Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κι εγω :headbang:

αλλα τι να περιμενει κανεις απο ενα πουτανακι σαν τη βιλμα :birdman:

Σαν τον Σερβέτα στο Ράδιο Αρβύλα.....γράφουν στους τίτλους ότι ξεσπάει,και γίνετε έξαλλος,και ο μαλάκας το κάνει για πλάκα.....και τι δε θα έδινα πάντως για να δω τον Σερβέτα ή τον Κανάκη να γίνετε τούρμπο,και να κάνει λίμπα το στούντιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γκαβλωτικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Ζητω οι μαλλιαδες και οι καραφλες

εμμ εδώ και δέκα χρόνια μακριά τα είχα και τα έκοψα πριν κάτι μήνες και είμαι να σκάσω... :(

anyway θα δείξει στην πράξη αν μου πάει το ξυρισμένο η όχι, αλλιώς θα χρειαστεί να περάσουν κάνα δυο χρόνια μέχρι να μακρίνουν και να ξανανετάρω.... >:(

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
αυτή θέλει κι άλλο γαμήσι φίλε  :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

και λίγο ον τόπικ: το all time classic καμάκι πλέον δεν πιάνει, θεωρείται από αγενές έως γελοίο, προτιμώτερο είναι το φλερτ :coffee:

Επισκέπτης
Και μιας και το έφερε η κουβέντα.....ποιους διασήμους θα θέλατε να δείτε να ξεσπάνε και να γίνονται έξαλλοι,λάιβ; :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
και λίγο ον τόπικ: το all time classic καμάκι πλέον δεν πιάνει, θεωρείται από αγενές έως γελοίο, προτιμώτερο είναι το φλερτ :coffee:
Εχω βαρεθει να μου τη πεφτουν οι γκομενες  :birdman:
Απο δω και περα θα δινω το τηλεφωνο σου να παιρνεις και συ λιγο μεζεδακι  :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
ρε μαλακα βιλμα ποτε θα παμε καμια τσαρκα? :rockon:

Οποτε θες ρε μαλλλλλακα  :rockon:

_____________-

Εγω παλι θα ηθελα να σαπισει καποιος την μανωλιδου στο ξυλο και μετα την στεφανιδου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Δεν τον κόβω να τον πετάξω στα σκυλιά που θα γαμήσω αυτά τα μπάζα.

Αυτές είναι 24 ώρες εδώ γιατί είναι απελπισμένες.

Αυτές και στον Έβρο να πάνε δεν θα τις γaμίσουν ούτε οι λαθρομετανάστες.

Μπήκαν εδώ μέσα μήπως βρούνε κανένα σαβουrογάμη να τις πατήσει κανένα σιδέρωμα.

Μας έχουν πρήξει τα ριπαπά με τα έτσι τους και με τα θέλω τους.

Αντί να πάνε να βρούνε κανένα μάυρο που πουλάει CD να τις αλάξει τα φώτα και να τις κάνει δώρο και καμία τσάντα μαιμού λουις βιτον καθοντε εδώ μέσα και μας σαλίζουν με τα ψυχολογικά τους και τα κόμπλεξ τους λες και έιμαστε κοσμοπόλιταν. Εδώ έχουμε γαμήσει τόσες γυναίκες από τόσα έθνη την Velvy και την vilma θα διαβάζουμε τώρα.

Αυτές νομίζουν ότι ψάχνουμε γκόμενα εδώ μέσα, δεν ξέρουν που βρίσκονται.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
το καμακι ΖΕΙ!! αλλα εχει μειωθει πολυ(αιτιες:φεισμπουκ,ιντερνετ,ανασφαλειες,απομονωση,συγχρονα κομπλεξ δημιουργημενα απο πλαστικες και λανθασμενες αναγκες,λανθασμενες απαιτησεις,συγχρονες φοβιες κτλ κτλ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom