alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Παμε παλι.
Τα κονδυλώματα ΔΕΝ θεραπευονται ποτέ 100%.
Και μεταδιδονται ακομη και οταν ειναι σε υφεση.
Ολοι το γνωριζουν αυτο.
Θελεις να επιμεινεις?
Παμε παλι.
Αυτη η κάλτσα πιθανολογω οτι θα βρωμαει οπως οι καλτσες των αμερικανων αιχμαλωτων πολεμου που τους ειχαν οι Ιαπωνες σε κατι μπουντρουμια για 2-3 χρονια.Κάνει και ακροβατικά ο σαπιοκοιλιας
Τώρα γιατί γίνεσαι κακός; Σου φαίνεται για κάλτσα που θα μυρίζει;; Μη δούμε λίγη μπιχλα επάνω αμέσως!!Οτι της παταει την μουρη με την καλτσα που θα μυριζει σιγουρα σαν χαλασμενα σπαραγγια και το τραβανε και βιντεο για να το πλασαρουν σαν τσοντα και παρ ολα αυτα υπαρχει κοσμος που πληρωνει και μαλιστα αδρα για την γαμησει με ξεπερναει πραγματικα.
Ημίμετρα τα αντιγράφουν από τις τσόντες τα κάνουν και μισά ...ήθελε γυμνή πατούσα και να γλείφει το μεγάλο δάχτυλοΑυτη η κάλτσα πιθανολογω οτι θα βρωμαει οπως οι καλτσες των αμερικανων αιχμαλωτων πολεμου που τους ειχαν οι Ιαπωνες σε κατι μπουντρουμια για 2-3 χρονια.
Μπερδευεις τις αιμοροειδες με τα κονδυλωματα????Τα κονδυλώματα στην αρχή μπορεί να είναι ένα μικρό που ούτε γιατρός να μη το πάρει χαμπάρι, παρόλα αυτά θα σε κολλήσει. Επίσης άλλοι (ψιλοαμόρφωτοι, 20χρονοι, αλβανοί κτλπ) τα βλέπουν στο καυλί τους και είτε νομίζουν ότι είναι κρεατοελιές είτε σπυράκια που βγήκαν μετά το ξύρισμα...
Σημασία έχει ο καθένας να πηγαίνει στον δερματολόγο όταν βλέπει κάτι που δεν υπήρχε πριν πάνω του, και εφόσον κάνει θεραπεία δεν θα κολλάει και τους άλλους.
Επίσης είναι απλά αντιαισθητικά και θεραπεύονται, δεν είναι και θέμα ζωής και θανάτου.
btw στο κωλαράκι πίσω (εγώ τουλάχιστον) αν είναι προχωρημένα, τα μπερδεύω με τις αιμοροίδες, πολλές φορές δηλαδή αυτά σε εικόνα μοιάζουν πολύ.
Μπερδευεις τις αιμοροειδες με τα κονδυλωματα????
Επειδη δν θελω να ανεβασω φωτο γιατι ειναι πολυ βαρυ!
Οποιος αντεχει ας δει στο διαδικτυο.
Τι να σου πω,εισαι σε καλο δρομο παντως!!!
Δν με ενδιαφερουν οι αντρικοι κωλοι.Κοίτα... δεν θέλω να επεκταθούμε σε αηδιαστικά θέματα σε ένα τέτοιο θρεντ.
Απλά θα σε ρωτήσω...
Πιστεύεις ότι έχεις δει εσύ περισσότερους αντρικούς κώλους από κοντά ή εγώ, για να ξέρω καλύτερα;
Απλά θα σε ρωτήσω...
Πιστεύεις ότι έχεις δει εσύ περισσότερους αντρικούς κώλους από κοντά ή εγώ, για να ξέρω καλύτερα;
Σιγά ρε δεν είναι και λέπρα τα κονδυλώματα να ναι τόσο αποκρουστικά ...150 ευρώ για καυτηριασμό ή 250 για λέιζερ και τελείωσε ....αν μάλιστα τα ανακαλύψεις σε πολύ πρώιμο στάδιο αρκούν και οι διαφορές κρέμεςΜπερδευεις τις αιμοροειδες με τα κονδυλωματα????
Επειδη δν θελω να ανεβασω φωτο γιατι ειναι πολυ βαρυ!
Οποιος αντεχει ας δει στο διαδικτυο.
Τι να σου πω,εισαι σε καλο δρομο παντως!!!
Εντάξει Λίζα ήσασταν και οι δύο υπέροχοι και σε καμία περίπτωση για τον πουτσοΤην είδα την τσόντα, πολύ ωραίοι και οι δύο, και αυτή και αυτός, τουλάχιστον από πρόσωπο.
Καλά αυτός παίζει να είναι πραγματικός τατουατζής και να το έκανε για περισσότερη πελατεία;
Έχει πίσω και φωτογραφίες, είτε δικές του είτε από πελάτες δεν κατάλαβα καλά.
Δν με ενδιαφερουν οι αντρικοι κωλοι.
Εγω αμα διαβασες δν εγραψα για αντρικους ή γυναικιους κωλους!
Δν εγραψα γενικα για κωλους!
Εγραψα ξεκαθαρα οτι δν γινεται να μπερδευεις κονδυλωματα με αιμοροειδες!!!
Το θεμα δν ειναι τα παρασημα,ειναι οι αιμοροειδες!!!Σιγά ρε δεν είναι και λέπρα τα κονδυλώματα να ναι τόσο αποκρουστικά ...150 ευρώ για καυτηριασμό ή 250 για λέιζερ και τελείωσε ....αν μάλιστα τα ανακαλύψεις σε πολύ πρώιμο στάδιο αρκούν και οι διαφορές κρέμες
Για καντο πιο λιανα!!!
Οκ βγάζουν πολλά λεφτά οι αφροδισιολόγοι-δερματολογοι αλλά πάει ο κάθε βρωμιάρης -ρα και του μοστραρει την κωνδυλωματικη κωλοτρυπιδα τουΤο θεμα δν ειναι τα παρασημα,ειναι οι αιμοροειδες!!!
Απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι στρατηγοι εδω μεσα!!!
Ε ρε πουστη μου δν πηγα στην ιατρικη!!!!
Δουλεια τους ειναι!!!Οκ βγάζουν πολλά λεφτά οι αφροδισιολόγοι-δερματολογοι αλλά πάει ο κάθε βρωμιάρης -ρα και του μοστραρει την κωνδυλωματικη κωλοτρυπιδα του
Ναι αλλά ο γιατρός έκανε και 6 χρόνια στο πανεπιστήμιο και αλλα 4-7 ειδικότηταΔουλεια τους ειναι!!!
Οπως και ο σκουπιδιαρης πιανει το σκουπιδια καθενος!!!!
Αλλα ο σκουπιδιαρης αμοιβεται με 800ευρω μηνα
Και οι γιατροι με κανα 2000-3000ευρω σε χαλια μηνες!
Ναι και ειναι λειτουργημα!!!!!Ναι αλλά ο γιατρός έκανε και 6 χρόνια στο πανεπιστήμιο και αλλα 4-7 ειδικότητα
ο xysemesa την τριζει την οπισθεν, το μαστιγωνει το δελφινι, τον ξυριζει τον γιαρμά, το λαξευει το μαρμαρο, το ισιωνει το παλουκι, τον λαδώνει τον σομιέ, τα σπάει τα μπετά, την βαραει την καμπανα, το καταπίνει το λουκούμι, το κουρδίζει το ρολόι, τη φουσκώνει τη σαμπρέλα, τον κουμπώνει τον σύρτη, τον προσκυναει τον ιμαμη, την αλείφει τη μερέντα, το ξεφλουδίζει το ακτινίδιο, τον ρουφαει τον φιδέ, το σηκώνει το ράσο, το μπουκώνει το πιροσκί, την καπακώνει τη λεκάνη, τον λιμάρει τον ξιφία, το τροχίζει το αμόνι, το προσκυνάει το μαδέρι, την ανεβάζει την κεραία, το κρατάει το δόρυ, τον αρμέγει τον κενταυρο....Για καντο πιο λιανα!!!
Αααααααααααααααααααο xysemesa την τριζει την οπισθεν, το μαστιγωνει το δελφινι, τον ξυριζει τον γιαρμά, το λαξευει το μαρμαρο, το ισιωνει το παλουκι, τον λαδώνει τον σομιέ, τα σπάει τα μπετά, την βαραει την καμπανα, το καταπίνει το λουκούμι, το κουρδίζει το ρολόι, τη φουσκώνει τη σαμπρέλα, τον κουμπώνει τον σύρτη, τον προσκυναει τον ιμαμη, την αλείφει τη μερέντα, το ξεφλουδίζει το ακτινίδιο, τον ρουφαει τον φιδέ, το σηκώνει το ράσο, το μπουκώνει το πιροσκί, την καπακώνει τη λεκάνη, τον λιμάρει τον ξιφία, το τροχίζει το αμόνι, το προσκυνάει το μαδέρι, την ανεβάζει την κεραία, το κρατάει το δόρυ, τον αρμέγει τον κενταυρο....