Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
mounitsa φαινεσαι σοβαρη κοπελα με αρχες παντως, απο οσα λες

εχεις το respect Μου

Ευτυχως δεν εχεις διαβασει ολα τα ποστ μου ειναι πολλα :2funny:

ευχαριστω παντως :)

ακους αλεξ??????? εχω αρχεςςςςςς
ακουω να λες.....

OP
OP
M

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευτυχως δεν εχεις διαβασει ολα τα ποστ μου ειναι πολλα :2funny:

ευχαριστω παντως :)

ακους αλεξ??????? εχω αρχεςςςςςς
ακουω να λες.....

δεν θα τα διαβασω, μ αρεσει οπως τα λες εδω  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μα εγω δε μιλαω για τους μπουρδελιαρηδες...περαν ελαχιστων μπουρδελιαρηδων που συναναστρεφομαι οι περισσοτεροι δεν πανε μπουρδελα....καποιοι ισως καμια βιζιτα μια στο τοσο και οι περισσοτεροι τιποτα απ ολα αυτα....παρολαυτα ολοι εχουν αυτο το κοινο ρε παιδι μου....εχουν πηξει να γαμανε μουναρες και σουπερ γκομενες...αυτο το μανιουαλ εχει διαρευσει μαλλον και το εχουν πολλοι πλεον :2funny:

(υ.γ. το αντιληπτικο επιπεδο της γκομενας ανηκει στο πεκετακι ή οχι? γιατι ξερω κατι καλες και ομορφες που ειναι ραδικια οποτε ναι ισως το μανιουαλ εκει να εχει περαση)

Τι να σου πω... δεν συναναστρεφομαι καθολου με τυπισσες που ειναι ραδικια και μυκοοοονος κτλπ
ειμαστε τελειως διαφορετικος κοσμος ορισμενες ειναι αρκετα ωραιες βεβαια απο αυτες και με εμπνεεουν αλλα δεν γινεται για λογους που μολις επισημανα... Για τους αλλους που λες δεν ξερω. Λαθη γινονται και απο τις 2 πλευρες παντως.

Κοιταξε ο καθενας ενδιαφερεται και για το μελλον του. Αν θες να βαλεις γερες βασεις δεν υπαρχει πολυς χρονος να μπλεξεις με ξεμυαλισμενες. Ειναι ενας βασικος λογος ο χρονος.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μωρο μου θα σε βρουμε σε κανα μπουρδελακι εσενα? Αυτο μας ενδιαφερει.

Χτες θα με εβρισκες λαμβανοντας υποψην την κατασταση του σπιτιου μου μετα απο ενα μηνα απουσιας :)
Για σημερα χλωμο το βλεπω...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι να σου πω... δεν συναναστρεφομαι καθολου με τυπισσες που ειναι ραδικια και μυκοοοονος κτλπ
ειμαστε τελειως διαφορετικος κοσμος ορισμενες ειναι αρκετα ωραιες βεβαια απο αυτες και με εμπνεεουν αλλα δεν γινεται για λογους που μολις επισημανα... Για τους αλλους που λες δεν ξερω. Λαθη γινονται και απο τις 2 πλευρες παντως.

Κοιταξε ο καθενας ενδιαφερεται και για το μελλον του. Αν θες να βαλεις γερες βασεις δεν υπαρχει πολυς χρονος να μπλεξεις με ξεμυαλισμενες. Ειναι ενας βασικος λογος ο χρονος.

να σου πω...δε σε μπορω οταν μιλας λογικα και σαν ανθρωπος...δεν σε εχω συνηθισει ετσι... :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Χτες θα με εβρισκες λαμβανοντας υποψην την κατασταση του σπιτιου μου μετα απο ενα μηνα απουσιας :)
Για σημερα χλωμο το βλεπω...
Πώς γινεται να αφηνεις ενα σπιτι τακτοποιημενο και γυρνωντας μετα απο ενα μηνα να το βρισκεις μπουρδελο?
Να υποθεσω οτι καποιοι το χρησιμοποιουσαν ενδιαμεσως?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να σου πω...δε σε μπορω οταν μιλας λογικα και σαν ανθρωπος...δεν σε εχω συνηθισει ετσι... :2funny:

Ειναι επειδη προγραμματιζα πριν ερθω εδω....
με ηρεμει το να προγραμματιζω. Ειναι ωραιο αθλημα.
:sunglasses:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.247
Πόντοι
1.686
Μπουχαχαχααχαχαχαχααχαχα.

Να δω τον Ερευνητάκο να χορεύει ρούμπα και να παρλάρει Ισπανικά (λέμε τώρα... ) και τι στον κόσμο.

Έχω εξασφαλίσει διασκέδαση για μία 10ετία.

Φιλαρακο σε νομιζα για νεο ,αλλα καποιοι γνώστες αποκαλυψανε τα γηρατεια σου !
Ακου...ρουμπα στην ντισκο !

Σιγα μην χορευαμε βαλς !

Η γκομενα εμοιαζε με την κατωθι .

1.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πώς γινεται να αφηνεις ενα σπιτι τακτοποιημενο και γυρνωντας μετα απο ενα μηνα να το βρισκεις μπουρδελο?
Να υποθεσω οτι καποιοι το χρησιμοποιουσαν ενδιαμεσως?

Να υποθεσεις οτι η βαλιτσες δεν ειναι ακομα τελειως αδειες...Να υποθεσεις επισης οτι εχω βαλει 3 πλυντηρια απο χτες και τα ασιδερωτα αποτελουν κομματι της καθημερινοτητας...Το σπιτι ηταν ασκουπιστο, ασφουγγαριστο και πολλες αλλες λεπτομερειες που καθιστουν ενα σπιτι μπουρδελο :)

και σταματα τις υπουλες δικηγοριστικες ερωτησεις σε τα μαςςςςς

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειναι επειδη προγραμματιζα πριν ερθω εδω....
με ηρεμει το να προγραμματιζω. Ειναι ωραιο αθλημα.
:sunglasses:

Σαν πετυχει ο προγραμματισμος τυφλα να χει το πισοκωλλητο...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!! χαχα

Επισκέπτης
Καληνυχτα σας. Κανουμε και λιγη πλακα, μην τα παιρνετε ολα στα σοβαρα, ετσι?  :cheesy: Παντως...

ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ, ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καληνυχτα σας. Κανουμε και λιγη πλακα, μην τα παιρνετε ολα στα σοβαρα, ετσι?  :cheesy: Παντως...

ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ, ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!  :rockon:

Να ναι καλα ο παπακωνσταντινου :) Μεγαλη η χαρη του!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σαν πετυχει ο προγραμματισμος τυφλα να χει το πισοκωλλητο...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!! χαχα

ΧΑΧΑΧΑΧ δεν θελω να πω ψεμματα αλλα αμα καταφερω να τρεξω καποιο προγραμμα μου
(και να δινει φυσικα τα λογικα αποτελεσματα και τα αποτελεσματα που περιμενω και χωρις να ειναι ευαλωτο σε λαθη πχ αν του δωσεις μια μη αναμενομενη εισοδο να μην βγαλει περιεργα αποτελεσματα κτλπ) και το δω πετυχημενο γουσταρω πολυ!

Αλλα φυσικα δεν αντικαθιστα το σεξ  :cheesy: κοιταξε τελικα στην ζωη ο καθενας πετυχαινει κατι.
Ο αλλος σου λεει πετυχα εριξα την γκομενα... ε επιτυχια ειναι και αυτο
εγω λεω πετυχα ετρεξε το προγραμμα... ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα την επιτυχια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Να υποθεσεις οτι η βαλιτσες δεν ειναι ακομα τελειως αδειες...Να υποθεσεις επισης οτι εχω βαλει 3 πλυντηρια απο χτες και τα ασιδερωτα αποτελουν κομματι της καθημερινοτητας...Το σπιτι ηταν ασκουπιστο, ασφουγγαριστο και πολλες αλλες λεπτομερειες που καθιστουν ενα σπιτι μπουρδελο :)

και σταματα τις υπουλες δικηγοριστικες ερωτησεις σε τα μαςςςςς
Γιατι μου λετε ολες το ιδιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom