Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
τα βγαζει απο το pantreon που εχει...δεν νομιζω να κανει συναντησειςδεν νομιζω, της εχω στειλει ενα μαιλ αν κανει συναντησεις παντως για ενημερωση
τα βγαζει απο το pantreon που εχει...δεν νομιζω να κανει συναντησειςδεν νομιζω, της εχω στειλει ενα μαιλ αν κανει συναντησεις παντως για ενημερωση
μαν μου δεν θελω να σε αγχωσωΤην ειχε φιλος στο of κ οπως την εβλεπα ηθελα πολυ να την συναντησω .Μολις πηρα γραμμη τι παιζει με την γκομενα κ με ποιους εχει νταραβερια δεν θελω καν να την ακουμπησω
Χαχαχχα το ξερω αλλα παει σαν το κερατο . Αν δεν ξερεις δεν σε απασχολει...μολις μαθεις τι παιζει σε ζωνουν τα φιδια.μαν μου δεν θελω να σε αγχωσω
αλλα αμα δεις με τι γαμιδια της κοινωνιας γαμιουνται οι πουτανες 8/10 φορες και κανουν οτι μπορεις να φανταστεις με αυτους μαλλον θα το κοψεις το σπορ
απολυτο δικιο, αλλα αυτες δεν το βγαζουν στη φορα...στο συγκεκριμενο επαγγελμα η λαθος ή αρνητικη διαφημιση δεν βοηθαει...ισα ισα που κανει και ζημια στην εκαστωτε κοπελα...μαν μου δεν θελω να σε αγχωσω
αλλα αμα δεις με τι γαμιδια της κοινωνιας γαμιουνται οι πουτανες 8/10 φορες και κανουν οτι μπορεις να φανταστεις με αυτους μαλλον θα το κοψεις το σπορ
Χαχαχχα το ξερω αλλα παει σαν το κερατο . Αν δεν ξερεις δεν σε απασχολει...μολις μαθεις τι παιζει σε ζωνουν τα φιδια.
σωστοι ειστε δεν μπορω να πωαπολυτο δικιο, αλλα αυτες δεν το βγαζουν στη φορα...στο συγκεκριμενο επαγγελμα η λαθος ή αρνητικη διαφημιση δεν βοηθαει...ισα ισα που κανει και ζημια στην εκαστωτε κοπελα...
Καλημέρα Λίζα μπόρεις να μου στείλεις το κινητό σου για ViberΚαλημέρα μωράκια μου. Μέσα στο καλοκαίρι θα βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης. Όσοι θελετε ραντεβου, στείλτε μου ένα μήνυμα για λεπτομέρειες! (Χρησιμοποιώ κυρίως το viber).
Κ όχι μόνο του χώρου. Πριν χρόνια πηδούσα μια κοπελίτσα ούτε άσχημη ούτε όμορφη αξιοπρεπέστατη θα έλεγα. Την κάνω πολύ κουβέντα για golden shower τελικά δέχεται αλλά μόνο shower δεν ήταν τα ήπιε όλα. Όταν το κουβεντιασα μου είπε ότι είχε ξαναδοκιμάσει κλπ κλπ μετά με κουβέντα με δείχνει κάτι πρώην ο ένας σαν ζητιάνος ο άλλος σαν τον κατελη χωρισμένος μάλιστα με δύο παιδιά που δούλευε αποθηκαριος (δεν έχω τίποτα με τα παιδιά απλά τονίζω ότι πάνω απο χιλιάρικο δεν έβγαζε οπότε δεν τον ήθελε για λεφτά). Δεν μπόρεσα ποτέ να το ξεπεράσω κ χωρίσαμε. Αυτή είναι μια μόνο ιστορίες υπάρχουν εκατοντάδες παρόμοιες από φίλους οπότε αν όσες δεν είναι του χώρου έχουν τέτοιες εμπειρίες οι κοπέλες του χώρου έχουν ακόμα χειρότερες. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι παρακαλάνε να πάνε σε ραντεβού κ ο πελάτης να είναι επίπεδο τσουφλα και Ρεντ ντρσγκονμαν μου δεν θελω να σε αγχωσω
Πρωτα με το δαχτυλο, μετα με την γλωσσα και μετα γαμησι, οπως λεει ο μπαρμπαςΑς χαλαρωσουμε λιγο μαγκες, το "μηνυμα εσταλει" εδω και πολλες μερες και στο νημα "βιζιτακια του χαγιατε" νομιζω. Το οτι ανοιχτηκε επισημα νημα της κοπελας ειναι ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση, αντε να ανοιχτει και καρτελα να σκασουν οι πρωτες κριτικες, για σφαιρικοτερη αποψη.
Οτι εγινε, εγινε, το παρελθον δεν μπορει να αλλαξει τωρα οποτε ας παμε μπροστα. Εμεις τουλαχιστον ως μια κοινοτητα που εχουν δει πολλα τα ματια μας και εχουν ακουσει ακομα περισσοτερα τα αυτια μας, μπορουμε να δειξουμε λιγη ωριμοτητα, δεν εγινε δα και κατι το συνταρακτικο στο τελος της ημερας, πολλες εχουν κανει χειροτερα, απλα το θεμα πηρε εκταση λογω υπερπροβολης, δικαιολογημενα λοιπον ο χαβαλες (και η αυστηροτητα) απο μερους μας ηταν αναποφευκτος.
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, ας δουμε λιγο την συνεχεια της καριερας της στον αγοραιο ερωτα και κρινουμε, κανεις δεν θελει αλλωστε τα λαθη του παρελθοντος να τον στοιχειωνουν εσαει, ας ειμαστε οι πρωτοι που θα δειξουμε ανωτεροτητα, χωρις μεν να παραγραφουμε πληρως τα -αισθητικα θα ελεγα- πταισματα αλλα και χωρις να μηδενιζουμε τις προοπτικες της εξελιξης. Στο χερι (αιδοιο) της ειναι.
disclaimer. Αναιρω ολα τα παραπανω αν υπαρξει τσοντα με μπαρμπα ρεντ ντραγκον
Δεν ανοιξε κανενα θεμα,αρπαχτη ειναι για τωρα που θα παει Κρητη. Μολις φυγει απο Κρητη,θα ειναι παλι εδω να μας λεει αχρηστους.Ας χαλαρωσουμε λιγο μαγκες, το "μηνυμα εσταλει" εδω και πολλες μερες και στο νημα "βιζιτακια του χαγιατε" νομιζω. Το οτι ανοιχτηκε επισημα νημα της κοπελας ειναι ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση, αντε να ανοιχτει και καρτελα να σκασουν οι πρωτες κριτικες, για σφαιρικοτερη αποψη.
Οτι εγινε, εγινε, το παρελθον δεν μπορει να αλλαξει τωρα οποτε ας παμε μπροστα. Εμεις τουλαχιστον ως μια κοινοτητα που εχουν δει πολλα τα ματια μας και εχουν ακουσει ακομα περισσοτερα τα αυτια μας, μπορουμε να δειξουμε λιγη ωριμοτητα, δεν εγινε δα και κατι το συνταρακτικο στο τελος της ημερας, πολλες εχουν κανει χειροτερα, απλα το θεμα πηρε εκταση λογω υπερπροβολης, δικαιολογημενα λοιπον, ο χαβαλες (και η αυστηροτητα) απο μερους μας ηταν αναποφευκτος.
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, ας δουμε λιγο την συνεχεια της καριερας της στον αγοραιο ερωτα και κρινουμε, κανεις δεν θελει αλλωστε τα λαθη του παρελθοντος να τον στοιχειωνουν εσαει, ας ειμαστε οι πρωτοι που θα δειξουμε ανωτεροτητα, χωρις μεν να παραγραφουμε πληρως τα -αισθητικα θα ελεγα- πταισματα αλλα και χωρις να μηδενιζουμε τις προοπτικες της εξελιξης. Στο χερι (αιδοιο) της ειναι.
disclaimer. Αναιρω ολα τα παραπανω αν υπαρξει τσοντα με μπαρμπα ρεντ ντραγκον
δραση και αντιδραση φιλε κρις, ο καθενας θα μπορουσε να βρεθει σε αμυντικη θεση για οποιοδηποτε θεμα και να απανταγε στα μπινελικια σε ενα πληθος ατομων. Ειπαμε, γιναν λαθη. Το θεμα ειναι, θελουμε να διαιωνισουμε μια κακη κατασταση ή να δωσουμε μεχρι νεωτερας τοπο στην οργη;Δεν ανοιξε κανενα θεμα,αρπαχτη ειναι για τωρα που θα παει Κρητη. Μολις φυγει απο Κρητη,θα ειναι παλι εδω να μας λεει αχρηστους.
Φτάνει με το επιχείρημα "τα ίδια κάνουν όλες" δεν είναι το ίδιο να το ξες και να το υποθέτεις. Για όλους τους παντρεμένους εδώ μέσα, πριν παντρευτείτε αν σας έδειχναν ένα βίντεο 5 λεπτά με τα γαμησια και τα ξεφτιλικια που έχει κάνει η γυναίκα σας τι πιθανότητες υπήρχαν να την παντρευτείτε?