Skilopnixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λοιπον, μαμισα Αννα (σερβα) και λιντα, πυστευω πως η λιντα ειναι καλυτερη, πιο ¨πορνοδιαστροφικη¨.
Για μενα τουλαχιστον
Για μενα τουλαχιστον
Και για μενα!!!!λοιπον, μαμισα Αννα (σερβα) και λιντα, πυστευω πως η λιντα ειναι καλυτερη, πιο ¨πορνοδιαστροφικη¨.
Για μενα τουλαχιστον
εντωμεταξυ ρε παιδια διαβασα την κριτικη του πουτανγαμων για την αννα και εμεινα κου-κου...
δεν εχω καταλαβει γιατι η αννα ειναι καλυτερη απο την λιντα, οποιος μπορει ας βοηθησει..
Σορι αν ειναι οφ τοπικ,δεν ξερω που να θεσω το ερωτημα...
Να παραθεσω μια γνωμη και αποψη απο τις πολλες την πετυχα ενα απογευμα κωσταντινουπολεως και οπως ηταν φυσικο περασα μπηκε μεσα μεσα στο δωματιο μες την τρελη χαρα οταν αρχισανε τα τριψιματα και οι προστυχιες διαπιστωσα οτι οι κοπελα ψηνοταν στων πυρετο και πραγματικα κομπλαρα και μαζευτηκα τι ηταν να το κανω αυτο ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕ περισοτερο κατα εμε ειναι μες στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ
Την έχει κανείς υπόψιν του?
Στο Λελας ειναι απογευματα!!!
Κάθε απόγευμα , μετά τις 6 με καινούριο λουκ. Ξανθό κοντό μαλλί . Προφανώς περούκα. Κυρά Λέλα πες της ότι δεν της πάει
6 με 2μετα τις 6 μεχρι τις 12;;;
και το μαλλακι ειναι κοντο καρε σαν της Βικτοριας Μπεκαμ ή οτι να'ναι;;
6 με 2
Δεν την έχω δει την Μπέκαμ
εμ βέβαια,εσύ μονο τον τρελλοπενηντάρη βλέπεις στην τιβι.
6 με 2
Δεν την έχω δει την Μπέκαμ
Λίντα - πενηντα , Λίντα - πενηντα ,Λίντα - πενηντα , Λίντα - πενηντα .....................................Λίντα ==== πενηντα , πενηντα , πενηντα , πενηντα , πενηντα ...... ......................................................................... πενηντα , πενηντα , πενηντα............................