Επισκέπτης
Και κουνιστός και κουμμούνι ;;;;;
Θα μου πεις αυτά πάνε πακέτο ...
Τι κομμούνι ρ μουστάκια;;;;; Δημοκρατικό άτομο είμαι
Και κουνιστός και κουμμούνι ;;;;;
μην το λεςΚαι κουνιστός και κουμμούνι ;;;;;
α εγω αμα ειναι να πλακωθειτε ερχομαι, θα φερω και την καμεραΚάτι είπες τώρα......οι περισσότεροι λακίζουν,σε κάτι τέτοια
ρ μουστάκια;;;;;
το θεμα μας ειναι το καμακι
οσοι γυρευετε καυγαδες και τσαμπουκαδες για αλλα θεματα καλο θα ειναι να κανονισετε να πλακωθειτε
μην γαματε τη συζητηση
κρατηστε ενα επιπεδο
Κι αυτο το θρεντ γυρισε επι προσωπικου....Τι περιμενεs???
τυπε τοτε να αποφευγεις τα παρκα,εκει παει για να τον ποτισουν ο αβραμηςΜη λες τέτοια.
Δεν πλησιάζω crossdressers πιο κοντά από 500m.
Φοβάμαι τα ΣΜΝ και τη λέπρα/φυματίωση που μπορεί να έχουν κολλήσει από
τα πάκια που ψωνίζουν στην Κουμουνδούρου ...
ναι αλλα ειναι το μονο θρεντ που δε γυρισε σε αριστερους και δεξιους στον εμφυλιοΚι αυτο το θρεντ γυρισε επι προσωπικου....Τι περιμενεs???
και σενα τι σε νοιαζει? του σδοε εισαι?ο διαχειριστης του φορουμ ειναι ακομα διακοπες η κανει πως δεν βλεπει?
ναι αλλα ειναι το μονο θρεντ που δε γυρισε σε αριστερους και δεξιους στον εμφυλιο
και σενα τι σε νοιαζει? του σδοε εισαι?
α εγω αμα ειναι να πλακωθειτε ερχομαι, θα φερω και την καμερα
Με ποιον απ'όλους;;;;
Απόλυτο και σφέρδεκλο τους έχω πάντως,γιατί είναι γερόντια.....
τι σκατα ρε γαμωτο, στο καπηονλαιν μπηκαΜε ποιον απ'όλους;;;;
Απόλυτο και σφέρδεκλο τους έχω πάντως,γιατί είναι γερόντια.....
τι σκατα ρε γαμωτο, στο καπηονλαιν μπηκα
τι ηλικιες εχετε ρε???
ο ενας λεει πληρωνα 60 δραχμες, ο αλλος λεει για μπουρδελο απ' την εποχη του τραμ, ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
απολυτε κανα μπουρδελακι με ψηλο ξανθο γαλανοματικο παιζει? οχι βαμμενο ομως κ οχι φλομπα
εγω ειμαι 55 παντως τυπετι σκατα ρε γαμωτο, στο καπηονλαιν μπηκα
τι ηλικιες εχετε ρε???
ο ενας λεει πληρωνα 60 δραχμες, ο αλλος λεει για μπουρδελο απ' την εποχη του τραμ, ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
απολυτε κανα μπουρδελακι με ψηλο ξανθο γαλανοματικο παιζει? οχι βαμμενο ομως κ οχι φλομπα
καλα και σας σηκωνεται ακομα?Εγώ είμαι 55αρης και φαίνομαι πιτσιρικάς,για τον ΜΟ ηλικίας του φόρουμ που είναι 70-75
μπουρδελο ομως δε μου ειπεςεγω ειμαι 55 παντως τυπε