Ε δεν πειραζει και αν φαω και ενα δεκαρικο παραπανω που λεει ο λογος.Θα ξερω οτι το εχω κανει με τα παπαρια μου,νιωθεις αρσενικος! στο φεισμπουκ ειναι ενας κρυφος κοσμος που προσπαθεις να πλασαρεις τον εαυτο σου ετσι οπως θα θελες να τον βλεπεις ενισχυωντας ετσι ανασφαλειες και κομπλεξικες-φοβικες συμπεριφορες!(Ασε που για να κανεις καμακι δεν ειναι απαραιτητο να σου φυγουν λεφτα ντε και καλα)
γενικά εκείνο που σου προσφέρει το ίντερνετ είναι η εύκολη πρώτη επαφή, κάτι που στην σύγχρονη πραγματικότητα τις περισσότερες φορές είναι από πολύ δύσκολο έως αδύνατο (άλλη θα ντραπεί, άλλη θα αμυνθεί υπερβολικά για να μην φανεί εύκολη κτλ)
κατά τα άλλα, αν ξεπεράσεις τον σκόπελο της πρώτης προσέγγισης από εκεί και πέρα είναι θέμα ικανότητας και χειρισμού (το ίντερνετ το κάνει και λίγο πιο δύσκολο νομίζω διότι δεν υπάρχει αμεσότητα ώστε να διαβάσεις τις αντιδράσεις)
αλλά ακόμα και αν την ρίξεις από το ίντερνετ, κάποια στιγμή θα βρεθείτε από κοντά κι εκεί πια που δεν θα υπάρχει η ασφάλεια του υπολογιστή θα φανεί κατά πόσο ήσουν τσάμπα μάγκας ή όχι ;)
άρα θεωρώ ότι το + που προσφέρει το ίντερνετ είναι
η εύκολη πρώτη προσέγγιση και τίποτα παραπανω