Επισκέπτης
ναι ρε΄συ κατι εχει παθει αυτη.θα φταει που αλλαξε ο καιρος.Σε λιγο θα δεις απο αλλη σκοπια και τ γραφομενα του αχαχουχα ...
ναι ρε΄συ κατι εχει παθει αυτη.θα φταει που αλλαξε ο καιρος.Σε λιγο θα δεις απο αλλη σκοπια και τ γραφομενα του αχαχουχα ...
Ωραία τα λες laki
Μία λύση:
Επιστήμονας, αναστήματος άνω του μετρίου, με συντηρητικές απόψεις και στυλ,
ζητεί νεά εώς 30 ετών, με τα αυτά προσόντα, με αγάπη στις οικιακές εργασίες, τα όπλα
ναι ρε΄συ κατι εχει παθει αυτη.θα φταει που αλλαξε ο καιρος.
(Είμαι 1,95+ , με λογικό βάρος, δεν έχω καράφλα, δεν κυκλοφορώ αξύριστος και τα τελευταία 15 χρόνια κυκλοφορώ κουστουμαρισμένος πάντα.)
Μισο λεπτο να το σημειωσω στο μπλοκακι μου.....Μάγκες πιάνει
Αυτό με το ανηφοράκι και το σπρώξιμο να λέτε !
Αναθεώρησε γιατί σε μπλοκάρω σε 5!
ναι ρε΄συ κατι εχει παθει αυτη.θα φταει που αλλαξε ο καιρος.
κοριτσάκια του φόρουμ εσείς τι λέτε για το ξυσμένο κεφάλι μιας και το ανέφερε το παιδί ? σκεύτομαι να τα ξυρίσω αλλά δεν ξέρω...
ντεκαβλέ η σας αρέσει ? σοβαρά τώρα...
κοριτσάκια του φόρουμ εσείς τι λέτε για το ξυσμένο κεφάλι μιας και το ανέφερε το παιδί ? σκεύτομαι να τα ξυρίσω αλλά δεν ξέρω...
Ισως δωσω ευκαιρια να βρω κατι καλο μεσα της....Λακη αν στη πεσει με ομορφο τροπο ενα μπαζο μπαζο μπαζο ... τι θα κανεις ?
Ισως δωσω ευκαιρια να βρω κατι καλο μεσα της....
ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣΣιγά ρε γίγαντα.....πορτιέρης σε μπαρ είσαι;;;
Όσο για το ότι δεν κυκλοφοράς αξύριστος είναι θετικό......αλλά για το κοστούμι,δε το σχολιάζω.......εκτός αν είσαι μπράβος
Εξαρτάται τη φάτσα σου και το σώμα σου. Ανάρτησε φωτό αν είναι.
ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
Σε λιγο θα δεις απο αλλη σκοπια και τ γραφομενα του αχαχουχα ...
Ο αχαχουχας σας αγαπαει ολες βρε κουτα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αναθεώρησε γιατί σε μπλοκάρω σε 5!
έλα ρε μήτσο φυλάξου και λίγο >
πάντως τούτο το θρεντ παραμένει μια μετριότητα όσο δεν μπαίνει μέσα ο μόρτης
Ποιος ειπε οτι δεν φυλλαγομαι ?έλα ρε μήτσο φυλάξου και λίγο >