Νέα

Ληστεία σε οίκο ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα linguist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
εχεις σκεφτει πουτανακι αν ερθει κανα φιλος του γιου σου σαν πελατης και μετα κανει τον γιο σου ρεντικολο σε ολους πως θα νιωσει.μπααααα το μυαλο σου ειναι τοσο ανυπαρκτο που ουτε το σκεφτεσαι αυτο.καποτε υπηρχε καποιος που σκωτωνε πουτανες στο φορτηγακι του διοτι η μανα του ηταν πουτανα οπως εσυ και ειδες που κατεληξε.ετσι θα καταληξει και ο γιος σου διοτι αν και του το ειπες δεν νομιζω να ειναι περηφανος και να σε παρουσιαζει σε φιλους του λεγοντας απο δω η πορνη μανα μου.το αντιθετο μαλιστα,και θα ελεγα του κανεις περισοτερο κακο συνεχιζοντας το επαγγελμα διοτι ετσι δικαιωνεις τον πρωην συζυγο που σε εβαλε στην πορνεια.αντε βρες κανα επαγγελμα σωστο να κανεις και παρε και κανα ψυχολογο για τον γιο σου μπας καιγινει ανθρωπος σωστος.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Φιλαρακο  ΜΟΙ επειδη εχω παρατηρησει οτι εισαι ο μοναδικος εδω μεσα που εχει προβλημα με την Κατερινα,η οποια μπορει ναναι πουτανα, αλλα εδω μεσα πουτανα σαν την Κατερινα για μας σημαινει Λατρευτη και οχι καταπτυστη (που προφανως σημαινει για σενα), και πουτανες σαν το Κατερινακι ειναι ο λογος υπαρξης του σαιτ,
για οοοοοοοοοοοοοοολους αυτους τους λογους λοιπον, απαντησε μου σε μια ερωτηση..

"Τι στο διαολο θες εδω μεσα ρε ηλιθιε ????????" και μια δευτερη...

"Σε πιεσε κανενας να γραφτεις μελος ρε ζωον ???"
Να με συγχωρουν οι υπολοιποι συναγωνιστες για τα κοσμητικα (για σενα ΜΟΙ χεστηκα)
απλα ο κομπος με αυτο τον τυπο εφτασε νομιζω στο χτενι..
δεν ειμαι φιλος σου αλλα θα σου απαντησω στα ερωτηματα σου γιατι καταλαβαινω οτι εχεις κλουβιο κεφαλι.
Δεν εχω κανενα προβλημα με πουτανες γιατι και εγω πολυ απλα παω με πουτανες και κανω και τις ανταποκρισεςι μου εδω στο σαϊτ (κυριως σε μασαζατζιδικα που εχω και αδυναμια).εχω προβλημα με τις συγκεκριμενες 3 πουτανες που την εχουν δει ντιβα στο σαϊτ την κατερινα69,χριστινα69 και την Νταρια.το πιο σπαστικο με αυτες ειναι οτι οι προμοτερς τους και πουτανοκαψουρηδες τους που πληρωνουν 200 και 300 ευρω οπου και το θεωρουνε πολυ 'φυσιολογικο'  και στην καθεμια κανουν αποκλειστικες ανταποκρισεις.δεν εχω προβλημα με αυτα και ουτε θα κανω και κουμαντο στην τσεπη του καθενος.οταν ομως οι προμοτερς τους τα γραφουν δημοσια σε ενα φορουμ και την λενε μαζι με τις συγκεκριμενες πουτανες που προμοταρουν σε μελη ε τοτε θα πω και γω την αποψη μου ελευθερα και με αντιπαραθεση.

τωρα εσυ επειδη εισαι νεος στο σαϊτ κατι φυσικα που εγω δεν ειμαι σε σχεση με σενα παντα και εισαι και νεος στα μπουρδελα (εγω κλεινω πανω απο 20 χρονια στην γυρα) καλυτερα να μην ξαναγραψεις με αυτη την γλωσσα ηλιθιο ζωο γιατι γινεσαι εκνευρηστικα γελοιος.Αν δεν ξερεις καποια πραγματα να μην λες την αποψη σου και να το βουλωνεις.
και για να σε δουνε και τα υπολοιπα μελη τη μερους του λογου εισαι παραθετω και το παρθενικο σου thread-ποστ.

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον Facial_Greek εισαι η εννοια του προβατου!!!Πραγματικα ποτε θα καταλαβετε οτι πορνιδια (σαν κι αυτα που προανεφερε ο moi) σας εκμεταλλευονται!!!Ειστε προβατα...ξυπνατε ρε....!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ-ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥΤΑΝΟΚΑΨΟΥΡΑ

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
σορρυ λαθος εκανα στο ονομα...Facial_Freak εννουσα

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εχεις σκεφτει πουτανακι αν ερθει κανα φιλος του γιου σου σαν πελατης και μετα κανει τον γιο σου ρεντικολο σε ολους πως θα νιωσει.μπααααα το μυαλο σου ειναι τοσο ανυπαρκτο που ουτε το σκεφτεσαι αυτο.καποτε υπηρχε καποιος που σκωτωνε πουτανες στο φορτηγακι του διοτι η μανα του ηταν πουτανα οπως εσυ και ειδες που κατεληξε.ετσι θα καταληξει και ο γιος σου διοτι αν και του το ειπες δεν νομιζω να ειναι περηφανος και να σε παρουσιαζει σε φιλους του λεγοντας απο δω η πορνη μανα μου.το αντιθετο μαλιστα,και θα ελεγα του κανεις περισοτερο κακο συνεχιζοντας το επαγγελμα διοτι ετσι δικαιωνεις τον πρωην συζυγο που σε εβαλε στην πορνεια.αντε βρες κανα επαγγελμα σωστο να κανεις και παρε και κανα ψυχολογο για τον γιο σου μπας καιγινει ανθρωπος σωστος.
Χμ....επισης...!!

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ευχαριστω για την συμβουλη αλλα εσυ και ο γιος σου τον χρειαζεστε περισοτερο.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.439
Πόντοι
506

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
τραβα ρε αλβανε στην βρωμοχωρα σου.κα ευτυχως δεν δινω σημασια τη λενε ληστες και δολοφονοι οπως εσυ. :birdman: :birdman: :think: :think: :birdman:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τραβα ρε αλβανε στην βρωμοχωρα σου.κα ευτυχως δεν δινω σημασια τη λενε ληστες και δολοφονοι οπως εσυ. :birdman: :birdman: :think: :think: :birdman:

xxx_jerking.gif
xxx_jerking.gif
URL]]

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Που νά' παιρνες και θέση δηλαδή!    :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχχαχαχχα. Πάλι καταλαβαίνεις ό,τι θες. Πάρτο απόφαση, δεν μπορείς να διαβάσεις το μυαλό του άλλου, ειδικά μέω net.  :uglystupid:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
χαχαχαχχαχαχα! σε άλλους η φαιά ουσία είναι πολύ φαιά και σε άλλους είναι λιγότερο φαιά?  :2funny: :2funny: :2funny:
Φυσικά. Υπάρχουν έξυπνοι και ...το αντίθετο.
Α, και έχω μάθει να υποπτεύομαι αυτούς που γελάνε χωρίς εμφανή λόγο!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Φυσικά. Υπάρχουν έξυπνοι και ...το αντίθετο.
Α, και έχω μάθει να υποπτεύομαι αυτούς που γελάνε χωρίς εμφανή λόγο!

χαχαχαχαχαχα! Φίλε μου συγχαρητήρια! Παγκόσμια πατέντα! Όπως χαρακτηρίζαμε τους έξυπνους λέγοντας ''αυτός είναι γάτα'' ή ''είναι ξυράφι'', κ.λπ., στο εφεξής θα λέμε ότι η φαιά του ουσία είναι πιο φαιά (πιο πράσινη υποθέτω?) από των άλλων! 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχα! Φίλε μου συγχαρητήρια! Παγκόσμια πατέντα! Όπως χαρακτηρίζαμε τους έξυπνους λέγοντας ''αυτός είναι γάτα'' ή ''είναι ξυράφι'', κ.λπ., στο εφεξής θα λέμε ότι η φαιά του ουσία είναι πιο φαιά (πιο πράσινη υποθέτω?) από των άλλων! 
Συ είπας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ούτε μισή ώρα δεν πέρασε από τότε που ΕΣΥ το είπες. Για κοίτα λίγο παραπάνω!
Ξαναδιάβασε προσεκτικά αυτά που είπα, αν είσαι σε θέση βεβαίως βεβαίως.
Και μη μου βάζεις στο στόμα δικές σου φράσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom