Νέα

Ληστεία σε οίκο ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα linguist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
τωρα μου το γυριζεις στη γλυκα κ πας να με τουμπαρεις γιατι ειμαι κ ευαισθητος αλλα δυστηχως τους ευαισθητους στη σημερινη κοινωνια τους λενε μαλακες.μην προσπαθεις το ξερω το παιχνιδι σου
Ε..καλα τωρα..στου κουφου την πορτα...παρε το χαλακι και φυγε..Γιατι εγω τι ειμαι βρε??

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ναι αλλα υπαρχουν κ πραγματα που δεν σε συμφερει να τα πεις κ μην κοροιδυομαστε τωρα....
Και βεβαια δεν με συμφερει..για λογους ευνοητους..ε...δεν ειμαστε και συγγενεις...να τα λεμε κι ολα...!!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μουα τωρα με πληγωνεις...Δεν ειμαι σπασαρχιδω...κι οταν ποσταρω κατι σοβαρο..οι ισχυρισμοι μου ειναι βασιμοι και τεκμηριωμενοι..Υποθεσεις δεν κανω ποτε..Ετσι ειναι...αρεσει δεν αρεσει..και δεν το λεω εγω...το λεει η ΓΝΩΣΗ μου..
Οι υπολοιποι σ'αυτα...θεωρουνται επισκεπτες...εκτος κι αν κανουμε την ιδια δουλεια..και ξερετε περισσοτερα..!!
Με ειδες εμενα να σου λεω..οτι ξερω περισσοτερα για το επαγγελμα σου??
Ο καθ'ενας...στον τομεα του..!!
δεν σε πληγωνω ουτε εχω και τετοιες προθεσεις.οσο για επαγγελμα μου εγω δεν το παιζω ξερολας κατι που κανεις εσυ για το δικο σου επαγγελμα.δεν ειναι μονο που γραφεις την αποψη σου και καλα κανεις βεβαια αλλα μανουριαζεις και ειρωνευεσαι πολυ ευκολα οπως  στην περιπτωση του liomas. αν δεν τα εκανες αυτα θα σουν οκ.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δεν σε πληγωνω ουτε εχω και τετοιες προθεσεις.οσο για επαγγελμα μου εγω δεν το παιζω ξερολας κατι που κανεις εσυ για το δικο σου επαγγελμα.δεν ειναι μονο που γραφεις την αποψη σου και καλα κανεις βεβαια αλλα μανουριαζεις και ειρωνευεσαι πολυ ευκολα οπως  στην περιπτωση του liomas. αν δεν τα εκανες αυτα θα σουν οκ.
Μα οπως μου φερονται..φερομαι μουα μου..κι εσυ το ιδιο θα εκανες...μην ξεχνας...οτι εγω ειμαι εκτεθειμενη..δεν επαναπαυομαι μονο πισω απο μια οθονη ενος υπολογιστη..!!

Επισκέπτης
Μα οπως μου φερονται..φερομαι μουα μου..κι εσυ το ιδιο θα εκανες...μην ξεχνας...οτι εγω ειμαι εκτεθειμενη..δεν επαναπαυομαι μονο πισω απο μια οθονη ενος υπολογιστη..!!

ναι αλλα δικη σου επιλογη ειναι να εκθετεις τον εαυτο σου κ στη δουλεια κ στον υπολογιστη?η κανω λαθος

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
sure.αλλα δε νομιζω να σε προσβαλε κανενας.και στον λιομα φερθηκες πολυ ασχημα παντως.

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ιεροσυλια να ληστευεις μπουρδελο..εγω την πουτανα σκεφτομαι που γαμιοταν 2 μερες τσαμπα!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
sure.αλλα δε νομιζω να σε προσβαλε κανενας.και στον λιομα φερθηκες πολυ ασχημα παντως.
Ναι βρε μουα...αλλα οταν καποιος δηλωνει οτι σ'εχει για τ'αρχιδια του...ποσο ευγενικη θα μπορουσα να ειμαι ακομη??
Για ελα στη θεση μου...εσυ τι θα'κανες?
Και στο φιναλε αμα το παρουμε κι αλλιως..τοσα μου εχεις πει και μου'χεις χωσει...και παραδοξως σε συμπαθω...γιατι δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα...οι υπολοιποι τυπου λιομα που ξερουνε να αμολανε μονο ατακες με χολη...τι να τους κανω??
Δεν κανουν για τιποτα αυτοι...!!
Εσυ δεν το εχεις αντιμετωπισει ποτε αυτο το σεναριο??
Αλλα και το δικο σου το χαλι αδερφακι μου δεν παιζεται...ουτε στη ζεστη...ουτε στο κρυο σε βρισκει κανεις...!!

Επισκέπτης
Οπως τα λες ειναι...αμ εσυ..τι δουλεια εχεις σε σαιτ..που μπαινουν τα νηπια και τα παιδακια...με ιδιο νικ και αβαταρ...αλλα σε αναλυση το προφιλ σου??Αντε βρε σοβαρεψου...παντρεμενος ανθρωπος...ρε τι μικρος που ειναι ο κοσμος του ιντερνετ...!!

