Παρ'ολο τον κάλο παντως τις βολτιτσες σου τις κανεις βλεπω!!!
Λοιπον επειδη το κουρασαμε πολυ το θεμα,για πολλοστη φορα με την συγκεκριμενη, θα σου πω μονο οτι ολα τα παλια μελη που την ξερουν λιγακι παραπανω απο εμας τους υπολοιπους εχουν πει οτι ειναι γυναικα,καθως και μια απο τις κοπελες της δουλειας που ειναι και αυτη μελος!!!!Αν δεν σου αρκει αυτο τοτε μην πας καθολου!Εγω το μονο που μπορω να σου εγγυηθω ειναι οτι θα σε στειλει αδιαβαστο στο κρεββατι!!! ;)
εεε τι τωρα με φιλαρακια αρχισαμε βολτες οταν ανεβοκατεβαινα Αθηνα...για να μην γινουν παρεξηγησεις δεν παω για σεξουαλικη απολαυση μονο για να γελασουμε..και δεν εχω ψωνισει ποτε απο τετοια μερη μονο απο τον μαρινοπουλο!!!
αξεχαστο το δρομολογιο...ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ-ΟΚΑΝΑ-3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ(πισω μερια) ειχα δει εκει 1η μ φορα να βαρανε ενεσεις -στις 1 το βραδι,ελεος- και τα'κανα απανω μου-ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ δεν ειμαι σιγουρος για τον δρομο (εκει παντως που κυνηγανε οι μπατσοι τις αραπινες!!!) αυτα θυμαμαι...
τι λες ρε;;;φυσικα και μ'αρεσει (μην το πεις παραεξω αλλα εχω τραβηξει 1-2 φορες με αυτα τα βυζακια και το μικροσκοπικο κωλαρακι...
)
οκ, εφυγα, σβιν...............
Βρε,μετα απο τοσες κριτικες που εχει η κοπελα δεν θα ανεφερε καποιος συναγωνηστης οτι......πηγαινε να βρεις την υγεια σου,
τις εχω διαβασει και ημουν ετοιμος να παω..απλως μπηκα και εδω να δω τι λετε για το μωρο και κουφαθηκα!!!
να ο ενας για τα μαλλια, να ο αλλος για το τρανς, απανταει οτι εφοσον δεν ειναι ενας που το λεει τοτε ειναι σιγουρα τρανς...ε τι να κανω ο καυλωμενος;;να ξεκαυλωσω;;;δεν γινοταν και γι'αυτο ρωτουσα και ξαναρωτουσα...
σβιννννννννννν
Α και κατι αλλο wolfakis...προσεξε τον κωλο σου γιατι η Λιντα εχει μια μανια με τις αντρικες κωλοτρυπιδες!!!
Ειναι κυρια ομως και σε ρωταει πρωτα αν θελεις!!!!
ωπα πλακα μου κανεις;;δακτυλο ηντα θελει εκια μεσα;;λεφτα ψαχνει;;;
Και προφανως ψαχνει να βρει αν αυτος που την επισκεπτεται ειναι
και εκεινος κυριος
δεν χωρει αμφιβολιας...εγω καυλωνω μονο αν δω μουνακι...τελος...
δεν χρειαζεται να ψαξει..αμα θελει να δει αν εχω προστατη θα της παω μια ακτινογραφια και ας μην φαινεται...8α της τον ζωγραφισω...