Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
M

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω οτι δεν ειναι θεμα μη-ανταποκρισης αλλα αγενειας και ξινιλας που τις κατατασσουν σε αυτην την κατηγορια :grin: :grin:

ετσι, επιτελους 1 γυναικα του φορουμ που καταλαβαινει τι εννοει ο Lakis33

πες μου τωρα οτι δεν εισαι γυναικα κ εσυ  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ετσι, επιτελους 1 γυναικα του φορουμ που καταλαβαινει τι εννοει ο Lakis33

πες μου τωρα οτι δεν εισαι γυναικα κ εσυ  :2funny:

δεν διαβασα 29 σελιδες συγγνωμη αλλα προσπαθησα και στην 9η τα παρατησα....ο Λακης ειναι ενας επαρμενος δηθεν τυπακος αλλα σε καποια που λεει εχει δικιο...οποτε πιθανον να συμφωνω μαζι του δεν εχω πληρη γνωση του τι ειπε :)
γυναικα ειμαι :grin:

Επισκέπτης
Βαριεμαι να διαβασω τις προηγουμενες απαντησεις, απλα θελω να απαντησω στο ερωτημα του τιτλου:

Το καμακι πεθανε γιατι καταλαβαμε οτι ειναι μαλακια να τους δινεις την παραμικρη αξια. Τις γραφουμε στα αρχιδια μας και δεν τους κανουμε ουτε κοπλιμεντο! Γαμαμε πουτανες 3 φορες τη βδομαδα και το λεμε στα ισια σε οποιον ή οποια μας ρωτησει.

Πουτανες μονο και για παντα, ζητω οι πουτανες!  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα παντως μου αρεσει το καμακι :) το βρισκω υγιες να υπαρχει φλερτ στον κοσμο....πλεον σπανιζει δυστυχως...ολοι οι ανθρωποι ειναι μουντρουχοι και ξινοι και δεν εννοω λογω της κρισης ή κατι τετοιο...γενικα υπαρχει μια μονοχνωτια στον κοσμο

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
φταίμε και μεις... φταίτε και σεις...!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κυριως ομως ο Χατζηπετρης

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
άστον αυτόν!!!
εμείς και εσείς... μας αρέσει ή δεν μας αρέσει έτσι είναι...

Επισκέπτης
Εμενα παντως μου αρεσει το καμακι :) το βρισκω υγιες να υπαρχει φλερτ στον κοσμο....πλεον σπανιζει δυστυχως...ολοι οι ανθρωποι ειναι μουντρουχοι και ξινοι και δεν εννοω λογω της κρισης ή κατι τετοιο...γενικα υπαρχει μια μονοχνωτια στον κοσμο

Το καμακι ειναι η χαρα της καθε γκομενας. Τα περιμενει ολα απο τους μαλακες χωρις κανενα αγχος και στο τελος διαλεγει αυτον που γουσταρει καλυτερα. Μιλαμε για μεγαλη ξεφτιλα για το αντρικο φυλο... Εγω δεν γουσταρω να με διαλεγουν, γουσταρω να διαλεγω. Γι' αυτο λεγομαι και Picker.  :sunglasses:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
φταίμε και μεις... φταίτε και σεις...!!!!

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
αν θελεις να σου απαντησω σοβαρα θα σου πω κατι ως γυναικα.αν της αρεσεις κι ενα χαμογελο αρκει.αν παλι οχι οτι και να κανεις δε θα γινει τιποτα.αυτο δεν την κατασσει στην ανεραστες,κομπλεξικες,ανοργασμικες κτλ απλως σε αλλο ταργκετ γκρουπ απο το δικο σου.

αυτο ειναι ολο το ζουμι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το καμακι ειναι η χαρα της καθε γκομενας. Τα περιμενει ολα απο τους μαλακες χωρις κανενα αγχος και στο τελος διαλεγει αυτον που γουσταρει καλυτερα. Μιλαμε για μεγαλη ξεφτιλα για το αντρικο φυλο... Εγω δεν γουσταρω να με διαλεγουν, γουσταρω να διαλεγω. Γι' αυτο λεγομαι και Picker.  :sunglasses:

εγω νομιζα οτι εισαι αγροτης :)

σιγα μην περιμενω να διαλεξω "σφαχταρι" απο το καμακι...καμακι κανω και δεχομαι ακομα και οταν εχω σχεση...το να παιζει φλερτ αναμεσα στους ανθρωπους ακομα και αν δεν εχει σκοπο ή αποτελεσμα το σεξ το βρισκω πολυ ομορφο...ξεφτιλα για το αντρικο φυλο βρισκω τον αυτοευνουχισμο και τον ευνουχισμο γενικοτερα...

OP
OP
M

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

ειναι μια κατασταση που σιγουρα βολευει τις γυναικες

αλλα αναποφευκτη σε μια κοινωνια που ο αντρας ειναι κηνυγος

Επισκέπτης
εγω νομιζα οτι εισαι αγροτης :)

σιγα μην περιμενω να διαλεξω "σφαχταρι" απο το καμακι...καμακι κανω και δεχομαι ακομα και οταν εχω σχεση...το να παιζει φλερτ αναμεσα στους ανθρωπους ακομα και αν δεν εχει σκοπο ή αποτελεσμα το σεξ το βρισκω πολυ ομορφο...ξεφτιλα για το αντρικο φυλο βρισκω τον αυτοευνουχισμο και τον ευνουχισμο γενικοτερα...

Τι εννοεις "κανω και δεχομαι"? Κανεις 1 φορα και δεχεσαι 99. Ας ειμαστε ακριβεις σε αυτα. Η ξεφτιλα του αντρικου φυλου λεμε!  :sunglasses:

ειναι μια κατασταση που σιγουρα βολευει τις γυναικες

αλλα αναποφευκτη σε μια κοινωνια που ο αντρας ειναι κηνυγος

Ο αντρας που λες δεν ειναι κυνηγος, ειναι ικετης. Κυνηγος θα ηταν αν εβαζε κατω τις γκομενες και τους αλλαζε τα φωτα. Ειναι τελειως λαθος ο χαρακτηρισμος!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι εννοεις "κανω και δεχομαι"? Κανεις 1 φορα και δεχεσαι 99. Ας ειμαστε ακριβεις σε αυτα. Η ξεφτιλα του αντρικου φυλου λεμε!  :sunglasses:

Ο αντρας που λες δεν ειναι κυνηγος, ειναι ικετης. Κυνηγος θα ηταν αν εβαζε κατω τις γκομενες και τους αλλαζε τα φωτα. Ειναι τελειως λαθος ο χαρακτηρισμος!

ποιος σου ειπε οτι κανω 1 και δεχομαι 99? οπως ακριβως στο ειπα και πριν...θεωρω το φλερτ (αν αυτο εννοειτε με τη λεξη καμακι και δεν μιλαμε για επιδειξη βλαχιας και ουφοσυνης) ο,τι πιο υγιες στην κοινωνια...ειτε εισαι μονος σου ειτε εχεις σχεση ειναι υγιες το να φλερταρεις..τι κομπλεξικα ειναι αυτα περι ικεσιας και ξεφτιλας?

OP
OP
M

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ειναι ολο το ζουμι

να διευκρινησω 1 πραγμα που θιχτηκε και ισως παρερμηνευθηκε γιατι δε διαβαστηκε απο πολλους λογω των πολλων σελιδων του θεματος

ο lakis33 επιτέθηκε στις γυναικες που δεν δεχονται καν το καμακι απο αγνωστο
που δεν μιλανε καν δηλαδη ή φέρονται με αγένεια και απαξιωση σε οποιον αποπειραθει να τις φλερταρει χωρις να τις γνωριζει

κανεις δεν ειπε πως οποια γυναικα δεχεται καμακι πρεπει να καθεται σε αυτον που την φλερταρει αλλιως ειναι αγαμητη κλπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
να διευκρινησω 1 πραγμα που θιχτηκε και ισως παρερμηνευθηκε γιατι δε διαβαστηκε απο πολλους λογω των πολλων σελιδων του θεματος

που δεν μιλανε καν δηλαδη ή φέρονται με αγένεια και απαξιωση σε οποιον αποπειραθει να τις φλερταρει χωρις να τις γνωριζει

κανεις δεν ειπε πως οποια γυναικα δεχεται καμακι πρεπει να καθεται σε αυτον που την φλερταρει αλλιως ειναι αγαμητη κλπ
Δηλαδη η αποψη του Λακη πυροδοτησε τη συζητηση?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εαν ειπε αυτο εγω συμφωνω μαζι του...εαν μιλαμε φυσικα για νορμαλ καμακι και οχι για τιποτα βαρεμενους τυπους που με χυδαιο τροπο στην πεφτουν και θεωρουν δεδομενο οτι θα τους κατσεις...αυτοι οι τυποι ομως δεν ειναι πολλοι και συνηθως κανουν μπαμ απο μακρυα :)

Επισκέπτης
ποιος σου ειπε οτι κανω 1 και δεχομαι 99? οπως ακριβως στο ειπα και πριν...θεωρω το φλερτ (αν αυτο εννοειτε με τη λεξη καμακι και δεν μιλαμε για επιδειξη βλαχιας και ουφοσυνης) ο,τι πιο υγιες στην κοινωνια...ειτε εισαι μονος σου ειτε εχεις σχεση ειναι υγιες το να φλερταρεις..τι κομπλεξικα ειναι αυτα περι ικεσιας και ξεφτιλας?

Τι να απαντησω τωρα... Με γκομενα θα συζηταω? ΟΚ, κανεις φλερτ κι εσυ και δεν σου καθονται οι ατιμοι.

(Ελεος  :S)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom