Νέα

Ληστεία σε οίκο ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα linguist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ναι από γνώσεις άλλο τίποτα! ΟΛΑ τα ξέρει... απορώ γιατί έγινε πουτάνα κι όχι CEO σε Αμερικάνικη Πολυεθνική!!! :cheesy:
Οπως τα λες ειναι...αμ εσυ..τι δουλεια εχεις σε σαιτ..που μπαινουν τα νηπια και τα παιδακια...με ιδιο νικ και αβαταρ...αλλα σε αναλυση το προφιλ σου??Αντε βρε σοβαρεψου...παντρεμενος ανθρωπος...ρε τι μικρος που ειναι ο κοσμος του ιντερνετ...!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Σε τί αναφέρεσαι;
Σε τι να αναφερθω??
Αστο...τι να λεμε τωρα??
Το πως και γιατι?
Ασε να μας τα πει η "Θεια Λενα"...
Για να λενε μετα οι διαφοροι ασημαντοι τα δικα τους?
Δεν ξερω τιποτα....(ατακα του warhol)...και σοφη..!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ληστεία Σε Οίκο Ανοχής

Τετάρτη 16 Ιαν 2008, στις 12:09

Ληστεία σημειώθηκε σε οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη όπου τρεις άγνωστοι με την απειλή όπλων απέσπασαν τις εισπράξεις και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες επισκέφθηκαν τον οίκο ανοχής, στην οδό Κεφαλλονιάς, λίγο πριν από τις 2 το πρωϊ προσποιούμενοι τους πελάτες. Σε κάποια στιγμή έβγαλαν από τις τσέπες πιστόλια, απέσπασαν 2.750 ευρώ και διέφυγαν με αυτοκίνητο.
Μερικές σκέψεις...

• [li]Υπάρχει ΠΑΝΤΑ η πιθανότητα, η "ληστεία" να είναι μαϊμού. Το ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ/ΠΟΙΟΙ κλπ θα μπορούσαν να σκηνοθετήσουν το περιστατικό και να συνεργαστούν με άλλους για να κρατήσουν τα χρήματα (ή μέρος χρημάτων) που προοριζόταν για ΑΛΛΟΝ/ΑΛΛΟΥΣ μπορούμε να το φανταστούμε. Απλώς ως μακρυνό (πλην όμως πιθανό) σενάριο...[/li]
    [li]Πόσο μαλάκες μπορεί να είναι κάποιοι να νομίζουν πως τα μπουρδέλα είναι "εύκολα θύματα"? Αφ' ενός ΟΛΑ είναι εφοδιασμένα με κρυφές και φανερές κάμερες ασφαλείας σε είσοδο και σαλονάκι (ναι, τραβούν ΚΑΙ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού), αφ' εταίρου οι κινήσεις καταγράφονται σε βιντεοκασσέτες ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Γιατί? Δεν περάσανε πολλοί μήνες από τότε που κάποιοι μαχαιρωθήκανε στο ίδιο (νομίζω?) μπουρδέλο. Θυμόσαστε? Τι νομίζατε? Δεν θα πέρνανε τις προφυλάξεις τους? Δεν θα λαμβάνανε μέτρα ασφαλείας? Όταν ζεις κι εργάζεσαι μέσα στα "σκατά" είναι τουλάχιστον ανόητο αν όχι ηλίθιο να πηγαίνεις χωρίς "όπλα". Χα![/li]

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα παραπάνω, θεωρώ τον εντοπισμό και την σύλληψη των εξυπνάκηδων... απλά θέμα χρόνου!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Οπως τα λες ειναι...αμ εσυ..τι δουλεια εχεις σε σαιτ..που μπαινουν τα νηπια και τα παιδακια...με ιδιο νικ και αβαταρ...αλλα σε αναλυση το προφιλ σου??Αντε βρε σοβαρεψου...παντρεμενος ανθρωπος...ρε τι μικρος που ειναι ο κοσμος του ιντερνετ...!!
εαν μιλας για σοβαροτητα και συ ε τοτε πρεπει να κανουμε ολοι ομαδικο χαρακιρι.και εδω δεν αντεξες εδωσες δυναμικο διαφημιστικο παρων.ευγε κοπελα μου.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε μανία εσύ με τις διαφιμήσεις, :jerking: :jerking:
κουραστικό κατάντησε...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
promoter, νταβάς κλπ δεν είμαι...

με ενοχλεί όμως αυτό περί διαφίμησης όταν λέγεται συνέχεια
και πιστεύω όχι μόνο σε μένα, απλά εγώ το αναφέρω...

οι κοπέλες διαφημίζονται από εμάς και μόνο με τις κριτικές μας ;) ;)
απλό είναι!!

τράβα και στο θέμα της Εύας να δεις, αρκεί να μη το γαμήσεις κι εκεί!!

Επισκέπτης

απλό είναι!!

τι σε ενοχλει ρε μεγαλε τι δουλεια της κανει εδω μεσα δηλαδη τι εντυπωση εχεις οτι εχει μπει η κατερινα κ η καθε κατερινα εδω μεσα για να ακουει τα βιτσια σου κ τις αγαπουλιες του καθενα(κ εγω τις εχω πει καλα κανει αλλα μην τρελαθουμε κ τελειως)

Επισκέπτης

καλα εγω παντως πιστευω οτι η κατερινα γουσταρει το μπινελικι τρελα τους αλλους που την υπερασπιζονται τους κοροιδευει ολους αλλα πανω απο ολα κ ειμαι σιγουρος γι αυτο γουσταρει διμετρη πουτσα

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

απλό είναι!!

κανεις λαθος γιατι εσυ δεν γραφεις μονο κριτικες αλλα πεταγεσαι απο θρεντ σε θρεντ για να υπερασπιστεις μια συγκεκριμενη ιερουδουλο.αν εισαι μονο στις κριτκες θα ησουν οκ.αλλα αν καποιος της κανει αντιπαραθεση πεταγεσαι εσυ σαν δικηγορος της.επισης αν δεν σου αρεσει μια αποψη μπορεις να την προσπερασεις η να την αγνοησεις.ξερεις δεν συμφωνουνε ολοι οι ανθρωποι με το δικο σου σκεπτικο.
τωρα οσο για την ευα την τραβεστο ασχολειται αποκλειστικα στο θρεντ της και δεν πεταγεται σαν σφηνοπουτσα σε πενηντα διαφορετικα θρεντ να λεει παπαρολογιες και να σπαει νευρα μελων με την ξερολιαση της οπως κανει συγκεκριμενα η δικια σου.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
φίλε μου, δεν μ' ενοχλεί η όποια διαφήμιση...
γι αυτό υπάρχουν άλλωστε οι διαφήμίσεις...

μ' ενοχλεί όταν με το παραμικρό ποστ, αρχίζουν να λένε για διαφιμήσεις κλπ παπαριές!! αυτό θα το έκανα όποια κοπέλα και να ήταν!!
κατά κάποιον τρόπο τις κάνετε κι εσείς διαφίμηση, το σκεφτήκατε;;

ρε παιδιά, κακό είναι όταν μια ιερόδουλος ποστάρει και σε άσχετα θέματα;;

υπερασπίζομαι όπου θεωρώ πως υπάρχει κάτι λάθος ;)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
φίλε μου, δεν μ' ενοχλεί η όποια διαφήμιση...
γι αυτό υπάρχουν άλλωστε οι διαφήμίσεις...

μ' ενοχλεί όταν με το παραμικρό ποστ, αρχίζουν να λένε για διαφιμήσεις κλπ παπαριές!! αυτό θα το έκανα όποια κοπέλα και να ήταν!!
κατά κάποιον τρόπο τις κάνετε κι εσείς διαφίμηση, το σκεφτήκατε;;

ρε παιδιά, κακό είναι όταν μια ιερόδουλος ποστάρει και σε άσχετα θέματα;;

υπερασπίζομαι όπου θεωρώ πως υπάρχει κάτι λάθος ;)
να ποσταρει ναι.να μην γινεται ομως εκνευριστικη και να την λεει σε μελη.σαν ιεροδουλος πρεπει να εχει πιο επαγγελαμτικη σταση και να μην γινεται τοσο αφορητα σπασαρχιδω.
οσο για σενα δεν σε ειπα εγω προσωπικα ποτε νταβα.αλλα προμοτερ εισαι.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
τι σε ενοχλει ρε μεγαλε τι δουλεια της κανει εδω μεσα δηλαδη τι εντυπωση εχεις οτι εχει μπει η κατερινα κ η καθε κατερινα εδω μεσα για να ακουει τα βιτσια σου κ τις αγαπουλιες του καθενα(κ εγω τις εχω πει καλα κανει αλλα μην τρελαθουμε κ τελειως)
Ελα βρε μουνιλα μου...ο καλοπροαιρετος λογος και η συμπαθεια σε ενα προσωπο..δεν ειναι κακο...γιατι δεν υπαρχει σκοπος...
Οπως κι εγω συμπαθω ακομα κι αυτους που μου τα χωνουνε..ε και τι εγινε??Πρεπει δηλαδη να γινουμε κι εχθροι??
Σιγα τωρα...ολοι ανθρωποι ειμαστε...!!

Επισκέπτης
Ελα βρε μουνιλα μου...ο καλοπροαιρετος λογος και η συμπαθεια σε ενα προσωπο..δεν ειναι κακο...γιατι δεν υπαρχει σκοπος...
Οπως κι εγω συμπαθω ακομα κι αυτους που μου τα χωνουνε..ε και τι εγινε??Πρεπει δηλαδη να γινουμε κι εχθροι??
Σιγα τωρα...ολοι ανθρωποι ειμαστε...!!

τωρα μου το γυριζεις στη γλυκα κ πας να με τουμπαρεις γιατι ειμαι κ ευαισθητος αλλα δυστηχως τους ευαισθητους στη σημερινη κοινωνια τους λενε μαλακες.μην προσπαθεις το ξερω το παιχνιδι σου

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
να ποσταρει ναι.να μην γινεται ομως εκνευριστικη και να την λεει σε μελη.σαν ιεροδουλος πρεπει να εχει πιο επαγγελαμτικη σταση και να μην γινεται τοσο αφορητα σπασαρχιδω.
οσο για σενα δεν σε ειπα εγω προσωπικα ποτε νταβα.αλλα προμοτερ εισαι.
Μουα τωρα με πληγωνεις...Δεν ειμαι σπασαρχιδω...κι οταν ποσταρω κατι σοβαρο..οι ισχυρισμοι μου ειναι βασιμοι και τεκμηριωμενοι..Υποθεσεις δεν κανω ποτε..Ετσι ειναι...αρεσει δεν αρεσει..και δεν το λεω εγω...το λεει η ΓΝΩΣΗ μου..
Οι υπολοιποι σ'αυτα...θεωρουνται επισκεπτες...εκτος κι αν κανουμε την ιδια δουλεια..και ξερετε περισσοτερα..!!
Με ειδες εμενα να σου λεω..οτι ξερω περισσοτερα για το επαγγελμα σου??
Ο καθ'ενας...στον τομεα του..!!

Επισκέπτης
Μουα τωρα με πληγωνεις...Δεν ειμαι σπασαρχιδω...κι οταν ποσταρω κατι σοβαρο..οι ισχυρισμοι μου ειναι βασιμοι και τεκμηριωμενοι..Υποθεσεις δεν κανω ποτε..Ετσι ειναι...αρεσει δεν αρεσει..και δεν το λεω εγω...το λεει η ΓΝΩΣΗ μου..
Οι υπολοιποι σ'αυτα...θεωρουνται επισκεπτες...εκτος κι αν κανουμε την ιδια δουλεια..και ξερετε περισσοτερα..!!
Με ειδες εμενα να σου λεω..οτι ξερω περισσοτερα για το επαγγελμα σου??
Ο καθ'ενας...στον τομεα του..!!

ναι αλλα υπαρχουν κ πραγματα που δεν σε συμφερει να τα πεις κ μην κοροιδυομαστε τωρα....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom