Διαγραμμένο μέλος 210001
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 301
- Πόντοι
- 21
Τράβα να δειςΘα κάνει casting;
Τράβα να δειςΘα κάνει casting;
Θα τρέξωΤράβα να δεις
It makes sense ... ζητάει 10χιλιαρο και θα ναι Π-Σ-Κ στο LaLoopΛοιπόν ΠΣΚ θα είναι στο laloop. Από κει και πέρα η τσέπη σου και η ομορφιά σου θα μετρήσει. Και θα πάνε και άλλοι από δω οπότε καταλαβαίνεις ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Με αγάπη πολυ
To 10000 το ζητάω εγώ για να κάνω το κονέ. Τόσο το κοστολογώ...It makes sense ... ζητάει 10χιλιαρο και θα ναι Π-Σ-Κ στο LaLoop
Έγινε τύπε θα περάσω βόλτα είτε Π είτε Σ είτε Κ
Α ! δεν πιστεύω η τιμή που ανέφερες 10.000 να ναι μόνο για Κυριακή επειδή είναι 15Αύγουστος ???
Θέλω τιμολόγιο από σενα να ξες ε !To 10000 το ζητάω εγώ για να κάνω το κονέ. Τόσο το κοστολογώ...
Ε πως ξένο τηλ μου ζητάς να μην βγάλω και γω φράγκο?Θέλω τιμολόγιο από σενα να ξες ε !
Πες ρε τύπε ότι φέρνεις την Paris Hilton και λέγαμε που χάθηκε αυτό το κορμί που σταμάτησε να ασχολείται ο Ευαγγελόπουλος
Πάρε να πιεις μια μπίραΕ πως ξένο τηλ μου ζητάς να μην βγάλω και γω φράγκο?
Εσύ που ξέρεις ότι προχωράει την έχεις γαμήσει;;;Ρωτα την ίδια τύπε γιατί αλλιώς δεν μπορείς να την γαμήσεις
Δεν σε αφοράΕσύ που ξέρεις ότι προχωράει την έχεις γαμήσει;;;
Είσαι μαλακας!!!Δεν σε αφορά
Κοίτα στον καθρέφτη να δεις αυτόν που πραγματικά είναιΕίσαι μαλακας!!!
Εγώ δεν λέω πράγματα χωρίς αποδείξεις, ενώ εσύ ξεκίνησες να λες μπαρούφες για δυο κοπέλες!!!Κοίτα στον καθρέφτη να δεις αυτόν που πραγματικά είναι
Τράβα αύριο la loop και τα ξαναλέμε. Όσο για την άλλη πήγαινε εκεί που σουλατσαρει άμα μπορείςΕγώ δεν λέω πράγματα χωρίς αποδείξεις, ενώ εσύ ξεκίνησες να λες μπαρούφες για δυο κοπέλες!!!
Που παρεμπιπτόντως αυτά που έγραψες (κανένας δεν μπορεί να σε βγάλει ψεύτη, αλλά ούτε και εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι γράφεις αλήθειες) αρκετοί άλλοι τα έχουν γράψει, αλλά με πιο λίγα χρήματα και αυτοί χωρίς να μπορούν να κάνουν κονε, όπως εσύ!!!
Άρα ποίος είναι ο μαλακας;;;
Αντε και πήγα,πως την προσεγγίζω;;;Τράβα αύριο la loop και τα ξαναλέμε. Όσο για την άλλη πήγαινε εκεί που σουλατσαρει άμα μπορείς
Δεν σχόλιο για αυτό ειλικρινά με αποστομωσεςΑντε και πήγα,πως την προσεγγίζω;;;
Τι της λέω ότι μου είπε ο Naboo από το bourdela.com ότι κάνεις ραντεβού έναντι χρηματικης αμοιβής. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσα θες για να σου ρίξω έναν κρύο;;;
Αντε και πήγα,πως την προσεγγίζω;;;
Τι της λέω ότι μου είπε ο Naboo από το bourdela.com ότι κάνεις ραντεβού έναντι χρηματικης αμοιβής. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσα θες για να σου ρίξω έναν κρύο;;;
Για πες μας ρε μάγκα εσύ τα βασικά για να τα μάθουμε και εμείς οι πρωτάρηδες!!!Ο naboo έγραψε κάτι που μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι...
Aλλά εσύ ρε φίλε kwstasxat ρωτάς κάτι μαλακίες 10 φορές χειρότερες....
Τι πάει να πει πώς την προσεγγίζω; Περιμένεις απάντηση σε αυτό; Ούτε τα βασικά ε....