jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εγω το πιστευα.Τα ληγούρια παίρνουν κι αυτό το ρίσκο.
Άσε που μπορεί και να πιστεύουν ότι η vilma είναι αυτή στο άβατάρ της.
πουτανα βιλμα
εγω το πιστευα.Τα ληγούρια παίρνουν κι αυτό το ρίσκο.
Άσε που μπορεί και να πιστεύουν ότι η vilma είναι αυτή στο άβατάρ της.
το σκεφτηκες μηπως ισχυει?
Ο εθνικός σταρ,αντιπρόσωπος των τσιουάουα στην Ελλάδα είναι το πούστικομαντολίνοκιθάρα;;;
οχι τυπε
ο αλλος ειναι
ο για παντα νεος
σε μια φαση λεει αυτος που πηρε τηλ κοιτα τον φατσα ειναι πουστη
για τον τριαντη το λεει
δηλαδη για τον αβραμη
αβραμη μην κανεις μαγκιες στο λακηΑν το πιστεύεις αυτό,τότε ο μέσος καθυστερημένος θα φαντάζει αϊνστάιν μπροστά σου.
αβραμη μην κανεις μαγκιες στο λακη
δεν σε παιρνει τυπε
ακομα κ αν ειναι δημοσιος υπαλληλος?Εχω πει απειρες φορες οτι οσοι ειμαστε σε αυτο το σαιτ ειμαστε ψυχακια ... ολοι .
Απλα ειναι μερικοι λιγο παραπανω , αυτους τους συμπονουμε
ποιος ειναι ο αβραμης ρε? ο παπαδοπουλος ο αβρααμ?αβραμη μην κανεις μαγκιες στο λακη
δεν σε παιρνει τυπε
αβραμη μην κανεις μαγκιες στο λακη
δεν σε παιρνει τυπε
ποιος ειναι ο αβραμης ρε? ο παπαδοπουλος ο αβρααμ?
εμενα παντως με ζηλευουν επειδη ειμαι γαματος και πανεμορφος και μπιχτης και μεγαλοτσουτσουνος. για τον λακη δεν ξερωπαντως το οξυμωρο ειναι οτι ο lakis33 δεχεται συνεχεις επιθεσεις χωρις να επιτιθεται πρωτος ο ιδιος
μηπως τον ζηλευετε?
σου κανω καθρεφτακι, δε με πιανειΟ πούτσος μου ο κατράμης
κηπαρχη δεν θα στα κλασειΤο πολύ-πολύ να μου κλάσει τα αρχίδια
παντως το οξυμωρο ειναι οτι ο lakis33 δεχεται συνεχεις επιθεσεις χωρις να επιτιθεται πρωτος ο ιδιος
μηπως τον ζηλευετε?
κηπαρχη δεν θα στα κλασει
θα στα κοψει και θα στα δωσει να τα φας ο τυπος λακης
ειδικα οταν σε δει με το νυχακι σου το βαμμενο και το μαλακι σου το πλατινε δεν θα στην χαρισει
χαρα στο κουραγιο σου που βαζεις και τονους για να βρισειςΤι να ζηλέψουμε ρε;;;;; Τις φαλλοκρατικές απόψεις του;;; ή το ότι είναι ακροδεξιός του κώλου;;;;;
ακομα κ αν ειναι δημοσιος υπαλληλος?
τυπε το εχεις αφησει για να κανεις βιολογικο καθαρισμο στο ποπουδακι σου?ΤΟ νυχάκι όμως κόβει.......
ειδικα οταν σε δει με το νυχακι σου το βαμμενο και το μαλακι σου το πλατινε δεν θα στην χαρισει
ή το ότι είναι ακροδεξιός του κώλου;;;;;