Αγαπημένοι συναγωνιστές... Δε ξέρω τι λέτε για την εν λόγω κορασίδα για κονδυλώματα και ξε-κονδυλώματα, για άσχημες συμπεριφορές προς εμάς, για το τουπέ που έχει κτλ (που όντως κατά πάσα πιθανότητα αληθεύουν όλα αυτά)... Εγώ προσωπικά για την εν λόγω μαντάμ τον έχω παίξει άπειρες φορές με ότι βίντεο έχω δει, ακόμα και με αυτόν τον καθυστερημενο κουραδα που τη πήρε τον έπαιξα... Το μόνο που μένει για να τον παίξω είναι τα βίντεό της στο youtube ως Μάξιμος αλλά οκ είναι too much!! Είμαι εκτός target group της κοπέλας αφενός γτ δεν διαθέτω το κασέρι των 350 ευρώπουλων που έχετε προαναφέρει, αφετέρου γιατί είμαι άνω των 35 (αν και πήρε το μάτι μου ένα μπάρμπα άνω των 50με κάμπριο κεφάλι να τη ξεπατώνει, και ναι και εκεί τον επαιξα) Η κοπέλα πραγματικά είναι υπερ-οπλο, ξέρει να γαμιεται και η πιπα της είναι διαστημική.. Δεν θα αναλύσω αν αξίζει τα 350 (παααααρα πολλά) ούτε αν είναι κινητό κονδυλωμα, θα πω μόνο ότι αν μπορούσα να τη συναντήσω θα γινόταν ξόφθαλμη.... Κοινώς θα της πέταγα τα μάτια έξω... Και δεν το παίζω ούτε είμαι ο γαμιας του αιώνα, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ντοπάρεσαι με ένα κουμπί και της δίνεις το μουνι στο χέρι και αν είσαι και τυχερός κ πάρεις πίσω πόρτα της ξεφρακάρεις μια και καλή το κωλάντερο μιας και έχει πρόβλημα δυσκοιλιότητας.. Lisa είσαι για πολυυυυυυυ γλύψιμο και πολυυυυυυυ μαμησι, respect...