rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
εγώ όταν παντρευτώ θα κάνω λίστα γάμου στo zuzana....
καλα, εσυ ΕΜΕΝΑ περιμενεις να παντρευτω για να κανεις κανενα δωρο ??
Δλδ όσοι βάζουν λίστα γάμου δεν είναι ευπρεπείς;η οικονομικη ενισχυση του νεου ζευγαριου σαφως και δεν ειναι ξεφτιλα, αλλα η καθοδηγουμενη, παρακινουμενη και ζητουμενη με εναν τετοιο τροπο (λιστα γαμου ή ό,τι αλλο), σαφως αποτελει και ξεφτιλα και γυφτια.
υπαρχει, εκτος της οικονομικης βοηθειας κλπ κλπ, και κατι αλλο, που ονομαζεται ευπρεπεια..
η οικονομικη ενισχυση του νεου ζευγαριου σαφως και δεν ειναι ξεφτιλα, αλλα η καθοδηγουμενη, παρακινουμενη και ζητουμενη με εναν τετοιο τροπο (λιστα γαμου ή ό,τι αλλο), σαφως αποτελει και ξεφτιλα και γυφτια.
υπαρχει, εκτος της οικονομικης βοηθειας κλπ κλπ, και κατι αλλο, που ονομαζεται ευπρεπεια..
Φανταστητε πως θα κοιτανε τους καλεσμενους.......
[size=10pt]σαν κινουμενα χαρτονομισματα[/size]
εγώ όταν παντρευτώ θα κάνω λίστα γάμου στo zuzana....
Να σε πληροφορησω πως το "φαινομενο" της γυφτιας ειναι Παγκοσμιο τοτε,η καθοδηγουμενη, παρακινουμενη και ζητουμενη με εναν τετοιο τροπο (λιστα γαμου ή ό,τι αλλο)
Η γυναίκα σου δεν ξέρω πώς θα δεχθεί αυτή τη λίστα βέβαια.....
Δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο, μην γενικεύουμε.....Φανταστητε πως θα κοιτανε τους καλεσμενους.......
σαν κινουμενα χαρτονομισματα
Καλά φίλε , τέτοιοι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ θα υπάρχουν πάντα.....Τωρα αν θελουν οι διαφοροι γνωστοι να ενισχυσουν το ζευγαρι
ας το κανουν ΑΝΩΝΥΜΑ σε φακελακι ...
ωστε να μην ειναι δακτυλοδεικτουμενοι...
γιατι εχει τυχει σε συζητησεις γνωστων να ακουσω ....
τι γυφτος ηταν αυτος-η το πιο φτηνο πηρε ...ασχετα αν αυτος-η μπορει να μην ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα για κατι καλυτερο η μπορει και να μην ηθελαν να κανουν δωρο αλλα απλως να ευχηθουν
Ο ορισμος της ψεφτιλας η λιστα γαμου
Ευτηχος οταν παντρευτηκα δεν εκανα κατι τετοιες γελιοτητες
Ρε Γιώργο διαφορετικό δώρο θα κάνεις αν παντρευτεί π.χ. ο αδερφός ή αδερφή σου, ο κολλητός ή κολλητή σου , γενικά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και διαφορετικό αν παντρευτεί κάποιος/κάποια με τον τον οποία/οποία έχεις μια απλή κοινωνική γνωριμία π.χ. κάποιος συνάδελφος από τη δουλειά.
γιατι ? μηπως ειναι μονο ενας ή δυο οι γαμοι που με εχουν καλεσει στο γαμο (που δινεις δωρο), στο κρεβατι (που πετας λεφτα, λιρες, κιθαρες, μπουζουκια), αλλα οχι στο τραπεζι ????
Εγω παντως δινω φακελακι με λεφτα και ξεμπερδευω...
Ας τα κανουν οτι θελουν..
δλδ σε εναν γαμο εγω δεν ειχα φραγκο τσακιστο κυριολεκτικα κ εδωσα στην τραπεζα [size=15pt]5[/size] ευρω!!(μη γελατε δεν ειχα αλλα!!!)