Για το joy.gr λες? Μα δεν είναι κρυφό ότι είμαι μέλος και εκεί, όπως και σε άλλα forums. Δεν κατάλαβα που είναι το κακό :) Αλλά εντάξει, λογικό είναι... εγώ άλλο είπα κι εσύ αναφέρθηκες σε μένα με ελπίδα για να με προσβάλεις, να με μειώσεις ή δεν ξέρω γω τι άλλο :) Έπεσες έξω όμως, το ξέρουν εδώ ότι είμαι μέλος στο Joy.gr, το έχω αναφέρει ούτως ή άλλως. Μάλιστα, κάποιοι από εδώ με έχουν βρει κι εκεί.

Καλύτερα εκεί λοιπόν, παρά τελειωμένη 30άρα+ με πλαδαρό κώλο που ακόμα κάνει το επάγγελμα της πουτάνας :) Ρε το Χριστινάκι στο Φυλής 69 που είναι και 22-23 χρονών μου έλεγε ότι για 2 χρόνια ακόμα θα κάνει την δουλειά αυτή και μετά άντε γεια. Πράγμα που σημαίνει ότι τα έβγαλε τα φραγκάκια της... εσύ ακόμα παλεύεις? Ε, λογικό είναι όμως... κι εσύ σε 1-2 χρόνια θα το σταματήσεις θες-δεν-θες γιατί δεν θα σε γαμεί κανένας έτσι όπως θα έχεις σταφιδιάσει τελείως :cheesy:

Και ναι, είμαι και παντρεμένος, έχω κι έναν γιο ψωλαρά... κάτι που εσύ δεν νομίζω να ζήσεις ποτέ!!!. So... you gotta live with it :)

Ωραίο το eye-for-an-eye, ε? :)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Για το joy.gr λες? Μα δεν είναι κρυφό ότι είμαι μέλος και εκεί, όπως και σε άλλα forums. Δεν κατάλαβα που είναι το κακό :) Αλλά εντάξει, λογικό είναι... εγώ άλλο είπα κι εσύ αναφέρθηκες σε μένα με ελπίδα για να με προσβάλεις, να με μειώσεις ή δεν ξέρω γω τι άλλο :) Έπεσες έξω όμως, το ξέρουν εδώ ότι είμαι μέλος στο Joy.gr, το έχω αναφέρει ούτως ή άλλως. Μάλιστα, κάποιοι από εδώ με έχουν βρει κι εκεί.

Καλύτερα εκεί λοιπόν, παρά τελειωμένη 30άρα+ με πλαδαρό κώλο που ακόμα κάνει το επάγγελμα της πουτάνας :) Ρε το Χριστινάκι στο Φυλής 69 που είναι και 22-23 χρονών μου έλεγε ότι για 2 χρόνια ακόμα θα κάνει την δουλειά αυτή και μετά άντε γεια. Πράγμα που σημαίνει ότι τα έβγαλε τα φραγκάκια της... εσύ ακόμα παλεύεις? Ε, λογικό είναι όμως... κι εσύ σε 1-2 χρόνια θα το σταματήσεις θες-δεν-θες γιατί δεν θα σε γαμεί κανένας έτσι όπως θα έχεις σταφιδιάσει τελείως :cheesy:

Και ναι, είμαι και παντρεμένος, έχω κι έναν γιο ψωλαρά... κάτι που εσύ δεν νομίζω να ζήσεις ποτέ!!!. So... you gotta live with it :)

Ακου κι εσυ λιομα μου...
Το αν εχω σταφιδιασει ασε να το κρινουν αλλοι κι οχι εσυ...
Μπορει να ειμαι 37 αλλα βαζω κατω 20αρες..και δεν ντρεπομαι να πω την ηλικια μου..ουτε να με δουν γυμνη..
Μια χαρα εμφανιση εχω σε πληροφορω..που ουτε κι εγω το περιμενα..
1.72 54 κιλα...αρκετη γυμναστικη(που ηταν και το ονειρο μου καποτε)ποσο πλαδαριασμενη να ειμαι γαμω το κονεξ μου??
Εμενα μου αρεσω...και σ'οποιον αρεσω..!!
Και ναι...ημουν κι εγω παντρεμενη..κι εχω κι εγω εναν γιο ψωλαρα...αλλα οχι 5 σαν τον δικο σου..
Ειναι 22 και γαμει και δερνει...
Και το σημαντικοτερο ειναι..οτι ξερει τι δουλεια κανω..και με σεβεται και μ'αγαπα..
Κι εφ'οσων συμβαινει αυτο...χεστηκα για την γνωμη των αλλων που εχουν για μενα..
Ειπες κατι??

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Οι νεοέλληνες βγαίνουν ψωλαράδες! Αυτό να το πείτε και στον mkonto σε άλλο thread για να χαρεί και να ενισχύσει την άποψή του περι ανωτερότητας της φυλής μας.

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
εσυ να δεις ποσο κουραστικος καταντησες να την υπερασπιζεσαι απο θρεντ σε θρεντ κυριε promoter.
Φιλαρακο  ΜΟΙ επειδη εχω παρατηρησει οτι εισαι ο μοναδικος εδω μεσα που εχει προβλημα με την Κατερινα,η οποια μπορει ναναι πουτανα, αλλα εδω μεσα πουτανα σαν την Κατερινα για μας σημαινει Λατρευτη και οχι καταπτυστη (που προφανως σημαινει για σενα), και πουτανες σαν το Κατερινακι ειναι ο λογος υπαρξης του σαιτ,
για οοοοοοοοοοοοοοολους αυτους τους λογους λοιπον, απαντησε μου σε μια ερωτηση..

"Τι στο διαολο θες εδω μεσα ρε ηλιθιε ????????" και μια δευτερη...

"Σε πιεσε κανενας να γραφτεις μελος ρε ζωον ???"
Να με συγχωρουν οι υπολοιποι συναγωνιστες για τα κοσμητικα (για σενα ΜΟΙ χεστηκα)
απλα ο κομπος με αυτο τον τυπο εφτασε νομιζω στο χτενι..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
έχεις δίκιο. έφτασε το μαχαίρι στο κόκαλο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μάλλον για να είμαστε πιο πολύ στο κλίμα του site, έφτασε η πούτσα στο λαιμό

Επισκέπτης
εμενα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το πως μιλας ακομα κ στο απρωσοπο δειχνει τι ανθρωπος πραγματικα εισαι.γι αυτους που βριζουν χυδαια σε σαιτ που υπαρχει η ασφαλεια του ΄΄δεν σε ξερει κανενας΄΄ εγω εχω να τους πω οτι τις μαγκιες να τις κανουν εκει που δεν τους περνει κ οχι μαγκιες κρυμμενοι πισω απο την οθονη.η μαγκια γραφφοντας απροσωπα ειναι με επειχηρηματα να προσπαθησεις να κολλησεις τον αλλο στο τοιχο τωρα γι αυτους που βριζουν χωρις να λενε τιποτα να μαζεψουν τα κουβαδακια τους κ αλλου τις μαγκιες.κ οποιος εχει τι μυγα ας μυγιαστει

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Κατερίνα αφού δεν έκρυψες το επάγγελμά σου από το παιδί σου τα θερμά μου συγχαρητήρια.Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά.Αυτό σημαίνει ότι δεν ντρέπεσαι για την δουλειά σου και ότι είσαι ακομπλεξάριστη..Και μπράβο και στον γιο σου που το αποδέχτηκε και δεν σου γύρισε την πλάτη όπως έχουν κάνει άλλα παιδιά στους δικούς τους για πιο ασήμαντους λόγους από αυτόν.Δεν ξέρω πως είσαι εμφανισιακά και δεν μπορώ να πω ότι κόπτομαι ιδιαίτερα να μάθω αλλά αφού λες ότι κάνεις και γυμναστική συμπεραίνω ότι εμφανισιακά θα είσαι fuckable τουλάχιστον.Και γιατί τόσος ντόρος ρε παιδιά?Όποιος δεν γουστάρει δεν πάει στο μαγαζί της και επιλέγει ένα άλλο που θεωρεί ότι έχει πιο καβλιάρες γκόμενες.Αν κάποιοι τώρα εσκεμμένα την προμοτάρουν ή είναι απλά καψούρηδες με την Κατερίνα και την κάθε Κατερίνα,πάνε στο εν λόγω μπουρδέλο βλέπουν την τάνα και αν δεν τους κάνει την κάνουν για άλλα μέρη.Από ότι θυμάμαι από τις λιγοστές εμπειρίες μου στα μπουρδέλα πριν μπεις στο δωμάτιο για να πηδήξεις η τάνα κάνει μια βόλτα και αν την γουστάρεις εμφανισιακά δίνεις τα λεφτουδάκια.Αν τώρα στο κρεβάτι αποδειχτεί κρυόκωλη είναι άλλο θέμα.

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
εμενα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το πως μιλας ακομα κ στο απρωσοπο δειχνει τι ανθρωπος πραγματικα εισαι.γι αυτους που βριζουν χυδαια σε σαιτ που υπαρχει η ασφαλεια του ΄΄δεν σε ξερει κανενας΄΄ εγω εχω να τους πω οτι τις μαγκιες να τις κανουν εκει που δεν τους περνει κ οχι μαγκιες κρυμμενοι πισω απο την οθονη.η μαγκια γραφφοντας απροσωπα ειναι με επειχηρηματα να προσπαθησεις να κολλησεις τον αλλο στο τοιχο τωρα γι αυτους που βριζουν χωρις να λενε τιποτα να μαζεψουν τα κουβαδακια τους κ αλλου τις μαγκιες.κ οποιος εχει τι μυγα ας μυγιαστει

Θα συμφωνησω μαζι σου συναγωνιστη. Αν παντως αναφερεσαι σε μενα, αν ξαναδιαβασεις το ποστ μου κατα του moi θα πρεπει νασαι τυφλος εαν δε δεις επιχειρηματα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom