papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 136
- Like
- 52.466
- Πόντοι
- 27.261
ααα ξερεις τοσες λεπτομερειες.Αποτυχημένη εμφύτευση (true story)
οκ, πασο.
ααα ξερεις τοσες λεπτομερειες.Αποτυχημένη εμφύτευση (true story)
Τέλειο ε; Έχει και άλλα αν ψάξεις!την εκλασε στα μουτρα και ο δημητρακης με τα φυτευτα μαλλια βλεπω
Την ημέρα εκείνου του live, έτυχε και τον είδα Μεταξουργείο, ένεκα δουλειάς φυσικά εγώ, μην πάει πουθενά αλλού το μυαλό σου.ααα ξερεις τοσες λεπτομερειες.
οκ, πασο.
τελικα ενεκα δουλειας, πατε και γαματε ολοι σας καργιοληδες.Την ημέρα εκείνου του live, έτυχε και τον είδα Μεταξουργείο, ένεκα δουλειάς φυσικά εγώ, μην πάει πουθενά αλλού το μυαλό σου.
Μετά γράφανε εδώ ότι θα κάνει λάηβ σε αυτόν τον κάψα. Σαν να βλέπεις extra 3 εποχές μίστερ μπούτια και εθνικού σταρ.
ειπα εγω "εμπαινα για καποιον ανεξηγητο λογο"Ντροπή, πεστε και καμμια καλή κουβέντα
Λίζα καλώς ορισες
Άντε να γίνει και η πρώτη Ελληνίδα σε τσόντα που θα δεχτεί πάνω της ένα ωραίο και γεμάτο golden shower.την εκλασε στα μουτρα και ο δημητρακης με τα φυτευτα μαλλια βλεπω
η άλλη γκόμενα ποια είναι ; Είναι του "χώρου";Αχα μάλιστα.
και Καβάφης και συμβουλές για cim - μόνο στο μπου αυτάΛιζακι ριχτο στο κατοσταρικο οταν κανεισ ραντεβου μην εισαι πτωμα τελειοσ παθητικη δωσε λιγο παθοσ ενταση δειξε οτι γουσταρεισ οτι ηρθεσ γι εμενα να περασουμε καλα , δωσε γλωσσοφιλα με γλωσσα μην την κρατασ πισω δεν θα στην φαμε ,παρτα στο στομα ολα τα φλοκια και ριχτα στον νιπτηρα με τροπο , μερικα μελη γουσταρουν το γλειφομουνι αστα να σε γλειψουν να καυλωσουν Αν τα κανεισ ολα αυτα θα χεστεισ στο ταληρο χωρισ να εκτεθεισ στα διαφορα σοσιαλ
Όσο μπορείς
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.
[1913]
και Καβάφης και συμβουλές για cim - μόνο στο μπου αυτά
Helena I've, στρεαμαρει την πάρτη της πλέον και έχει και ένα οτωχικο onlyfansη άλλη γκόμενα ποια είναι ; Είναι του "χώρου";
ειπα εγω "εμπαινα για καποιον ανεξηγητο λογο"
αν ερθει θεσσαλονικη ας μου πει να κανονισουμε
τη γαμάει ακόμα (μόνο) ο αρχηγός ?Helena I've, στρεαμαρει την πάρτη της πλέον και έχει και ένα οτωχικο onlyfans
τη γαμάει ακόμα (μόνο) ο αρχηγός ?