα... οχι δικο μου. Θα της κοστισει στο μελλον  ;)

Δεν χανεις την επαφη σου με τις εξω γκομενες και δεν γινεσαι αντικοινωνικος.
Απο την αλλη το μπουρδελο ειναι τρομερη φαση οταν θες να ζησεις κατι το πιο
"βρωμικο" και φυσικα εκει πας να ξεχαρμανιασεις για να μην εχεις αναγκη καποια
γκομενα απεξω.

Επισκέπτης
φιλε μου εγω προτιμω τις ελληνιδες.συμφωνω εν μερη μαζι σου.γιαυτο κανε εσυ αυτο που θελεις ν κανεις και ασε το υπολοιοπο σε μας.εκτος απο το γαμησι υπαρχουν και καποιες λεξεις ας πουμε''σχεση''
Τώρα μου το πας αλλού τύπε.
Όπως και να 'χει έκανα σχέση με μια Ρουμάνα. Γάμος δεν μ' ενδιαφέρει παρά μόνο η καλοπέρασή μου, οπότε γιατί να κάτσω να χαλάσω την όρεξή μου; Ξέρεις τι περιποιητικές είναι οι Ρουμάνες και τι εύκολα καψουρεύονται; Ουυυυ ζάχαρη περνάς :cheesy:

Επισκέπτης
καμμια αντιρρηση δεν εχω,εσυ χτυπιεσαι για τις ελληνιδες ομως τοση ωρα και δεν κατανοω την αντιφαση :)
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι οι Ελληνίδες είναι ξινές και περισσότερο απαιτητικές χωρίς να προσφέρουν κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες. Ε να πάνε να πνιγούν. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές με πολλά πορτοκάλια, εκείνες μένουν χαμένες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε 10-15 ευρω εχει παει το γαμησι στο Μεταξι, εχεις μεινει πολυ πισω. Με 150-230 ευρω το μηνα γαμας μερα παρα μερα.    :rockon:

ΤΥπε στο λεω στα ισια
και το εχω πει και στο θρεντ με τις ενημερωσεις
οτι μεταξουργειο δυσκολα θα πατησω και θα κανω καταθεση
δεν εμπιστευομαι τα 10 ευρω οτι ειναι της προκοπης τιμη
για να κανεις τετοιες δουλειες. Ελπιζω να μην κολλησεις καμια μαλακια
γιατι εχεις να φας πολλα στους γιατρους και το μαλλι θα βγει πολυ  ;)

ακαποτο στοματικο σε μπουρδελο? Ουτε καν... και μονο που θα ακουσω τσατσα
να το προσφερει εχω φυγει απευθειας. Δεν συμφωνω τελειωσε. Και δεν ρισκαρω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι οι Ελληνίδες είναι ξινές και περισσότερο απαιτητικές χωρίς να προσφέρουν κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες. Ε να πάνε να πνιγούν. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές με πολλά πορτοκάλια, εκείνες μένουν χαμένες.

τι σε νοιαζερι ρε παλικαρε..; εχεις τοποθετηθει εσυ; την εχεις βρει την ακρη σου..; τι σε καιει αν χανουν αυτες.αστες να χανουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι σε νοιαζερι ρε παλικαρε..; εχεις τοποθετηθει εσυ; την εχεις βρει την ακρη σου..; τι σε καιει αν χανουν αυτες.αστες να χανουν.

Κοιταξε ορισμενες εχει δικιο σε αυτο που λεει
οτι παραπονιουνται μεν οτι δεν τους κανουν...
αλλα και αυτες δεν εχουν ενταξει συμπεριφορα...
βασικα δεν ειναι ψημμενες. Δηλαδη γιατι να μην σου μιλησω απεξω
θα επρεπε να ημουν μελος της κοινης σου παρεας? Τι κολληματα ειναι αυτα

Επισκέπτης
Νταξει δεν εχω εμπειρια ουτε με ρωσιδες ουτε με Εγγλεζες
για να ξερω αν αυτο που μου λες οντως ισχυει ή δεν ειναι
θεμα ανθρωπου.
Ε να στο αποδείξω δεν μπορώ. Πήγαινε σε ένα τουριστικό θέρετρο το καλοκαίρι και θα δεις ιδίοις όμασι.
Όσοι δουλεύουν σε μπαρ, ξενοδοχεία κτλ κουτουπώνουνε τις Ρουμάνες και τις Ρωσίδες που δουλεύουν εκεί επίσης και οι υπόλοιποι τσιμπολογούν ξένες τουρίστριες και οι Ελληνίδες μένουνε αμανάτι.
Στη δουλειά μου είμαι σε αρκετά καλό πόστο και περιστοιχίζομαι από γυναίκες (Ελληνίδες) και όλη την ώρα γκρινιάζουνε για γκομενικά και είναι μονίμως με ένα ύφος μπλαζέ από την αγαμία, επειδή κανείς δεν γυρίζει να τις κοιτάξει. Με το που σκάνε τα Ρωσιδάκια για δουλειά, όλοι κάνουν σαν τρελοί και σε δυο μέρες μέσα έχουν κατασταλλάξει τα ζευγαράκια. Μετά από λίγο ξεκινούν και οι αλλαξοκωλιές βέβαια. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Κοιταξε ορισμενες εχει δικιο σε αυτο που λεει
οτι παραπονιουνται μεν οτι δεν τους κανουν...
αλλα και αυτες δεν εχουν ενταξει συμπεριφορα...
βασικα δεν ειναι ψημμενες. Δηλαδη γιατι να μην σου μιλησω απεξω
θα επρεπε να ημουν μελος της κοινης σου παρεας? Τι κολληματα ειναι αυτα

ε ολοι οι ανθρωποι εχουμε τα θεματακια μας και ουτε ταιριαζουμε με ολους ουτε ειναι ολοι ντομπροι..τα γνωστα δηλαδη ..

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
:zfuck:
μ αρεσει γιατι εχεις μπει στο πνευμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε να στο αποδείξω δεν μπορώ. Πήγαινε σε ένα τουριστικό θέρετρο το καλοκαίρι και θα δεις ιδίοις όμασι.
Όσοι δουλεύουν σε μπαρ, ξενοδοχεία κτλ κουτουπώνουνε τις Ρουμάνες και τις Ρωσίδες που δουλεύουν εκεί επίσης και οι υπόλοιποι τσιμπολογούν ξένες τουρίστριες και οι Ελληνίδες μένουνε αμανάτι.
Στη δουλειά μου είμαι σε αρκετά καλό πόστο και περιστοιχίζομαι από γυναίκες (Ελληνίδες) και όλη την ώρα γκρινιάζουνε για γκομενικά και είναι μονίμως με ένα ύφος μπλαζέ από την αγαμία, επειδή κανείς δεν γυρίζει να τις κοιτάξει. Με το που σκάνε τα Ρωσιδάκια για δουλειά, όλοι κάνουν σαν τρελοί και σε δυο μέρες μέσα έχουν κατασταλλάξει τα ζευγαράκια. Μετά από λίγο ξεκινούν και οι αλλαξοκωλιές βέβαια. :grin:

Καλα χωρις να θελω να υποστηριξω... αλλα δεν γκρινιαζουν μονο οι Ελληνιδες
στα μερη μας. Σαν λαος έχουμε άπλετη διάθεση για γκρίνια. Εδω τις προαλλες
γκρινιαζε ενας αλλος που δουλευει παρτ ταιμ , εμεις που δεν δουλευουμε καθολου
τι να πουμε δηλαδη? Ο αλλος που ειναι μεν ανεργος αλλα εχει γκομενα και γαμαει κανονικα
και μια χαρα παλι γκρινιαζε... ε γαμησε μας ρε φιλαρακι. Δεν εισαι και τελειος θεόφτυστος.
Μια χαρα την βολευεις και γκρινιαζεις και απο πανω.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Άλλα κι άλλα.
Από ένα από τα πιο τουριστικά νησιά της Ελλάδας είμαι φίλε.
Αν χώνεσαι σε Ελληνίδες γαμάς ναι, δεν αντιλέγω αλλά ελάχιστοι ασχολούνται πλέον με το σπορ. Όλοι κυνηγούν ξένες, πιο εύκολες, λιγότερο δύστροπες, μεγαλύτερη ποικιλία και τελικά οι Ελληνίδες μένουν με το δάχτυλο στην κλειτορίδα.
Αν εσύ βρίσκεις λόγους να προτιμάς Ελληνίδες από ξένες με γεια σου με χαρά σου. Εγώ και οι περισσότεροι δεν βρίσκουμε ούτε μισό. Προτίμα  εσύ τις Ελληνίδες σου λοιπόν, αλλά σε παρακαλώ αν είναι να απαντήσεις, φρόντισε να έχεις πραγματικό επιχείρημα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:thumbsup:

Επισκέπτης
Μα δεν έχουν λόγο να είναι έτσι. Ας απελευθερωθούν λιγάκι. Έρχονται και μου τη λένε (λόγω του θάρρους που έχουμε) ότι και καλά είμαστε μαλάκες (έτσι απλά χωρίς επιχείρημα) και σαβουρογάμηδες και χάθηκαν οι σωστοί άντρες και και και.
Ου μωρή μαλακισμένη που θα μου πεις ότι δεν είμαι και σωστός άντρας. Αφού σε καίει το μουνάκι σου κάτσε να τον φας αντί να ισωπεδώνεις τα πάντα. Γιατί το Ρωσιδάκι έρχεται στο γραφείο και ρωτάει από μόνο του τι κάνω μετά, γιατί παίρνει τηλέφωνο από μόνο του και την πρώτη μέρα τον έχει ήδη φάει; Γιατί οι μόνες του απαιτήσεις είναι να περάσουμε απλά καλά; Αν δεν ήμουν άντρας δεν θα γαμούσα ούτε αυτές. Οπότε η μαλακισμένη η Ελλεηνίδα αντί να βρίζει και να κατηγορεί τις άλλες (ξέρεις ότι είναι πουτάνες κτλ κτλ) και εμάς, ας ρίξει το ύφος της και να παραδεχτεί ότι εγώ ή ο Μήτσος ή ο Νίκος της κάνουμε κλου και να αφήσει το τουπέ ότι είμαι αγάμητη επειδή απλά μου πέφτετε λίγοι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω παντως με οσες αμερικανιδες εχω μιλησει
ειναι αρκετα αποτομες και ψυχρες. Δηλαδη δεν το εχουν
σε τιποτα να σου πουν πως αυτα που λες ειναι shit.
Εδω δεν εχω δει καμια γκομενα στο 1ο κοντακτ να σε "προσβαλλει"
με αυτον τον τροπο.

Επισκέπτης
Καλα χωρις να θελω να υποστηριξω... αλλα δεν γκρινιαζουν μονο οι Ελληνιδες
στα μερη μας. Σαν λαος έχουμε άπλετη διάθεση για γκρίνια. Εδω τις προαλλες
γκρινιαζε ενας αλλος που δουλευει παρτ ταιμ , εμεις που δεν δουλευουμε καθολου
τι να πουμε δηλαδη? Ο αλλος που ειναι μεν ανεργος αλλα εχει γκομενα και γαμαει κανονικα
και μια χαρα παλι γκρινιαζε... ε γαμησε μας ρε φιλαρακι. Δεν εισαι και τελειος θεόφτυστος.
Μια χαρα την βολευεις και γκρινιαζεις και απο πανω.
Ναι αλλά στα γκομενικά, όταν παίζουν γύρω ξένε, οι μόνες που γκρινιάζουνε είναι οι Ελληνίδες ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι αλλά στα γκομενικά, όταν παίζουν γύρω ξένε, οι μόνες που γκρινιάζουνε είναι οι Ελληνίδες ;)

Δε πα να γαμηθουνε? Σου ειπα εγω την πλακα μου κανω  ;)
και αν κατσει κατι... το εκμεταλευομαι αμεσως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπορεις να τις χρησιμοποιησεις αν δεν θελεις να τις γαμησεις

για να ριξεις καποια αλλη. Αμα η μια δει πως εισαι ποθητος απο την αλλη

θα σε θελησει και αυτη ή εστω θα συγκινηθει λιγο περισσοτερο για την αρχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom