Geokaras48
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2023
- Like
- 209
- Πόντοι
- 20
Πολύ έξυπνη κοπέλα παίζει το παιχνίδι με μαεστρία και ανεβάζει τιμή.
Και αυτό που λες (περί της τιμής) ίσως ισχύει, αλλά κατά τη γνώμη μου η κοπέλα δεν παίζεται... Είναι φοβερή.Πολύ έξυπνη κοπέλα παίζει το παιχνίδι με μαεστρία και ανεβάζει τιμή.
Λίγο που την έχω παρακολουθήσει δείχνει ότι γουστάρει αυτό που κάνει ή τουλάχιστον αυτό περνάει προς τα έξω.Και αυτό που λες (περί της τιμής) ίσως ισχύει, αλλά κατά τη γνώμη μου η κοπέλα δεν παίζεται... Είναι φοβερή.
Η Lisa είναι αυτή..?Συνάντηση χτες με αυτό το γυμνασμένο κορίτσι στο bill . Πέρασα εξαιρετικά. Είναι ένα ωραίο μελαχρινό κορίτσι με ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα που έχω δει σε c.girl εδώ και καιρο. Τρομερό σώμα παιδιά , πραγματικά .. Οσοι είστε φαν των γυμνασμένων κοριτσιών όπως εγώ , εδώ είστε. Επίσης αντέχει φουλ και σε full deepthroat. Δεν καταλαβαίνει τίποτα..
Γυμναστήκαμε καλά θα έλεγα με την κοπέλα μιας και είναι και γυμνάστρια. Ειχα σκουριάσει λίγο και ήθελα λίγο μια δυνατή προπονησούλα. Καλό μου έκανε...
Ένας από τους λακμδες του μπου που έκαναν τις μπαμπουσκες & τα ναυάγια να ζητάνε 100+..
Χοντρέ εμφανισου. Ποιος είσαι; Θέλω να δω τις κριτικές σου
O px πρέπει να είναι
Χοντρέ εμφανισου. Ποιος είσαι; Θέλω να δω τις κριτικές σου
Δεν τη λες και ναυάγιο την κοπελιά...Ένας από τους λακμδες του μπου που έκαναν τις μπαμπουσκες & τα ναυάγια να ζητάνε 100+..
Αυτη παει μονο με ως 35;
Παραπανω δεν γαμησε κανεις;Δυστυχώς ναι...
Εγώ πάντως δεν... Δυστυχώς.Αυτη παει μονο με ως 35;
Παραπανω δεν γαμησε κανεις;
Το σχόλιο ηταν για τον μπουλούκο που είπε πως τα 400 είναι πολύ λίγα..Δεν τη λες και ναυάγιο την κοπελιά...
Τουμπανο σε όλα της είναι
Ουτε ο Δημητράκης ο πορνομεταναστης δεν κατάφερε να την γαμησει..Αυτη παει μονο με ως 35;
Παραπανω δεν γαμησε κανεις;
200+50 για κώλο θέλει για 1 ώρα.Τα 400 τα είχε πάρει από βιτσιοζο που ήθελε ακραία πράγματα και τώρα για τέτοιες περιπτώσεις ζητάει ακόμα περισσότερα ακόμα και τα 250 όμως γιατί εννοείτε ότι θα πάρεις και κώλο από μια βίζιτα είναι πολλά υπάρχουν πραγματικά δυνατά εσκορτακια από γραφεία με 150€ και αν βάλεις και όλα τα έξτρα πας 250 max 300 αλλά πας με μουναρα όχι με αυτήν που έγινε γνωστή επειδή την πήδηξε ο τσουλφασ.Για 150 ευρώ τη ώρα καλή θα ήταν, πες 180 με κώλο. Όποιος όμως δίνει 400 ευρώ σήμερα για μια απλά όμορφη κοπέλα που κατάφερε, έξυπνα είναι η αλήθεια, να παίξει το παιχνίδι της διασημότητος είναι απλά βλάκας, διότι δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές στην Αθήνα όπου οι βίζιτες βρίσκονται σε υπερεπάρκεια, είναι τιμές Dubai ή Νέας Υόρκης. Δικά του λεφτά είναι, δε λέω, κι ότι θέλει τα κάνει αλλά βίζιτες αυτού του επιπέδου δεν είναι για περισσότερα.
Τώρα αυτό που "άξιζε και το τελευταίο ευρώ!" το λένε όλοι όσοι έχουν πιαστεί κορόιδα απλά για να αποφύγουν να το παραδεχθούν κλαίγοντας τα λεφτά τους..
Μια χαρά κορίτσια βρίσκεις στην Αθήνα με 100-150 ευρώ, από εκεί κι έπειτα ξεφεύγουμε πολύ και δεν νομίζω ότι τα 250 τα δικαιούται καμία. Δηλαδή κάπου να είμαστε λίγο σοβαροί, η άλλη που δουλεύει σε γραφείο είναι 40-45 χρονών, έχει μια εικοσαετία στα μπουρδέλα και καλά θα γαμιέται φαντάζομαι, αλλά 250 ρε παιδιά;!!200+50 για κώλο θέλει για 1 ώρα.Τα 400 τα είχε πάρει από βιτσιοζο που ήθελε ακραία πράγματα και τώρα για τέτοιες περιπτώσεις ζητάει ακόμα περισσότερα ακόμα και τα 250 όμως γιατί εννοείτε ότι θα πάρεις και κώλο από μια βίζιτα είναι πολλά υπάρχουν πραγματικά δυνατά εσκορτακια από γραφεία με 150€ και αν βάλεις και όλα τα έξτρα πας 250 max 300 αλλά πας με μουναρα όχι με αυτήν που έγινε γνωστή επειδή την πήδηξε ο τσουλφασ.
Διαφήμισή admiral τύπε;Κάνει και ακροβατικά ο σαπιοκοιλιας