Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Ελα μωρε, με την αξυριστη.

8.jpg

Αυτη ειναι ξυρισμενη !
Υποθέτω !

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
παντως οποιος κανει ακομα καμακι σε ενχωρια συμπλεγματικια και καχεκτικια ψωνισμενη μπραβο του...μπραβο του που αντεχει να του θιγει στο ακυρο που ριχνει την αυτοεκτιμηση και την αξιοπρεπεια του..εγω δεν θα αντεχα και θα αντιδρουσα..για αυτο και απεχω απο το αθλημα του καμακιου...και στης καφετεριες που βλεπω παντως..νεκρα..αντροπαρεες και γυναικοπαρεες απλως κοιτιουνται μεταξυ τους..φυσικα κερασμα και σφηανακια και αλλα τετοια ευτυχως για εμας εχουν τελειωσει..δεν θα της ταιζουμε και ολας..εχουν τον daddy για αυτα..βλεπω στα καφε αντρες να μιλανε κλασικα για μπαλα fifa pro γκομενες μουνια,και γυναικες να καθονται αλλα να εχουν αυτο το βλεμμα το ανησυχο και το αγχωτικο..ποιος ξερει ισως περιμενουν το πριγκιπα στο αλογο(mercedes cayene bmw) αλλα πλεον πανε και αυτα..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα παντως ολοι γυρω μου μιλανε για το αγχος απο την κριση,τα φραγκα που εξαφανιζονται,τις δουλειες που χανονται και αλλα βαρετα πραγματα...αντρες γυναικες....πλεον ουτε για προ ουτε για γκομενες ουτε για πριγκιπες και αλογα...πρεπει να αλλαξω παρεες :(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κομμωτηρια δεν εχει στην Αγια Πετρουπολη να χτενισουν λιγακι αυτο το πληκτικο μαλλι?

μου αρεσει το μαλλι :( πληκτικο μαλλι χαχαχαχα τι εκφραση ειναι αυτη? :2funny:

Με συγκινει το ενδιαφερον σου για την τυχη τους.

παντοτε δειχνω ενδιαφερον για τα συλλεκτικα κομματια...εγω και ο Ιολας :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
αυτη ειναι http://[URL unfurl="true"]www.mariabudtova.com/sofia-rudieva/Gallery1/1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://1.bp.blogspot.com/_KVGPHfvWk5c/So9Ob2wg1bI/AAAAAAAAAgw/wLMMZwB47R4/s400/Sofia+Rudieva.jpg

H sofia Rudieva μις Ρωσσια 2009 !

Και ΣΚΟΡΠΙΟΣ !
Η καβλομουνοκάβλοβα Σοφια Ρουντίεβα !

Καβλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Καμακι μονο σε Λατινοαμερικανες και Ρωσσιδες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom