Χύσε μέσα
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2023
- Like
- 845
- Πόντοι
- 86
" Δεν μου βγαίνει μαζί σου " και συνουσία επί πληρωμή δεν πάνε μαζί .... ή το κάνεις ή δεν το κάνεις ...άμα είναι έτσι και ο πελάτης μπορεί να της πει " έχουμε καλή χημεία δεν σε πληρώνω" ....τι όχι ?????????
Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε (όπως με τον φίλο τον donald duck κάπως έτσι...) δεν θέλω να γεμίζω το θρεντ με απαντήσεις μου, ενώ δεν είμαι καν στρ8
βρε αντράκο (όμορφε), αν παραγγείλεις ένα σουβλάκι κοτόπουλο, στο φέρουν, πληρώνεις τον ντελιβερά φεύγει, πας να το φας και βλέπεις ότι το κοτόπουλο είναι άψητο/ωμό, θα το φας επειδή το πλήρωσες;
Δεν ξέρω αν χρησιμοποίησα καλό παράδειγμα, αν πας εσύ σε μπουρδέλο ή καλέσεις call girl σε ξενοδοχείο και έρθει μία που βρωμάει τσιγάρο, έχει να πλύνει δόντια κανα χρόνο και είναι γεμάτη σπυριά, θα τη γαμήσεις?
τεσπα σας χαιρετώ, πάνω να δω κανα επεισόδιοτ the crown τα τελευταία δηλαδή που είναι βαρετά και να κοιμηθώ.
Χαιρετώ όλους τους επισκέπτες του νήματος!
Μπείτε να δείτε την τσόντα με τον τατουατζή εμένα μου άρεσε.
υγ. ...άμα είναι έτσι και ο πελάτης μπορεί να της πει " έχουμε καλή χημεία δεν σε πληρώνω" ....τι όχι ?????????
μου έχει τύχει πολλές φορές με όσους μου άρεσαν πολύ, σε σημείο να ερωτεύομαι, αλλά τεσπα, εγώ δεν θα ήθελα να συγκριθώ με τις γυναίκες που το κάνουν κυρίως για τα χρήματα. Εγώ το κάνω για το και απλά παίρνω/έπαιρνα χρήματα για να μπορώ να έχω τον χώρο, και τον χρόνο (να μη κάνω άλλη δουλειά), και να τους προσφέρω καθαριότητα, υγιεινή και ντουζάκι όποτε ήθελαν να .