εχεις σκεφτει πουτανακι αν ερθει κανα φιλος του γιου σου σαν πελατης και μετα κανει τον γιο σου ρεντικολο σε ολους πως θα νιωσει.μπααααα το μυαλο σου ειναι τοσο ανυπαρκτο που ουτε το σκεφτεσαι αυτο.καποτε υπηρχε καποιος που σκωτωνε πουτανες στο φορτηγακι του διοτι η μανα του ηταν πουτανα οπως εσυ και ειδες που κατεληξε.ετσι θα καταληξει και ο γιος σου διοτι αν και του το ειπες δεν νομιζω να ειναι περηφανος και να σε παρουσιαζει σε φιλους του λεγοντας απο δω η πορνη μανα μου.το αντιθετο μαλιστα,και θα ελεγα του κανεις περισοτερο κακο συνεχιζοντας το επαγγελμα διοτι ετσι δικαιωνεις τον πρωην συζυγο που σε εβαλε στην πορνεια.αντε βρες κανα επαγγελμα σωστο να κανεις και παρε και κανα ψυχολογο για τον γιο σου μπας καιγινει ανθρωπος σωστος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ληστεία σε οίκο ανοχής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα linguist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 164
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν ειμαι φιλος σου αλλα θα σου απαντησω στα ερωτηματα σου γιατι καταλαβαινω οτι εχεις κλουβιο κεφαλι.Φιλαρακο ΜΟΙ επειδη εχω παρατηρησει οτι εισαι ο μοναδικος εδω μεσα που εχει προβλημα με την Κατερινα,η οποια μπορει ναναι πουτανα, αλλα εδω μεσα πουτανα σαν την Κατερινα για μας σημαινει Λατρευτη και οχι καταπτυστη (που προφανως σημαινει για σενα), και πουτανες σαν το Κατερινακι ειναι ο λογος υπαρξης του σαιτ,
για οοοοοοοοοοοοοοολους αυτους τους λογους λοιπον, απαντησε μου σε μια ερωτηση..
"Τι στο διαολο θες εδω μεσα ρε ηλιθιε ????????" και μια δευτερη...
"Σε πιεσε κανενας να γραφτεις μελος ρε ζωον ???"
Να με συγχωρουν οι υπολοιποι συναγωνιστες για τα κοσμητικα (για σενα ΜΟΙ χεστηκα)
απλα ο κομπος με αυτο τον τυπο εφτασε νομιζω στο χτενι..
Δεν εχω κανενα προβλημα με πουτανες γιατι και εγω πολυ απλα παω με πουτανες και κανω και τις ανταποκρισεςι μου εδω στο σαϊτ (κυριως σε μασαζατζιδικα που εχω και αδυναμια).εχω προβλημα με τις συγκεκριμενες 3 πουτανες που την εχουν δει ντιβα στο σαϊτ την κατερινα69,χριστινα69 και την Νταρια.το πιο σπαστικο με αυτες ειναι οτι οι προμοτερς τους και πουτανοκαψουρηδες τους που πληρωνουν 200 και 300 ευρω οπου και το θεωρουνε πολυ 'φυσιολογικο' και στην καθεμια κανουν αποκλειστικες ανταποκρισεις.δεν εχω προβλημα με αυτα και ουτε θα κανω και κουμαντο στην τσεπη του καθενος.οταν ομως οι προμοτερς τους τα γραφουν δημοσια σε ενα φορουμ και την λενε μαζι με τις συγκεκριμενες πουτανες που προμοταρουν σε μελη ε τοτε θα πω και γω την αποψη μου ελευθερα και με αντιπαραθεση.
τωρα εσυ επειδη εισαι νεος στο σαϊτ κατι φυσικα που εγω δεν ειμαι σε σχεση με σενα παντα και εισαι και νεος στα μπουρδελα (εγω κλεινω πανω απο 20 χρονια στην γυρα) καλυτερα να μην ξαναγραψεις με αυτη την γλωσσα ηλιθιο ζωο γιατι γινεσαι εκνευρηστικα γελοιος.Αν δεν ξερεις καποια πραγματα να μην λες την αποψη σου και να το βουλωνεις.
και για να σε δουνε και τα υπολοιπα μελη τη μερους του λογου εισαι παραθετω και το παρθενικο σου thread-ποστ.
Dieftharmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λοιπον Facial_Greek εισαι η εννοια του προβατου!!!Πραγματικα ποτε θα καταλαβετε οτι πορνιδια (σαν κι αυτα που προανεφερε ο moi) σας εκμεταλλευονται!!!Ειστε προβατα...ξυπνατε ρε....!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ-ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥΤΑΝΟΚΑΨΟΥΡΑ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ-ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥΤΑΝΟΚΑΨΟΥΡΑ
Dieftharmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σορρυ λαθος εκανα στο ονομα...Facial_Freak εννουσα
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Χμ....επισης...!!εχεις σκεφτει πουτανακι αν ερθει κανα φιλος του γιου σου σαν πελατης και μετα κανει τον γιο σου ρεντικολο σε ολους πως θα νιωσει.μπααααα το μυαλο σου ειναι τοσο ανυπαρκτο που ουτε το σκεφτεσαι αυτο.καποτε υπηρχε καποιος που σκωτωνε πουτανες στο φορτηγακι του διοτι η μανα του ηταν πουτανα οπως εσυ και ειδες που κατεληξε.ετσι θα καταληξει και ο γιος σου διοτι αν και του το ειπες δεν νομιζω να ειναι περηφανος και να σε παρουσιαζει σε φιλους του λεγοντας απο δω η πορνη μανα μου.το αντιθετο μαλιστα,και θα ελεγα του κανεις περισοτερο κακο συνεχιζοντας το επαγγελμα διοτι ετσι δικαιωνεις τον πρωην συζυγο που σε εβαλε στην πορνεια.αντε βρες κανα επαγγελμα σωστο να κανεις και παρε και κανα ψυχολογο για τον γιο σου μπας καιγινει ανθρωπος σωστος.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 506
Χμ....επισης...!!
Αστο, το παιδάκι δεν παίζετε, μιλάμε για
Και τα συγχαρητήριά μου έστω και καθυστερημένα (μιλάμε τον τάπωσες τον τύπο, έχασε τα λόγια του μετά, ;))
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
και για να σε δουνε και τα υπολοιπα μελη τη μερους του λογου εισαι παραθετω και το παρθενικο σου thread-ποστ.
Χωρίς να παίρνω θέση υπέρ κανενός, εντυπωσιακό το ξεμπρόστιασμα!
Που νά' παιρνες και θέση δηλαδή!Χωρίς να παίρνω θέση υπέρ κανενός, εντυπωσιακό το ξεμπρόστιασμα!
τραβα ρε αλβανε στην βρωμοχωρα σου.κα ευτυχως δεν δινω σημασια τη λενε ληστες και δολοφονοι οπως εσυ.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 506
http://www.bourdela.com/smf/Smileys/default/xxx_jerking.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Σε εμένα το λέει, εγώ είμαι ο Αλβανός ;D
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Που νά' παιρνες και θέση δηλαδή!
χαχαχχαχαχχα. Πάλι καταλαβαίνεις ό,τι θες. Πάρτο απόφαση, δεν μπορείς να διαβάσεις το μυαλό του άλλου, ειδικά μέω net.
Ειδικά αν δεν έχει και πολύ φαιά ουσία!χαχαχχαχαχχα. Πάλι καταλαβαίνεις ό,τι θες. Πάρτο απόφαση, δεν μπορείς να διαβάσεις το μυαλό του άλλου, ειδικά μέω net.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ειδικά αν δεν έχει και πολύ φαιά ουσία!
χαχαχαχχαχαχα! σε άλλους η φαιά ουσία είναι πολύ φαιά και σε άλλους είναι λιγότερο φαιά?
Φυσικά. Υπάρχουν έξυπνοι και ...το αντίθετο.χαχαχαχχαχαχα! σε άλλους η φαιά ουσία είναι πολύ φαιά και σε άλλους είναι λιγότερο φαιά?
Α, και έχω μάθει να υποπτεύομαι αυτούς που γελάνε χωρίς εμφανή λόγο!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Φυσικά. Υπάρχουν έξυπνοι και ...το αντίθετο.
Α, και έχω μάθει να υποπτεύομαι αυτούς που γελάνε χωρίς εμφανή λόγο!
χαχαχαχαχαχα! Φίλε μου συγχαρητήρια! Παγκόσμια πατέντα! Όπως χαρακτηρίζαμε τους έξυπνους λέγοντας ''αυτός είναι γάτα'' ή ''είναι ξυράφι'', κ.λπ., στο εφεξής θα λέμε ότι η φαιά του ουσία είναι πιο φαιά (πιο πράσινη υποθέτω?) από των άλλων!
Συ είπας.χαχαχαχαχαχα! Φίλε μου συγχαρητήρια! Παγκόσμια πατέντα! Όπως χαρακτηρίζαμε τους έξυπνους λέγοντας ''αυτός είναι γάτα'' ή ''είναι ξυράφι'', κ.λπ., στο εφεξής θα λέμε ότι η φαιά του ουσία είναι πιο φαιά (πιο πράσινη υποθέτω?) από των άλλων!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Συ είπας.
Ούτε μισή ώρα δεν πέρασε από τότε που ΕΣΥ το είπες. Για κοίτα λίγο παραπάνω!
Ξαναδιάβασε προσεκτικά αυτά που είπα, αν είσαι σε θέση βεβαίως βεβαίως.Ούτε μισή ώρα δεν πέρασε από τότε που ΕΣΥ το είπες. Για κοίτα λίγο παραπάνω!
Και μη μου βάζεις στο στόμα δικές σου φράσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις