Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Γαμιούνται δηλαδή οι Ελληνίδες αβέρτα;
Ό,τι πεις :2funny:
και γω εχω παρα πολλες  φιλες και εχουν ενα γκομενο και πολλες 2 και καποιες και 3.. το τι αλλαξοκωλιες γινονται αγαπητε μου ουτε που το φανταζεσαι.. :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γκομενες και γκομενακια δεν μου λενε τιποτα εμενα

αμα με πιασει η τρελα και βγω εξω κανω καμακι μετα μουσικης!!!

Μια μερα την ειχα πεσει σε 3 μαζεμενες... κατεβαινα για καφε κατω θησειο...

η 1η ηταν στην σταση που πηγα να παρω το λεωφορειο... η 2η ηταν η σερβιτορα

και η 3η μια που γυριζα στο τρενο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η 1η μου ειχε δωσει το τηλεφωνο της δουλειας (ακυρο δηλαδη ενω ειχε ξεκινησει καλα η συζητηση  :zfuck: :zfuck: :zfuck:) η 2η της εδωσα μσν αλλα δεν με εκανε ποτε αντ... και η 3η εδωσε μσν
και την εχω ακομη αλλα τωρα τελευταια δεν πολυμπαινει  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε εισαι μαλακας?  :uglystupid: Τι "ευνουχισμενος" μου λες? Γαμαω 3-4 φορες τη βδομαδα με ποικιλια και ειμαι ευνουχισμενος? Απλα δεν δινω την παραμικρη αξια στις γκομενες που δεν ειναι πουτανες. Τις περιμενω να πιασουν δουλεια πρωτα και να με παρακαλεσουν.  :sunglasses:

Ρε τυπε τι δουλεια εχουν τα μπουρδελα με το καμακι?
πλακες κανεις τωρα?  :uglystupid: Τραβα γαμα στα μπουρδελα
και δεν εισαι ευνουχισμενος. Στο καμακι ομως ΕΙΣΑΙ!!!!!!
ΟΛα σοβαρα τα παιρνεις αραξε... δεν εννοουσα ευνουχισμενος κυριολεκτικα
αλλα μεταφορικα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Δεν το βλέπω αγαπητέ, πολυ φασαρια για κατι που  δηλωνετε οτι ειναι αδιαφορο για σας.Στο χωριο μου αυτο το λεμε θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει :cheesy:
πρεπει να ειναι ολοι πολυ πνευματωδεις στο χωριο σου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ρε τυπε τι δουλεια εχουν τα μπουρδελα με το καμακι?
πλακες κανεις τωρα?  :uglystupid: Τραβα γαμα στα μπουρδελα
και δεν εισαι ευνουχισμενος. Στο καμακι ομως ΕΙΣΑΙ!!!!!!

καλα εσυ δεν εισαι καλε πικερικος; :think:

Επισκέπτης
μαστορα ο τροπος που μιλας δειχνει εμπαθεια αλλα θα σου απαντησω με τον ιδιο τροπο.γανιουντε αβερτα φιλε μου τα καλοκαιρια ειδικα στα νησια.τον λογο καταλαβε τον απο μονος σου.οποιος ψαχνει βρισκει.φιλακια ερινουλα
Άλλα κι άλλα.
Από ένα από τα πιο τουριστικά νησιά της Ελλάδας είμαι φίλε.
Αν χώνεσαι σε Ελληνίδες γαμάς ναι, δεν αντιλέγω αλλά ελάχιστοι ασχολούνται πλέον με το σπορ. Όλοι κυνηγούν ξένες, πιο εύκολες, λιγότερο δύστροπες, μεγαλύτερη ποικιλία και τελικά οι Ελληνίδες μένουν με το δάχτυλο στην κλειτορίδα.
Αν εσύ βρίσκεις λόγους να προτιμάς Ελληνίδες από ξένες με γεια σου με χαρά σου. Εγώ και οι περισσότεροι δεν βρίσκουμε ούτε μισό. Προτίμα  εσύ τις Ελληνίδες σου λοιπόν, αλλά σε παρακαλώ αν είναι να απαντήσεις, φρόντισε να έχεις πραγματικό επιχείρημα.

Επισκέπτης
και γω εχω παρα πολλες  φιλες και εχουν ενα γκομενο και πολλες 2 και καποιες και 3.. το τι αλλαξοκωλιες γινονται αγαπητε μου ουτε που το φανταζεσαι.. :cheesy:

Στα αρχιδια μας.  :birdman:  Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν πολλες αγαμητες, πολυ περισσοτερες απο ο,τι οι αντρες. Το καλο για εμας ειναι οτι το σεξ ειναι πλεον παμφτηνο και πανευκολο, μπορει καποιος αντρας στην Αθηνα να ζει μια υπερπληρη σεξουαλικη ζωη γαμωντας πουτανες και μη δινοντας την παραμικρη αξια στις κομπλεξικες Ελλεηνιδες.  :sunglasses:

χαχαχαχαχααχχχαχ ωραιος

Τι ωραιος? Μαλακιες λεει, του την εχει βαρεσει  :jerking: στον εγκεφαλο.  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άλλα κι άλλα.
Αν χώνεσαι σε Ελληνίδες γαμάς ναι, δεν αντιλέγω αλλά ελάχιστοι ασχολούνται πλέον με το σπορ. Όλοι κυνηγούν ξένες, πιο εύκολες, λιγότερο δύστροπες, μεγαλύτερη ποικιλία και τελικά οι Ελληνίδες μένουν με το δάχτυλο στην κλειτορίδα.
Αν εσύ βρίσκεις λόγους να προτιμάς Ελληνίδες από ξένες με γεια σου με χαρά σου. Εγώ και οι περισσότεροι δεν βρίσκουμε ούτε μισό. Προτίμα  εσύ τις Ελληνίδες σου λοιπόν, αλλά σε παρακαλώ αν είναι να απαντήσεις, φρόντισε να έχεις πραγματικό επιχείρημα.

Δεν υπαρχουν επιχειρηματα!!!!! Αυτα τα βλεπεις στην πραξη.
ΣΤο σεξ υπάρχουν επιχειρηματα? Ή γαμας η δεν γαμας!!!  :grin:
Δεν κανουμε φιλοσοφικη συζητηση ουτε συζητηση η οποια υποκειται
σε νομους που έχουν οριστει αυστηρα και περιγραφουν τα πραγματα.

Οσο πιο ανοικτος εισαι σε αυτα τοσο καλυτερα θα περασεις
αυτο ειναι φυσικος νομος.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Άλλα κι άλλα.
φιλε μου εγω προτιμω τις ελληνιδες.συμφωνω εν μερη μαζι σου.γιαυτο κανε εσυ αυτο που θελεις ν κανεις και ασε το υπολοιοπο σε μας.εκτος απο το γαμησι υπαρχουν και καποιες λεξεις ας πουμε''σχεση''

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στα αρχιδια μας.  :birdman:  Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν πολλες αγαμητες, πολυ περισσοτερες απο ο,τι οι αντρες. Το καλο για εμας ειναι οτι το σεξ ειναι πλεον παμφτηνο και πανευκολο, μπορει καποιος αντρας στην Αθηνα να ζει μια υπερπληρη σεξουαλικη ζωη γαμωντας πουτανες και μη δινοντας την παραμικρη αξια στις κομπλεξικες Ελλεηνιδες.  :sunglasses:

Ναι πανευκολο ειναι τυπε
μεχρι να ριξεις εναν πουτσο
εχεις χασει 2 20αρικα. Ρε σεις μην φανατιζεστε
στα σοβαρα... τοσο καιρο πλακα θελω να πιστευω πως κανουμε
ναι μεν γαμας στα μπουρδελα για να εισαι πραγματικα ελευθερος
και πιο ανετος αλλα μην φανατιζεστε και μην παθιαζεστε με τιποτα!!!!

Ετσι ειστε ακομη πιο ελευθεροι και κυριοι του εαυτου σας... ολες οι επιλογες
ειναι στα χερια μας!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Τι ωραιος? Μαλακιες λεει, του την εχει βαρεσει  :jerking: στον εγκεφαλο.  :2funny:

στο χωριο μου αυτο το λενε οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια χαχαχαχχαχχαχαχ

Επισκέπτης
Δεν υπαρχουν επιχειρηματα!!!!! Αυτα τα βλεπεις στην πραξη.
ΣΤο σεξ υπάρχουν επιχειρηματα? Ή γαμας η δεν γαμας!!!  :grin:
Δεν κανουμε φιλοσοφικη συζητηση ουτε συζητηση η οποια υποκειται
σε νομους που έχουν οριστει αυστηρα και περιγραφουν τα πραγματα.

Οσο πιο ανοικτος εισαι σε αυτα τοσο καλυτερα θα περασεις
αυτο ειναι φυσικος νομος.
Μα κι επειδή ακριβώς γαμάς πιο εύκολα τις ξένες, δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς με Ελληνίδες.
Αν την κυηγήσεις θα τη ρίξεις. Ήλιος, θάλασσα και ένα μουνί που συνήθως το τρώι η μαρμάγκα. Αλλά γιατί;
Εκεί που θα γαμήσω μια Ελληνίδα θα γαμήσω τρεις Ρωσίδες ή Εγγλέζες, άντε και καμιά Γερμανίδα.
Νόμος προσφοράς και ζήτησης φίλε. Ο άντρας ζητά εύκολο γαμήσι. Οι ξένες το προσφέρουν ευρύτατα, οπε προσανατολίζεσαι εκεί.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε μου εγω προτιμω τις ελληνιδες.συμφωνω εν μερη μαζι σου.γιαυτο κανε εσυ αυτο που θελεις ν κανεις και ασε το υπολοιοπο σε μας.εκτος απο το γαμησι υπαρχουν και καποιες λεξεις ας πουμε''σχεση''

Ουτε τις ελληνιδες να μην προτιμας 100%
γιατι εχουν και αυτες καποια μειονεκτηματα...
πρεπει ανα πασα στιγμη να εισαι ικανος να κανεις
επαναξιολογηση και να μην φορας παρωπιδες δεν καταλαβα
γιατι να ειμαι μονο με το μερος των μπουρδελων και των πουτανων
αυτες μας κοιτανε σαν 20αρικα  ;) αλλα ουτε και 100% με το μερος
των ελλεηνιδων γιατι και αυτες μας κοιτανε σαν 100ρικα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
στο χωριο μου αυτο το λενε οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια χαχαχαχχαχχαχαχ
Με τις παροιμίες θα μείνετε να τις λέτε μεταξύ σας.
Εγώ τον χρόνο που πέρασε (ως τώρα) γάμησα 21 Ταϊλανδέζες, καμιά 20αριά Ρουμάνες, καμιά ντουζίνα Σλάβες και δυο Ελληνίδες.
Μπορούσα να ζήσω και χωρίς τις δυο τελευταίες όσες παροιμίες και στιχάκια και να παπαγαλίσεις ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom