Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ο ευνουχισμος δημιουργει ευαισθητους αντρες ομως...ασε τους τωρα που ηρθαν σε επαφη με τον εσωτερικο τους κοσμο και τα συναισθηματα τους και δεν θελουν να νιωθουν ικετες και ξεφτιλες....αντρικες σουφραζετες κετς :grin:
O ευνουχισμος δεν ερχεται απο αυτες που μας απορριπτουν.
Δυστυχως ερχεται απο αυτες που ΜΑΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχαχχαχα παικτρια!!!!! Ηρθα εδω μαζι με πικερ θεο .. ειναι τρομερη μορφη
στην δουλεια του ολες οι γκομενες τον εχουν αχτι γιατι οταν του προτεινουν
να πανε σε ταβερνες για φαγητο(και να φανε 2 κιλα κοψιδια και μετα να σουφρωνουν και τις αποδειξεις) τους λεει
κατα μουτρα πως θα προτιμησει να παει μεταξουργειο να γαμησει πουτανιδια... ειναι καλλιτεχνης ο τυπος.

:rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ας τηρησουμε ενος λεπτου σιγης του ρουτερ γιαυτο το διασημο ριτιδιασμενο κορμι  :rockon:

θυμησε μου πως το λεγε γμτ....μονο το διχως αυριο θυμαμαι :2funny:

να πανε σε ταβερνες για φαγητο(και να φανε 2 κιλα κοψιδια και μετα να σουφρωνουν και τις αποδειξεις) τους λεει
κατα μουτρα πως θα προτιμησει να παει μεταξουργειο να γαμησει πουτανιδια... ειναι καλλιτεχνης ο τυπος.

να του κανουμε προτομη στην πλατεια τοτε....στον αγνωστο μπουρδελιαρη...δε με ενδιαφερει αν εχει ερθει in touch με την μπρουταλ πλευρα του εαυτου του και αποφασισε να το παιξει αντρας στις βαρεμενες της δουλειας του...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
ζουμε στην εποχη του φαινεσθε. οπως και εμεις κοιταμε εμφανισει το ιδιο κανουν και οι γυναικες. αυτη ειναι η μεγαλη αληθεια δεν μπορουμε παντα να εχουμε οτι θελουμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παιχτη και συ ρεσιταλ? εχουμε γαμηθει στο brain fart ολοι αποψε  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εγω κατι που εχω καταλαβει ειναι οτι στο καμακι πρεπει να βλεπεις και λιγο υποτιμητικα την γκομενα ,ιντριγκαρονται με αυτο  :sunglasses:
Οχι υποτιμητικα.
Απλως να αφηνεις να εννοηθει οτι αν δεν σε γουσταρει, στ αρχιδια σου και σενα.
Ειναι λιγο διαφορετικο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σιγα μην ασχοληθω μαζι σου μωρη... Βρες αλλο μαλακα να σε φλερταρει, εγω μονο γαμαω.  :rockon:

να κατουρας ομως κι ολας γιατι υπαρχει και προστατης και πετρες στα νεφρα :) μη μας παθεις και τιποτα μεγιστε χυστη... :2funny:

αυτες ειναι οι χειροτερες.... ;)

Εγω κατι που εχω καταλαβει ειναι οτι στο καμακι πρεπει να βλεπεις και λιγο υποτιμητικα την γκομενα ,ιντριγκαρονται με αυτο  :sunglasses:

πουτσα και ξυλο.......πουτσαααα και ξυλοοοοοοοο...το λεει και η υπογραφη μου λεμε....μεγαλη ταινια!!!

OP
OP
M

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ζουμε στην εποχη του φαινεσθε. οπως και εμεις κοιταμε εμφανισει το ιδιο κανουν και οι γυναικες. αυτη ειναι η μεγαλη αληθεια δεν μπορουμε παντα να εχουμε οτι θελουμε

η πρωτη εντυπωση ειναι η εμφανιση ομως οπως και να το κανουμε

μετα βλεπεις αν αξιζει η αλλη

γινεται ενας που φλερταρει αγνωστη να ξερει αν ειναι σοβαρη γυναικα πριν της μιλησει?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

να του κανουμε προτομη στην πλατεια τοτε....στον αγνωστο μπουρδελιαρη...δε με ενδιαφερει αν εχει ερθει in touch με την μπρουταλ πλευρα του εαυτου του και αποφασισε να το παιξει αντρας στις βαρεμενες της δουλειας του...

