pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
κι εσενα σε αγαπαω παραπονιαρη μου.....
Κοροιδευεις ρε χοιρομουρηηηη ? ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ
έχω αποφασίσει να στηρίζω μόρτη γιατί είναι αυθεντικός και τεκμηριωμένος
Velvy εσένα σου έχουν κάνει ποτέ καμάκι ? Αν ναι που διευκρίνισε σε παρακαλώ, έξω από στρατόπεδο μετά από εμπλοκή, έξω από λιμάνι όταν ήρθε καράβι από Αμερική ή έξω από φυλακή ή στο διαδίκτυο μετά από παράθεση ψεύτικων φωτογραφιών?
Αν δεν το κατάλαβες σε επιτίθεμαι γιατί μας έπρηξες τα ριπαπα 24 ώρες εδώ μέσα...get a boyfriend or get lost! This is a boys forum!
κι εσενα σε αγαπαω παραπονιαρη μου.....
Αν δεν το κατάλαβες σε επιτίθεμαι γιατί μας έπρηξες τα ριπαπα 24 ώρες εδώ μέσα...get a boyfriend or get lost! This is a boys forum!
έχω αποφασίσει να στηρίζω μόρτη γιατί είναι αυθεντικός και τεκμηριωμένος
οκι ακομα αγκαπη...μου την πέφτεις αγκάπη μο;
Τα ίδια ισχύουν και για τον vilma!
Velvy εσένα σου έχουν κάνει ποτέ καμάκι ? Αν ναι που διευκρίνισε σε παρακαλώ, έξω από στρατόπεδο μετά από εμπλοκή, έξω από λιμάνι όταν ήρθε καράβι από Αμερική ή έξω από φυλακή ή στο διαδίκτυο μετά από παράθεση ψεύτικων φωτογραφιών?
γάμα τις φίλεΤα ίδια ισχύουν και για τον vilma!
:S :S :S :S τόν .....αμάν αμάνΤα ίδια ισχύουν και για τον vilma!
Σε αδικησαν παντως ... επρεπε να πεις οτι εισαι ο ξαδερφος του μικρου Νικολα
Λουτσο το αβαταρ σου με ερεθιζει ταμαλακάτω τα χερια απο τα κορίτσια ρε , θα μας μείνουν τα .....ριπαπά η/ο βίλμα πως σου φαίνεται? σου κάνει η μουνίστρα?
οκι ακομα αγκαπη...
αν εγκω αποφασισει αλλαξει θα το πει σενα πρωτα
μεχρι τοτε εσυ περιμενει