alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ποιος χαθηκε, ο ερευνητης? Banned ειναι.Που ειναι αυτος? χαθηκε... θα ειχε εξεχουσα θεση στο θρεντ...
Ποιος χαθηκε, ο ερευνητης? Banned ειναι.Που ειναι αυτος? χαθηκε... θα ειχε εξεχουσα θεση στο θρεντ...
mounitsa φαινεσαι σοβαρη κοπελα με αρχες παντως, απο οσα λες
εχεις το respect Μου
Ευτυχως δεν εχεις διαβασει ολα τα ποστ μου ειναι πολλα
ευχαριστω παντως
ακους αλεξ??????? εχω αρχεςςςςςς
ακουω να λες.....
Ακουω, ακουω...Ευτυχως δεν εχεις διαβασει ολα τα ποστ μου ειναι πολλα
ευχαριστω παντως
ακους αλεξ??????? εχω αρχεςςςςςς
ακουω να λες.....
Ποιος χαθηκε, ο ερευνητης? Banned ειναι.
μα εγω δε μιλαω για τους μπουρδελιαρηδες...περαν ελαχιστων μπουρδελιαρηδων που συναναστρεφομαι οι περισσοτεροι δεν πανε μπουρδελα....καποιοι ισως καμια βιζιτα μια στο τοσο και οι περισσοτεροι τιποτα απ ολα αυτα....παρολαυτα ολοι εχουν αυτο το κοινο ρε παιδι μου....εχουν πηξει να γαμανε μουναρες και σουπερ γκομενες...αυτο το μανιουαλ εχει διαρευσει μαλλον και το εχουν πολλοι πλεον
(υ.γ. το αντιληπτικο επιπεδο της γκομενας ανηκει στο πεκετακι ή οχι? γιατι ξερω κατι καλες και ομορφες που ειναι ραδικια οποτε ναι ισως το μανιουαλ εκει να εχει περαση)
Todok?
Μωρο μου θα σε βρουμε σε κανα μπουρδελακι εσενα? Αυτο μας ενδιαφερει.
Τι να σου πω... δεν συναναστρεφομαι καθολου με τυπισσες που ειναι ραδικια και μυκοοοονος κτλπ
ειμαστε τελειως διαφορετικος κοσμος ορισμενες ειναι αρκετα ωραιες βεβαια απο αυτες και με εμπνεεουν αλλα δεν γινεται για λογους που μολις επισημανα... Για τους αλλους που λες δεν ξερω. Λαθη γινονται και απο τις 2 πλευρες παντως.
Κοιταξε ο καθενας ενδιαφερεται και για το μελλον του. Αν θες να βαλεις γερες βασεις δεν υπαρχει πολυς χρονος να μπλεξεις με ξεμυαλισμενες. Ειναι ενας βασικος λογος ο χρονος.
Πώς γινεται να αφηνεις ενα σπιτι τακτοποιημενο και γυρνωντας μετα απο ενα μηνα να το βρισκεις μπουρδελο?Χτες θα με εβρισκες λαμβανοντας υποψην την κατασταση του σπιτιου μου μετα απο ενα μηνα απουσιας
Για σημερα χλωμο το βλεπω...
να σου πω...δε σε μπορω οταν μιλας λογικα και σαν ανθρωπος...δεν σε εχω συνηθισει ετσι...
Μπουχαχαχααχαχαχαχααχαχα.
Να δω τον Ερευνητάκο να χορεύει ρούμπα και να παρλάρει Ισπανικά (λέμε τώρα... ) και τι στον κόσμο.
Έχω εξασφαλίσει διασκέδαση για μία 10ετία.
Πώς γινεται να αφηνεις ενα σπιτι τακτοποιημενο και γυρνωντας μετα απο ενα μηνα να το βρισκεις μπουρδελο?
Να υποθεσω οτι καποιοι το χρησιμοποιουσαν ενδιαμεσως?
Ειναι επειδη προγραμματιζα πριν ερθω εδω....
με ηρεμει το να προγραμματιζω. Ειναι ωραιο αθλημα.
Ελα μωρε, με την αξυριστη.Η γκομενα εμοιαζε με την κατωθι .
Καληνυχτα σας. Κανουμε και λιγη πλακα, μην τα παιρνετε ολα στα σοβαρα, ετσι? Παντως...
ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ, ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
Σαν πετυχει ο προγραμματισμος τυφλα να χει το πισοκωλλητο...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!! χαχα
Γιατι μου λετε ολες το ιδιο?Να υποθεσεις οτι η βαλιτσες δεν ειναι ακομα τελειως αδειες...Να υποθεσεις επισης οτι εχω βαλει 3 πλυντηρια απο χτες και τα ασιδερωτα αποτελουν κομματι της καθημερινοτητας...Το σπιτι ηταν ασκουπιστο, ασφουγγαριστο και πολλες αλλες λεπτομερειες που καθιστουν ενα σπιτι μπουρδελο
και σταματα τις υπουλες δικηγοριστικες ερωτησεις σε τα μαςςςςς
Γιατι μου λετε ολες το ιδιο?