You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λιοσίων 73 Κάτω
- Μέλος που άνοιξε το νήμα liosion73 kato
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 31K
-
- Ετικέτες
- λιοσίων
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν έχω περάσει με κοπέλα στα μαγαζιά αυτά η πόρτα χτύπαγε και θα χτυπάει στο 6-7 λεπτό το πολύ και αυτό είναι στάνταρ εγώ προσωπικά το έχω χρόνομετρήσει περιμένοντας φίλο μου που είχε μπει σε δωμάτιο γι αυτό εάν σας αρέσει κάποια κοπέλα και θέλετε να περάσετε ζητηστε από την υπηρεσία να σας υπογράφει υπεύθυνη δήλωση ότι θα χτυπήσει την πόρτα στο δεκάλεπτο προκειμένου η κοπέλα να βγει στο 15λεπτο αλλιώς αν χτυπήσει πόρτα πριν το10λεπτο τότε τα χρήματα σας πίσω δέχονται λοιπόν αυτό όχι οπότε τι να λέμε δεν είναι στούντιο είναι ένα απλό μαγαζί όπως τα άλλα τριγύρω οπότε πάω στα άλλα δίπλα που έχω κάποιες λίγες πάλι πιθανότητες να κάτσει τουλάχιστον 10 λεπτά στο δωμάτιο η κοπέλαΤο Site λεει αλλα νταλλα εδω δεν απαντα κανεις
Να αποφασισετε αν ειστε Studio - Studiello η Μπουρδέλο με Site
Γιατι αν χτυπανε πορτες στο 7λεπτο προκοπη δε γινεται
xristos2010
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Like
- 5.104
- Πόντοι
- 1.056
Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν έχω περάσει με κοπέλα στα μαγαζιά αυτά η πόρτα χτύπαγε και θα χτυπάει στο 6-7 λεπτό το πολύ και αυτό είναι στάνταρ εγώ προσωπικά το έχω χρόνομετρήσει περιμένοντας φίλο μου που είχε μπει σε δωμάτιο γι αυτό εάν σας αρέσει κάποια κοπέλα και θέλετε να περάσετε ζητηστε από την υπηρεσία να σας υπογράφει υπεύθυνη δήλωση ότι θα χτυπήσει την πόρτα στο δεκάλεπτο προκειμένου η κοπέλα να βγει στο 15λεπτο αλλιώς αν χτυπήσει πόρτα πριν το10λεπτο τότε τα χρήματα σας πίσω δέχονται λοιπόν αυτό όχι οπότε τι να λέμε δεν είναι στούντιο είναι ένα απλό μαγαζί όπως τα άλλα τριγύρω οπότε πάω στα άλλα δίπλα που έχω κάποιες λίγες πάλι πιθανότητες να κάτσει τουλάχιστον 10 λεπτά στο δωμάτιο η κοπέλα
Αυτο που λες για τον χρονο το εχω κανει, και το εχω γραψει και εδω στο site.
Ειχα βαλει το χρονομετρο του κινητου στο κομοδινο.
Χτυπημα στα 8-9 λεπτα...
liosion73 kato
Sex Studio
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2019
- Like
- 0
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Φέρτε πίσω τη Κωνσταντίνα,Κλεοπάτρα και Λάουρα.Έχετε δίωξει απίστευτες κοπέλες και κρατάτε κάποιες που δε κάνουν.
corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.526
- Πόντοι
- 206
Συνεχίζουμε με 3 νεα αστερια σήμερα Νάταλι Παμελα και Μπριντα απο της 17:00 μεχρι 07:00 τα ξημερώματα
γυναικαρεσ
ποδολαγνεια κανουν η κοπελες??
PeinaleosX
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Πολυ θελω μια επίσκεψη στο κατάστημα!! Μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον!!!! Ιζαμπελα μπηκε στη Λίστα.
olympusprime
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Το Site λεει αλλα νταλλα εδω δεν απαντα κανεις
Να αποφασισετε αν ειστε Studio - Studiello η Μπουρδέλο με Site
Γιατι αν χτυπανε πορτες στο 7λεπτο προκοπη δε γινεται
Κοίταξε να δεις φίλε,πριν καμιά 10 χρόνια,αν δεις παλαιότερες κριτικές του Λιοσίων 73α,το οποίο ανήκει υποθετικά στην ίδια αλυσίδα με αυτό στη Χίο,ήταν μπουρδέλο.Μετά έγινε studio και μπράβο τους !! Αυτό δείχνει ότι σέβονται τόσο την προσωπική υγιεινή και την αξιοπρέπεια των πελατών και των κοριτσιών !!
Βέβαια,πρέπει να έχεις υπόψιν σου πως και σε studio των 50 ευρώ υπάρχει πιθανότητα να κάνεις σεξ με κοπέλες που δεν προσφέρουν τόσο καλές υπηρεσίες που να αξίζουν το 50άρικο.Η τιμή δε συμπίπτει πάντα με την ποιότητα των υπηρεσιών.
olympusprime
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Υ.Γ. : Εγώ προσωπικά έχω πάει 4 φορές στο Studio Λιοσίων 73 (3 στο β και 1 στο α) και πέρασα αρκετά καλά !
Σφραγισμένες πετσέτες και καθαρό κρεβάτι !
Σφραγισμένες πετσέτες και καθαρό κρεβάτι !
PeinaleosX
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Να ρωτήσω εγω κατι άσχετο; μιας και είναι το στούντιο που πηγαινω αλλα δεν ρωτησα ποτε.. Αν παρω μκα κοπέλα και με το που βγω διαλεξω αλλη παιζει πρόβλημα; θα με κράξουν η απλα πληρώνω αλλο ενα παράβολο και προχωράω μεσα;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Εννοείς πληρώσεις, πάρεις την κοπέλα Νο1, τελειώσεις, βγεις, πληρώσεις πάρεις κοπέλα Νο.2?Να ρωτήσω εγω κατι άσχετο; μιας και είναι το στούντιο που πηγαινω αλλα δεν ρωτησα ποτε.. Αν παρω μκα κοπέλα και με το που βγω διαλεξω αλλη παιζει πρόβλημα; θα με κράξουν η απλα πληρώνω αλλο ενα παράβολο και προχωράω μεσα;
Γιατί να σε κράξουν;;
Επειδή αφήνεις συνεχόμενα γκαφρα;;
olympusprime
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Να ρωτήσω εγω κατι άσχετο; μιας και είναι το στούντιο που πηγαινω αλλα δεν ρωτησα ποτε.. Αν παρω μκα κοπέλα και με το που βγω διαλεξω αλλη παιζει πρόβλημα; θα με κράξουν η απλα πληρώνω αλλο ενα παράβολο και προχωράω μεσα;
Πληρώνεις κανονικά.
liosion73 kato
Sex Studio
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2019
- Like
- 0
Σήμερα το πρωί από 09:00 μέχρι 17:00 Η Έλεν και η Σεμπαστιανά
liosion73 kato
Sex Studio
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2019
- Like
- 0
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Καλή περίπτωση η Αλεχάντρα.Θα την δοκιμάσω σύντομα !!
Johnny Truelove
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Η αντζελίνα που είχατε μέχρι 3 μήνες πρίν,τι απέγινε?
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Η αντζελίνα που είχατε μέχρι 3 μήνες πρίν,τι απέγινε?
Καλησπέρα.
Από ο,τι μου είπαν όταν είχα πάρει τηλέφωνο,θα έρθουν μετά από κάτι μήνες,γιατί είχε λήξει η βίζα τους..Συγκεκριμένα εγώ ρώτησα για Μπρίτνεϊ,Αλεξάνδρα και Κατερίνα αλλά αυτό με τη βίζα ισχύει για όλες όσες έρχονται από Βενεζουέλα,ακόμα και Κολομβία.
Α,και σύμφωνα με ένα συναγωνιστή,μια Μισέλ από Βενεζουέλα θα έρθει μετά τα Χριστούγεννα,άρα μπορεί και η Αντζελίνα.
Johnny Truelove
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα.
Από ο,τι μου είπαν όταν είχα πάρει τηλέφωνο,θα έρθουν μετά από κάτι μήνες,γιατί είχε λήξει η βίζα τους..Συγκεκριμένα εγώ ρώτησα για Μπρίτνεϊ,Αλεξάνδρα και Κατερίνα αλλά αυτό με τη βίζα ισχύει για όλες όσες έρχονται από Βενεζουέλα,ακόμα και Κολομβία.
Α,και σύμφωνα με ένα συναγωνιστή,μια Μισέλ από Βενεζουέλα θα έρθει μετά τα Χριστούγεννα,άρα μπορεί και η Αντζελίνα.
Ευχαριστώ πολύ,φίλε Σπιρτούλη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 269