inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δεν ληστέψανε κανέναν ανήμπορο ούτε κανέναν φτωχό.Σε καλή μεριά τα παλληκάρια
Αν ειχανε ολοι την δικη σου λογικη τοτε ολοι θα ηταν με ενα οπλο στο χερι
Δεν ληστέψανε κανέναν ανήμπορο ούτε κανέναν φτωχό.Σε καλή μεριά τα παλληκάρια
σιχαίνομαι τα όπλα και τις ληστείες σε ανήμπορους και μεροκαματιάρηδες.Αλλά όταν ληστεύουνε φραγκάτους στ'αρχίδια μου καλά τους κάνουνε.Έχουνε φράγκα αυτοί και βγάζουνε καθημερινά μαύρο χρήμα.και φυσικά τα μπουρδέλα και οι πουτάνες είναι στην κατηγορία των φραγκάτων ;)Αν ειχανε ολοι την δικη σου λογικη τοτε ολοι θα ηταν με ενα οπλο στο χερι
Τελικά έχεις πρόβλημα με τους "φραγκάτους" όπως τους λές, ή με αυτούς που βγάζουν μαύρο χρήμα;...όταν ληστεύουνε φραγκάτους στ'αρχίδια μου καλά τους κάνουνε.Έχουνε φράγκα αυτοί και βγάζουνε καθημερινά μαύρο χρήμα...
σιχαίνομαι τα όπλα και τις ληστείες σε ανήμπορους και μεροκαματιάρηδες.Αλλά όταν ληστεύουνε φραγκάτους στ'αρχίδια μου καλά τους κάνουνε.Έχουνε φράγκα αυτοί και βγάζουνε καθημερινά μαύρο χρήμα.και φυσικά τα μπουρδέλα και οι πουτάνες είναι στην κατηγορία των φραγκάτων ;)
φραγκάτοι με μαύρο χρήμα πάνε μαζί.Τελικά έχεις πρόβλημα με τους "φραγκάτους" όπως τους λές, ή με αυτούς που βγάζουν μαύρο χρήμα;
Ετσι πως το περιγράφεις θεωρείς την συνθήκη ικανή και αναγκαία...
Κρύβε λόγια,Με την μονη διαφορα οτι οι ληστες τα κρατανε για τον εαυτο τους και δεν τα μοιραζουνε
στους φτωχους-μεροκαματιαρηδες-ανημπορους...
Ζορίζομαι όταν διαβάζω τέτοιεσ απόψεις από παλικάρια που δεν έχουν χύσει σταλιά ιδρώτα στη ζωή τους.φραγκάτοι με μαύρο χρήμα πάνε μαζί.
αλλά εσύ γιατί τόσο ζόρι με μιά άποψη που διάβασες? μήπως είσαι κανένας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής?
εννοείται ότι τα κρατάνε για τον εαυτό τους.αρχιρεμάλια είναι τι ήθελες να τα μοιράζουνε σε ορφανοτροφεία? απλούστατα θα στεναχωριόμουνα αν κλέβανε μια γριούλα στην τράπεζα που πήγαινε να πάρει την σύνταξή της η έναν περιπτερά μεροκαματιάρη που κάθεται μέσα σε κρύα και καύσωνες να βγάλει το ψωμί του.Τώρα επειδή κλέψανε το μπουρδέλο δεν σταναχωρήθηκα καθόλου μπορώ να σου πωΚατι σε ρομπεν των δασων μου βγαζει ολο το σκεπτικο σου...
Με την μονη διαφορα οτι οι ληστες τα κρατανε για τον εαυτο τους και δεν τα μοιραζουνε
στους φτωχους-μεροκαματιαρηδες-ανημπορους...
Αν μου βρείς εσύ ένα περιπτερά που δεν έχει τηλεόραση, dvd και θέρμανση στο περίπτερό του, κερδίζεις Mars σοκολάταεννοείται ότι τα κρατάνε για τον εαυτό τους.αρχιρεμάλια είναι τι ήθελες να τα μοιράζουνε σε ορφανοτροφεία? απλούστατα θα στεναχωριόμουνα αν κλέβανε μια γριούλα στην τράπεζα που πήγαινε να πάρει την σύνταξή της η έναν περιπτερά μεροκαματιάρη που κάθεται μέσα σε κρύα και καύσωνες να βγάλει το ψωμί του.Τώρα επειδή κλέψανε το μπουρδέλο δεν σταναχωρήθηκα καθόλου μπορώ να σου πω
που ξέρεις αν έχω χύσει ιδρώτα εγώ? με ξέρεις? με έχεις δει? πάντως αυτό το ζόρι που τράβηξες πρέπει να έχεις χύσει εσύ πολύ ιδρώτα στα μπουρδέλα γι'αυτό και τα υπερσπίζεσαι.Νταβάς είσαι? πέστο γιατί ούτε και γω μασάωΖορίζομαι όταν διαβάζω τέτοιεσ απόψεις από παλικάρια που δεν έχουν χύσει σταλιά ιδρώτα στη ζωή τους.
Και μην μ' αρχίσεις στα "δεν είμαι έτσι, δουλεύω κτλ..."
Δεν μασάω
πήγαινε να δεις τα περίπτερα στην Αχιλλέως και στην Πέτρου Ράλλη και πάρε ένα κουτί Mars σοκολάτες και φάτες για πάρτυ μουΑν μου βρείς εσύ ένα περιπτερά που δεν έχει τηλεόραση, dvd και θέρμανση στο περίπτερό του, κερδίζεις Mars σοκολάτα
εντάξει με έπεισες δεν 'υπερασπίζεσαι' τα μπουρδέλα και τους ιδιοκτήτες τους (τους νταβάδες δηλαδή).Και φυσικά ένας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής είναι 'πετιχυμένος άνθρωπος' και με κοινωνικές ευαισθησίεςΔεν υπερασπίζομαι τα μπουρδέλα,
Με ενοχλεί η ζήλεια και ο φθόνος που εκφράζεις για όποιον έχει επιτύχει κάτι (βάζοντάς τους όλους στο ίδιο καζάνι)
Πέστα ρε Ρωσοάρχοντα2750 ΕΥΡΩ απο της 23:00 που αρχιζει η νυχτερινη βαρδια μεχρι της 2 το πρωι.δηλαδη πανω απο 6000 ευρω τη βαρδια.Που εισαι μαλακα Αλογοσκουφη να τους φορολογισεις!!!!αντι να τα παιρνεις απο τους φτωχους εργατες
2750 ΕΥΡΩ απο της 23:00 που αρχιζει η νυχτερινη βαρδια μεχρι της 2 το πρωι.δηλαδη πανω απο 6000 ευρω τη βαρδια.Που εισαι μαλακα Αλογοσκουφη να τους φορολογισεις!!!!αντι να τα παιρνεις απο τους φτωχους εργατες
κανονικα τα μπουρδελα θα επρεπε να ειναι κρατικα οπως στην Αρχαια Αθηνα που μεχρι και ο Περικλης πηγαινε.κατι ξερανε οι σοφοι αρχαιοι Ελληνες και τα ειχαν κρατικα!!!!Πέστα ρε Ρωσοάρχοντα
γελάμε ομαδικά.Και οι νταβάδες? δεν θα πάρουν τίποτα και οι νταβάδες? Πάντως όσες πουτάνες γνωρίζω οι 'γκόμενοί' τους έχουν Mercedes και σπίτια δικά τους.Δεν παιζει κατι τετοιο...
Αν ηταν ετσι τοτε ολες οι πουτανες θα ειχαν σπιτι στην Εκαλη και μια ΒΜW Μ3 (ειναι το αγαπημενο μου αμαξι)
Και ολα αυτα μεσα σε ενα 6μηνο