ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Με τα παράσημα τι έγινε τελικά;
Σε κάνει ταξίαρχο…
Άμα δεν κολλήσεις και κάνα αφροδισιο τι σοι αγοραίο έρωτα κανείς…
Με τα παράσημα τι έγινε τελικά;
Προτείνω αλλαγή στους βαθμούς που παίρνουν τα μέλη του μπου.Αντί για σεβαστός-λοχίας,αντί για ανώτερος-υποστράτηγος και αντί για ανώτατος-αντιστράτηγοςΣε κάνει ταξίαρχο…
Δώσε παράσημα !!!Προτείνω αλλαγή στους βαθμούς που παίρνουν τα μέλη του μπου.Αντί για σεβαστός-λοχίας,αντί για ανώτερος-υποστράτηγος και αντί για ανώτατος-αντιστράτηγος
Θα με μπανάρει ο Αντισθένης.Αυτός είναι αρμόδιοςΔώσε παράσημα !!!
Ρε ‘σύ δεν έχω δει βαθμό σε μέλοςΘα με μπανάρει ο Αντισθένης.Αυτός είναι αρμόδιος
Θα μπορούσε να δοθεί σε προμότορεςΡε ‘σύ δεν έχω δει βαθμό σε μέλος
Τσάτσος…
Όχι θα πρέπει να είναι στα αρχαία μέληΘα μπορούσε να δοθεί σε προμότορες
ΠόσιμπολΌχι θα πρέπει να είναι στα αρχαία μέλη
Ξέρεις δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματαΣε κάνει ταξίαρχο…
Ντύπε @Ντουνταράς ακόμα περιμένω πληροφορίες για μασάζ σε προσωπικό μήνυμαΘα μπορούσε να δοθεί σε προμότορες
Αααα ρεΞέρεις δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα
Τύπε χουντικός είσαι;Αντί για σεβαστός-λοχίας,.....
Καλύτερα να μη μου σηκωθεί ξανα από το να γίνω χουντικόςΤύπε χουντικός είσαι;
@Παραλιώτης είπαμε θα πας Αρφαρά εκεί με 10€ σου κάνουν διάφορα, τώρα μην τα θες όλα στο πιάτο.
Ύποπτα φτηνά μου ακούγεται...Τύπε χουντικός είσαι;
@Παραλιώτης είπαμε θα πας Αρφαρά εκεί με 10€ σου κάνουν διάφορα, τώρα μην τα θες όλα στο πιάτο.
Το θέμα είναι να μην φτάσουμε μέχρι εκείΑααα ρε
Με αντιβίωση φτιάχνουν
Ποιο εύκολα κολλάς από πσντρεμενες που το δίνουν και άλλου, παρά πουτανεςΤο θέμα είναι να μην φτάσουμε μέχρι εκεί
Αν οι παντρεμένες αυτές γαμιούνται ακάποτα από εδώ και από εκεί,ναι.Σε κάθε άλλη περίπτωση όχι.Οι ιερόδουλες έχουν γαμηθεί με τη μισή χώρα που λέει ο λόγοςΠοιο εύκολα κολλάς από πσντρεμενες που το δίνουν και άλλου, παρά πουτανες
Δηλαδή τον HPV το έχουμε όλοι στον οργανισμό μας όπως τον σκωληκοειδίτη και περιμένουμε πότε και αν θα "ξυπνήσει";
Σιγά τη μεγάλη χώρα ρε φίλεΑν οι παντρεμένες αυτές γαμιούνται ακάποτα από εδώ και από εκεί,ναι.Σε κάθε άλλη περίπτωση όχι.Οι ιερόδουλες έχουν γαμηθεί με τη μισή χώρα που λέει ο λόγος
Δεν μου λέει κάτι δυστυχώςHPV - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org