apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εσενα σε κανει το μαλλι να φαινεσαι μικροτερος κηπαρχηΕγώ είμαι 55αρης και φαίνομαι πιτσιρικάς,για τον ΜΟ ηλικίας του φόρουμ που είναι 70-75
εσενα σε κανει το μαλλι να φαινεσαι μικροτερος κηπαρχηΕγώ είμαι 55αρης και φαίνομαι πιτσιρικάς,για τον ΜΟ ηλικίας του φόρουμ που είναι 70-75
εγω ειμαι 55 παντως τυπε
Εγώ είμαι 55αρης και φαίνομαι πιτσιρικάς,για τον ΜΟ ηλικίας του φόρουμ που είναι 70-75
δες στο θρεντ με τις ημερ. ενημερωσεις τυπεμπουρδελο ομως δε μου ειπες
με υποχρεωσεςδες στο θρεντ με της ημερ. ενημερωσεις τυπε
ολο και κατι θα βρεις
Aφου εχεις λιωσει στην γυμναστικη ρε Αβραμη, πως να μην δειχνεις νεος, γεματος ευεξια.
Αυτο που σπας τη μεση, πως το καταφερνεις χωρις τραυματισμους;
Πως δεν βλέπει ;ο διαχειριστης του φορουμ ειναι ακομα διακοπες η κανει πως δεν βλεπει?
τι σκατα ρε γαμωτο, στο καπηονλαιν μπηκα
τι ηλικιες εχετε ρε???
ο ενας λεει πληρωνα 60 δραχμες, ο αλλος λεει για μπουρδελο απ' την εποχη του τραμ, ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Συμβάν σε κατάστημα ειδών πληροφορικής :
Εμφανίζεται η κλασική παρέα , μούναρος 1.75μ με καταπληκτικό κορμί και μικροσκοπικό φορεματάκι χρώματος φουξ που ίσα ίσα κρύβει το εσωρουχό της + μπάζο 1.55μ με στραβά πόδια και κρεμασμένα βυζιά ως το πάτωμα .
μούναρος : Θέλουμε ένα καλό laptop με μεγάλη μνήμη για να παίζω στο facebook ....
φουκαράς πωλητής μεν καμακερός δε : ότι θέλουν οι όμορφες παρουσίες ...!!!!
μπάζο : (σιγανά) αυτός ΜΑΣ τη πέφτει πάμε να φύγουμε ....
μούναρος : (σιγανά) τί σε νοιάζει εμείς laptop θέλουμε ...
μούναρος : (δυνατά) έχετε Sony Vaio σε ροζ ?
φουκαράς πωλητής : όχι έχουμε HP ροζ ...
μπάζο : (σιγαnά) αυτός και θέλει να μας κοροιδέψει και να μας πηδήξει ....
μούναρος : (δυνατά) αν μ`αρέσει και το αγοράσω τί δώρο θα μου κάνεις ?
φουκαράς πωλητής μεν καμακερός δε : το τηλεφωνό μου ίσως ....?
μπάζο : (δυνατά) θα πάμε αλλού , ΜΑΣ κάνεις καμάκι ενώ ΕΜΕΙΣ δεν ΘΕΛΟΥΜΕ !!!!
μούναρος : (σιγανά προς τον πωλητή) άσε όλο το ίδιο μου κάνει , θα έρθω αύριο μόνη μου !!!
φουκαράς πωλητής - νόημα προς μουνάρα
Εχω πεσει κι εγω σε τετοια σκηνικα φιλε, το μπαζο να το παιζει δυσκολη και μη μου απτου και η μουναρα να ειναι ανετη!ς
Τρωει πακετο η κακομοιρα γιατι βλεπει οτι για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ φορα καποιος την πεφτει στην φιλη της και σε αυτην κανενας!!!
Να μην κάνουνε κακιές παρέες τύπε. Μία όμορφη και γύρω - γύρω 5 κυρίες των τιμών σαν τις σβούρες ;) Τις χοντρές τις πολύχρωμες
Σε μία γνωστή μου κοριτσοπαρέα πάντως είναι μία η μουνάρα κ χαίρεται τρελά όποτε βγαίνουν που μόνο αυτή προσέχουν...σαν το παγώνι είναι κάθε φορά.Συνήθως όμως οι μουνάρες πάνε πολλές μαζί.
Απίθανο να είναι μία μουνάρα με άνω του 1 μπάζου.
Τέτοιες παρέες (με μουνάρες) είναι χρήσιμες και για κολλητές.
Σε μία γνωστή μου κοριτσοπαρέα πάντως είναι μία η μουνάρα κ χαίρεται τρελά όποτε βγαίνουν που μόνο αυτή προσέχουν...σαν το παγώνι είναι κάθε φορά.
μιλας με τον παπατρολη ενδεχωμενως???Μιλάς για μικρές ενδεχομένως ;;;
Yeap,18-23....γιατί μετά δεν γουστάρουν τέτοιες φάσεις,να νιώθουν οι πρώτες κ οι καλύτερες,παύει ο ανταγωνισμός όταν μεγαλώνουν;;;Μιλάς για μικρές ενδεχομένως ;;;
μιλας με τον παπατρολη ενδεχωμενως???
Τα υποκοριστικά των χρηστών δεν τα γνωρίζω.
Αν και παλιός κάνω μεγάλες απουσίες που και που και ξεχνάω.
Εχω μια απορια: γιατι πρεπει οπωσδηποτε να αρεσουμε σε ολες τις γκομενες και οταν καποιες δεν ανταποκρινονται και μας ριχνουν ακυρο βαπτιζονται ξαφνικα αγαμητες, ανεραστες, κτλ, κτλ?