χαχαχαχχαχα  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Βρε άσε τα επιστημονικά και τις μαλακίες.Ανοιξε της το μουνάκι με κανέναν δονητή,καύλωσε την με δαχτυλιάσματα,κάνε της το μουνάκι παπαρούνα και μετά γάμα την δίχως αύριο.

Αλιντισσα, 20.9.2010.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δυνατα και με ρυθμο. και μη τη λες στον μορτη ρε χοντροκουναβο  :birdman:

για ποιον απ ολους τους μορτες λες? γιατι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας με τοσες μαλαπερδες ξαμολυτες και τοση αρχιδιλα στο φορουμ :2funny:

και χοντρη και βρωμιαρα???? μηπως με μπερδευεις με τη γυναικα του BBW? :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βρε άσε τα επιστημονικά και τις μαλακίες.Ανοιξε της το μουνάκι με κανέναν δονητή,καύλωσε την με δαχτυλιάσματα,κάνε της το μουνάκι παπαρούνα και μετά γάμα την δίχως αύριο.

Αλιντισσα, 20.9.2010.

οχι οχι το δυνατα και με ρυθμο εψαχνα :2funny:
εχει δωσει τετοια απαντησα το αλιντακι? χαχαχαχαχα φανταζομαι το iq της ερωτησης...χαχαχαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
για ποιον απ ολους τους μορτες λες? γιατι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας με τοσες μαλαπερδες ξαμολυτες και τοση αρχιδιλα στο φορουμ :2funny:

και χοντρη και βρωμιαρα???? μηπως με μπερδευεις με τη γυναικα του BBW? :grin: :grin: :grin:
Βρωμιαρα η Αννα?
Αυτη ολο σε μια μπανιερα ειναι και ξυριζει το μουνι της.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Αλιντισσα, 20.9.2010.

R.I.P  :priest: :crazy:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Οχι υποτιμητικα.
Απλως να αφηνεις να εννοηθει οτι αν δεν σε γουσταρει, στ αρχιδια σου και σενα.
Ειναι λιγο διαφορετικο.
Βασικα πρεπει να δειξεις στη γκομενα οτι γουσταρεις το σεξ και οτι μπορεις να το κερδισεις., ;)
αυτο θελουν,ειδικα οι 35αρες+...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
η πρωτη εντυπωση ειναι η εμφανιση ομως οπως και να το κανουμε

μετα βλεπεις αν αξιζει η αλλη

γινεται ενας που φλερταρει αγνωστη να ξερει αν ειναι σοβαρη γυναικα πριν της μιλησει?

οσο πιο πολυ προσεχεις τον εαυτο σου τοσο περισσοτερο ανεβαζεις της μετοχες σου. οτι δινεις περνεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βρωμιαρα η Αννα?
Αυτη ολο σε μια μπανιερα ειναι και ξυριζει το μουνι της.

συ ειπας...το ξυριζει...το πλενει ομως? :P
εγω αν δεν δω βιντεακι με σημερινη ημερομηνια εφημεριδας δεν πιστευω τιποτα....

Βασικα πρεπει να δειξεις στη γκομενα οτι γουσταρεις το σεξ και οτι μπορεις να το κερδισεις., ;)

Βασικα πρεπει να δειξεις στη γκομενα οτι μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος και δεν εισαι βλημα....δε χρειαζεται να εισαι πυρηνικος επιστημονας για να εισαι ενδιαφερων ανθρωπος...να εχεις ενδιαφεροντα αυτοπεποιθηση χιουμορ και λεξιλογιο ανω των 1000 λεξεων χρειαζεται κατα βαση...

Επισκέπτης

Τυπε δουλευω σε τηλεφωνικο κεντρο και εχω πολλες γκομενες στη δουλεια. Τις τελευταιες μερες καθεται διπλα μου μια θειτσα 50-χρονη και με ρωταει συνεχεια για τις πουτανες. Φυσικα της το ειπα οτι γαμαω στο Μεταξι απο την πρωτη μερα της γνωριμιας μας οπως κανω με ολες εκει μεσα.  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:S ε οχι και καμακι σε 35αρες ρε τυπε. που γινονται αυτα?  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom