Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Δεν τον κόβω να τον πετάξω στα σκυλιά που θα γαμήσω αυτά τα μπάζα.

Αυτές είναι 24 ώρες εδώ γιατί είναι απελπισμένες.

Αυτές και στον Έβρο να πάνε δεν θα τις γaμίσουν ούτε οι λαθρομετανάστες.

Μπήκαν εδώ μέσα μήπως βρούνε κανένα σαβουrογάμη να τις πατήσει κανένα σιδέρωμα.

Μας έχουν πρήξει τα ριπαπά με τα έτσι τους και με τα θέλω τους.

Αντί να πάνε να βρούνε κανένα μάυρο που πουλάει CD να τις αλάξει τα φώτα και να τις κάνει δώρο και καμία τσάντα μαιμού λουις βιτον καθοντε εδώ μέσα και μας σαλίζουν με τα ψυχολογικά τους και τα κόμπλεξ τους λες και έιμαστε κοσμοπόλιταν. Εδώ έχουμε γαμήσει τόσες γυναίκες από τόσα έθνη την Velvy και την vilma θα διαβάζουμε τώρα.

Αυτές νομίζουν ότι ψάχνουμε γκόμενα εδώ μέσα, δεν ξέρουν που βρίσκονται.
Υπαρχουν και τα Πακια που αραζουν στις πλατειες και περιμενουν καμια απελπισμενη  :zfuck:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Free θα μας αφιερώσεις κι άλλα σεντόνια? που να μας διάβαζες κιόλας..

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
το καμακι ΖΕΙ!! αλλα εχει μειωθει πολυ(αιτιες:φεισμπουκ,ιντερνετ,ανασφαλειες,απομονωση,συγχρονα κομπλεξ δημιουργημενα απο πλαστικες και λανθασμενες αναγκες,λανθασμενες απαιτησεις,συγχρονες φοβιες κτλ κτλ)

σκεψου και το αλλο εαν βγεις να κανεις καμακι και δεν σου κατσει κατι θα εχεις χαλασει και λεφτα ενω στο facebook απο γνωστους παρεες  δεν τα εχεις  οποτε δεν χανεις λεφτα .Βεβαια δεν περνεις αυτο που θες αλλα το ιδιο ακριβως ισχυει και για τις γκομενες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
οσο υπαρχουν κοπελες μη μου απτου σαν την βελβυ
δεν υπαρχει δυνατοτητα για καμακι
μπορει να τις φας και απο πανω...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
σκεψου και το αλλο εαν βγεις να κανεις καμακι και δεν σου κατσει κατι θα εχεις χαλασει και λεφτα ενω στο facebook απο γνωστους παρεες  δεν τα εχεις  οποτε δεν χανεις λεφτα .Βεβαια δεν περνεις αυτο που θες αλλα το ιδιο ακριβως ισχυει και για τις γκομενες
Ε δεν πειραζει και αν φαω και ενα δεκαρικο παραπανω που λεει ο λογος.Θα ξερω οτι το εχω κανει με τα παπαρια μου,νιωθεις αρσενικος! στο φεισμπουκ ειναι ενας κρυφος κοσμος που προσπαθεις να πλασαρεις τον εαυτο σου ετσι οπως θα θελες να τον βλεπεις ενισχυωντας ετσι ανασφαλειες και κομπλεξικες-φοβικες συμπεριφορες!(Ασε που για να κανεις καμακι δεν ειναι απαραιτητο να σου φυγουν λεφτα ντε και καλα)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ε δεν πειραζει και αν φαω και ενα δεκαρικο παραπανω που λεει ο λογος.Θα ξερω οτι το εχω κανει με τα παπαρια μου,νιωθεις αρσενικος! στο φεισμπουκ ειναι ενας κρυφος κοσμος που προσπαθεις να πλασαρεις τον εαυτο σου ετσι οπως θα θελες να τον βλεπεις ενισχυωντας ετσι ανασφαλειες και κομπλεξικες-φοβικες συμπεριφορες!(Ασε που για να κανεις καμακι δεν ειναι απαραιτητο να σου φυγουν λεφτα ντε και καλα)

..κολλητός του Μπόλντυ? :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

γενικά εκείνο που σου προσφέρει το ίντερνετ είναι η εύκολη πρώτη επαφή, κάτι που στην σύγχρονη πραγματικότητα τις περισσότερες φορές είναι από πολύ δύσκολο έως αδύνατο (άλλη θα ντραπεί, άλλη θα αμυνθεί υπερβολικά για να μην φανεί εύκολη κτλ)

κατά τα άλλα, αν ξεπεράσεις τον σκόπελο της πρώτης προσέγγισης από εκεί και πέρα είναι θέμα ικανότητας και χειρισμού (το ίντερνετ το κάνει και λίγο πιο δύσκολο νομίζω διότι δεν υπάρχει αμεσότητα ώστε να διαβάσεις τις αντιδράσεις)

αλλά ακόμα και αν την ρίξεις από το ίντερνετ, κάποια στιγμή θα βρεθείτε από κοντά κι εκεί πια που δεν θα υπάρχει η ασφάλεια του υπολογιστή θα φανεί κατά πόσο ήσουν τσάμπα μάγκας ή όχι ;)

άρα θεωρώ ότι το + που προσφέρει το ίντερνετ είναι η εύκολη πρώτη προσέγγιση και τίποτα παραπανω :sunglasses:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
κοσνικ αυτη ομως η ''ευκολη πρωτη προσεγγιση'' ειναι που δημιουργει φοβικες και εγκαθιστα συμπεριφορες ανασφαλειας μετα στην πραγματικη ζωη.και οχι μονο σε θεματα γκομενικα!  ειναι ενας μεγαλος διαχωρισμος. στο πραγματικο και τπο ψευτικο! και σωστο ειναι να μην δινεις βαση στο ψευτικο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ντάξει μωρέ κι εσύ. Δε διαολοστέλνεις έτσι πια. Δεν είπε κάτι ο άλλος. Απλά εξαρτάται με τι ύφος τα έλεγε ο άλλος.
Και τοτε εμενα γιατι με βριζεις συνεχεια ενω ειμαι ευγενεστατος μαζι σου?

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Και ας φας τα μουτρα σου και στην πρωτη προσεγγιση και στο τελος αν δεν παει καλα η αρχη.Δεν πειραζει, καλο κανει! Ζεις μαθαινεις συνεχιζεις,πετυχαινεις! Γενικα σε ολους του τομεις!Στους ψευτικους κοσμους ομως ανακυκλωνεις και πολαπλλασιαζεις του φοβους και τις ανασφαλειες..

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
κοσνικ αυτη ομως η ''ευκολη πρωτη προσεγγιση'' ειναι που δημιουργει φοβικες και εγκαθιστα συμπεριφορες ανασφαλειας μετα στην πραγματικη ζωη.και οχι μονο σε θεματα γκομενικα!  ειναι ενας μεγαλος διαχωρισμος. στο πραγματικο και τπο ψευτικο! και σωστο ειναι να μην δινεις βαση στο ψευτικο!

....xωρίς να ενοχλώ άν επιτρέπετε ? ...η κοπελιά στο αβατάρ ...ξέρει απο ....  .τας κ μπάπ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Είχε έκτακτο δελτίο στη ΝΕΤ πριν λίγο. Πέθανε τελικά.  :'(

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Φριιιιιιι  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Κοσμα  :huh: εγραψες σεντονι  :huh: εβαλες και -----> ;) <-----        :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Πάντως εμένα να ξέρεις όσο και να με τσατίσεις δεν σε γαμάω.

Να πας σε γυναικολόγο να δεις ορμονικά τα οιστρογόνα σου πως πανέ γιατί έχεις πολλές ορμές βλέπω.

Δαχτυλάκι σάλιο , και τσοντούλα του gl στο ίντερνετ. Πάρε και κανένα 15αρι λεπτό δονητή με μπαταρίες αλκαλικές από κανένα sex shop να μπορείς να τον βάζεις και στον ποπο και να μην ζορίζεσαι. Άμα έχεις αιμορροΐδες βάλε και λίγο αλοιφή να μην ματώσουν.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Πάντως εμένα να ξέρεις όσο και να με τσατίσεις δεν σε γαμάω.

Να πας σε γυναικολόγο να δεις ορμονικά τα οιστρογόνα σου πως πανέ γιατί έχεις πολλές ορμές βλέπω.

Δαχτυλάκι σάλιο , και τσοντούλα του gl στο ίντερνετ. Πάρε και κανένα 15αρι λεπτό δονητή με μπαταρίες αλκαλικές από κανένα sex shop να μπορείς να τον βάζεις και στον ποπο και να μην ζορίζεσαι. Άμα έχεις αιμορροΐδες βάλε και λίγο αλοιφή να μην ματώσουν.

Εγω μονο στραπονιαζω  :zfuck: :zfuck:

Σεεεε γαμααει η Βιιιιλμα  :zfuck: :zfuck:
Σορρυ επειδη δεν παρακολουθησα πριν.Για ποιον λεμε?

:2funny: :2funny:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1

Ναι μωρό μου ναι , άμα φτιάχνεσαι έτσι να μην στο χαλάσω, όλα στο μυαλό είναι...

Να πεις τον γυναικολόγο να δει και την προλακτίνη σου γιατί από την καύλα είσαι έτοιμη να βγάλεις γάλα . Μην σαλιώνεις και  Μην παίζεις με τις ρόγες σου και να φοράς σουτιέν.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ναι μωρό μου ναι , άμα φτιάχνεσαι έτσι να μην στο χαλάσω, όλα στο μυαλό είναι...

Να πεις τον γυναικολόγο να δει και την προλακτίνη σου γιατί από την καύλα είσαι έτοιμη να βγάλεις γάλα . Μην σαλιώνεις και  Μην παίζεις με τις ρόγες σου και να φοράς σουτιέν.
στα μιλκσεϊκ τυπε ειδικη ειναι η βελβω  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom