Φιλαρακι κανεις λαθος σε αυτο που λες και επειδη εσυ διαλεγεις που την πεφτεις και επειδη δεν σε αναγκαζει κανεις να μπεις στην ουρα μαζι με ολους τους μαλακες για την χαρη μιας γκομενας,αν δεν σου αρεσει η συμπεριφορα που βλεπεις περνεις τα κουβαδακια σου και πας να παιξεις σε αλλη παραλια με λιγοτερο κοσμο.
Επισης φιλε ικετης γινεσαι οταν δεχεσαι τα παντα απο τις γκομενες για το μουνι,αν τα ορια σου ειναι ξεκαθαρα απο την αρχη και αυτη τα ξεπερασει της ριχνεις και 2 φασκελα και την κανεις.Κυνηγος μεγαλε δεν σημαινει πηρα το ροπαλο την κοπανησα στο κεφαλι και την τραβηξα στην σπηλια μου να την σκησω και μετα να την βαλω να συμμαζεψει κι ολας.Το παιχνιδι ειναι εγκεφαλικο ,αν πεσεις σε βουρλο που δεν μπορει να πει μια σοβαρη κουβεντα σηκωνεσαι και φευγεις!
Τα εχετε ισοπεδωσει ολα ρε παιδια,ναι μου εχουν κατσει και μαλακισμενες και οσες ηταν εντελως αγενης απο την πρωτη κουβεντα ακουσανε και κανα 2 μπινελικια,αλλα ειμαι παντα ευγενικος και διακριτικος οταν πλησιαζω καποια και ποτε εντελως χυμα στο κυμα και εχω πεσει και σε καλες περιπτωσεις και σε εμφανιση και σε χαρακτηρα!
Δεν ειναι κακο να μην αρεσεις σε μια γυναικα και να πεσεις σε τοιχο οσον αφορα το παρακατω αλλα η ευγενια και απο τις 2 μεριες για μενα θεωρειται δεδομενο και δεν κανω εκπτωσεις!
Το θεμα ειναι να βρεις την σωστη ευκαιρια καθε φορα,σε μια βραδια αν εισαι διπλα σε μια γυναικα που σου αρεσει ειναι το πιθανοτερο οτι μια ευκαιρια να της μιλησεις χωρις να πας στα ξερα και να της πεις μου αρεσεις,με λενε ταδε θελω να σε γνωρισω,θα παρουσιαστει,το θεμα ειναι οτι εκει θα πρεπει να εισαι ετοιμος να την αρπαξεις!
Θα φερω ενα παραδειγμα δικο μου περσινο και θα παω για υπνο γιατι εχουμε και δουλεια αυριο.
Το σκηνικο ειναι σε ενα κλαμπακι στην Ναξο,ειμαι με ενα φιλο στον μπαρ και μπαινουν 3 κοπελες 2 πολυ ωραιες και μια λιγο γεματουλα αλλα ομορφη κι αυτη.Ειναι σχετικα νωρις και δεν ειναι ακομα τιγκα το μαγαζι οποτε κοιτανε που θα κατσουν.Ειχε ενα μερος κοντα σε μας οποτε ηρθαν εκει και η μια πηρε παλτα και τσαντες και ηρθε και τα εβαλε εκει που καθομασταν στο μπαρ.
Την ωρα που εβαζε τα πραγματα πανω στο μπαρ εδωσε μια και μας εχυσε τα ποτα,εκει αρχισε τις συγνωμες και να σας παρω αλλα και τετοια,εμεις δεν την αφησαμε φυσικα να μας παρει αλλα οποτε την εκανε και πηγε στις φιλες της και εμας το παλικαρι που δουλευε μπαρ και το ξεραμε μας εβαλε αλλα ποτα τσαμπε.
Μετα απο κανα μισαωρο ηρθε η ιδια να παρει κατι απο τα πραγματα τους(εδω ηταν και το παραθυρο που λεω).Ε μολις πλησιασε και πηγε να απλωσει το χερι ,βαζω το χερι μου και το σωμα μου καπως πλαγιως αναμεσα σε αυτην και τα ποτα μας και της λεω "κατσε γιατι εσυ εισαι και επικινδυνη" ε αυτη εσκασε στα γελια,μου λεει "εεεεεεεελα μην μου λες ετσι",ειπαμε κανα 2 μαλακιες και της λεω αν θες ελατε εδω να κατσετε εχει χωρο.
Ε η κοπελα πηγε μονη της στο αλλο μπαρ και μας εφερε τα ποτα που μας εχυσε,γιατι στο μπαρ που ειμασταν εμεις δεν την αφηναμε,κερασαμε και εμεις κανα 2 σφηνακια τις κοπελες και 4 ωρες και 4 ποτα αργοτερα μας βρηκε το ξημερωμα αγκαλιτσα στην παραλια.
Ε και στην αθηνα μετα κρατησε κανα 3μηνο η ιστορια.
Δεν ταιριαξαμε στην σχεση αλλα το κοριτσι ηταν νορμαλ και με μυαλο ,δεν ειναι ολες για πεταμα μαγκες και εγω δεν ειμαι και απο τους ανθρωπους που κανω ευκολα παραχωρησεις στα θελω μου,οποια γυναικα παει να μου πατησει το σβερκο "τα λεμε"!
Αυτα τα μονο με πουτανες και να ειμαστε καλα γιατι οι γυναικες μας ξεφτιλιζουν τα λενε αυτοι που οντως οι γυναικες τους ξεφτιλιζουν,αυτοι που ξερουν να βαζουν ορια στις σχεσεις τους με τις γυναικες μια χαρα την βγαζουν!
Δεν μπορουσα με αυτα που διαβασα στο thread θα εσκαγα αν δεν τα ελεγα λιγο ,εχω βαρεθει κι εγω την χρυσοθηρια της γυναικας και τα υπολοιπα σημερινα τους ελλατωματα αλλα κι εμεις δεν ειμαστε τελειοι και δεν πρεπει να το ισοπεδωνουμε τελειως το θεμα.
Εγω δεν παω γενικα με πουτανες 4-5 φορες στην ζωη μου εχω παει ,ισως οταν με παρουν τα χρονια λιγο και ουτε στο κυνηγι τοσο θα μπορω να βγω ουτε τα μωρα που κοιταω τωρα θα μπορω να βγαλω να παω περισσοτερο αλλα μεχρι τωρα δεν χρειαστηκε.
Πολλα εγραψα και κουραστηκα καληνυχτα σε ολους