Επισκέπτης
[size=30pt]Kiev !!!![/size]
Με τσακωσες!Αποδεικτικα Στοιχεια Ενοχης του SPOON
Tα λογια ειναι περιττα φιλε!!!Μιλαμε για τσοντα η γκομενα!!Περασα την Πέμπτη αν δεν κάνω λάθος, ειχα να πάω κανα 3αρι χρόνια. Η τσατσα μου είπε οτι ειναι η Λίντα, η οποία έχει κάνει θραύση στο ιντερνετ κτλ κτλ.
Δεν πρόσεξα φάτσα, μάλλον την έκρυβε, το μάτι μου όμως πήγε στον κώλο της που ήταν
ΑΠΑΙΧΤΟΣ.
Δεν μπήκα γιατί ήθελα να συμβουλευτώ κ το σάιτ πρώτα....
100%γυναικα ειναι φιλε μου,τα υπολοιπα ειναι παπαριες.απλα ειναι τρελλη,προχτες που την πηρα μου εκανε κεφαλοκλειδωμα με τα ποδια,για να ελευθερωθω αχισα να τη δαγκωνω και να τη χτυπαω,οσο πιο πολυ την χτυπαγα τοσο πιο πολυ την εβρισκε,μαλιστα μου ελεγε"σου αρεσει να παιζεις".τελικα το πυραυλακι μας ειχε πεος ή είναι φυσικο το γατακι της;;;
100%γυναικα ειναι φιλε μου,τα υπολοιπα ειναι παπαριες.απλα ειναι τρελλη,προχτες που την πηρα μου εκανε κεφαλοκλειδωμα με τα ποδια,για να ελευθερωθω αχισα να τη δαγκωνω και να τη χτυπαω,οσο πιο πολυ την χτυπαγα τοσο πιο πολυ την εβρισκε,μαλιστα μου ελεγε"σου αρεσει να παιζεις".
Προς ενθύμιση των παλιών και γνώση των νέων.hounik βαλε κριτικη προς ενημερωση των παλιων και γνωση των νεων...δεν θυμαμαι αν το 'πα σωστα παντως με καταλαβες!!!
ειναι ομορφη κοπελα και σ'εμενα τουλαχιστον δεν εκρυψε τιποτα,μιλησαμε και για διαφορα πραγματα μετα τη μαχη, το μονο μειονεκτημα που μπορω να βρω ειναι οτι εχει κανει πολλα χιλιομετρα αλλα και αυτο λεγεται μονο αν αρχισουμε να ψυριζουμε πραγματα.γενικα η κοπελα προτεινεται, και να μην εχεις αγρια ενστικτα θα στα βγαλει στην επιφανεια,και προταση μου προγραμμα των 100 για περισσοτερη ελευθερια.ρε φιλε σιγουρα γιατι αυτο που λενε με την φατσα που την κρυβει συνεχεια στεκει...κακη πλαστικη κοκ...
μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι!!!!
ειναι πολυ σκυλι ετσι;;;
ειναι ομορφη κοπελα και σ'εμενα τουλαχιστον δεν εκρυψε τιποτα,μιλησαμε και για διαφορα πραγματα μετα τη μαχη, το μονο μειονεκτημα που μπορω να βρω ειναι οτι εχει κανει πολλα χιλιομετρα αλλα και αυτο λεγεται μονο αν αρχισουμε να ψυριζουμε πραγματα.γενικα η κοπελα προτεινεται, και να μην εχεις αγρια ενστικτα θα στα βγαλει στην επιφανεια,και προταση μου προγραμμα των 100 για περισσοτερη ελευθερια.
Προς ενθύμιση των παλιών και γνώση των νέων.
πιστευω οτι εχεις μεγαλυτερη ανεση χρονου με τα 100 ευρω παρα με τα 50,τωρα οσον αφορα το δευτερο σκελος της ερωτησης,τι αποκομισα απο την εμπειρια η απαντηση ειναι απλη,αυτο που ηταν το ζητουμενο πηγαινοντας εκει,ενα καλο πηδημα απο πουτανα.στο 50€ βγαζει το ιδιο attitude;;
απο που ειναι ξερεις;;
σε παρακαλω επειδη με ενδιαφερει σε σημαντικο βαθμο μπορεις να μου πεις τι αποκομισες απο την εμπειρια;;; με πμ ή εδω...
ευχαριστω προκαταβολικα...
Αδερφε η ΛΙΝΤΑ τιμαει και το 50αρικο και με το παραπανω οταν εχει πολυκοσμια καταλαβαινεις οτι τρεχει πανικοβλητηστο 50€ βγαζει το ιδιο attitude;;
απο που ειναι ξερεις;;
σε παρακαλω επειδη με ενδιαφερει σε σημαντικο βαθμο μπορεις να μου πεις τι αποκομισες απο την εμπειρια;;; με πμ ή εδω...
ευχαριστω προκαταβολικα...