Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Oταν με το κακο ψοφησει (δυστυχως), θα την δουμε σε διαφημιστικες καμπανιες κατα των ναρκωτικων:
φρικουλο εχει γινει τρομαρα της
με μια καλη φιλικη παρεουλα 4αρων ατομων θα περναγαμε με την "κυρια" πολυ ομορφα ;)φρικουλο ξεφρικουλο θα της τον ακουμπαγες ?
Μονος σου φοβασαι;με μια καλη φιλικη παρεουλα 4αρων ατομων θα περναγαμε με την "κυρια" πολυ ομορφα ;)
ε μ αυτην λιγο ναιΜονος σου φοβασαι;
Μονος σου φοβασαι;
τι υπονοείς οτι δεν κανει για σπιτι η συγκεκριμενη
ε μα αυτην λιγο ναι
με τις φιλους βγαζεις ωραια γουστα και πεφτει και γελιο....η συγκεκριμενη εχει καταντησει (δυστηχως) μονο για τετοια
τι υπονοείς οτι δεν κανει για σπιτι η συγκεκριμενη
μαν εσυ εισαι ειδικη περιπτωση ;)εγώ πιστεύω θα την επανέφερα στον σωστό δρόμο και πιθανότατα θα κάναμε και οικογένεια μαζί ;)
εγώ πιστεύω θα την επανέφερα στον σωστό δρόμο και πιθανότατα θα κάναμε και οικογένεια μαζί ;)
να την πηγαινε και στο χωριο μανειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερνες Κοσμα ...τετοια κοριτσια κανουν τις καλυτερες οικογενειες
να την πηγαινε και στο χωριο μαν
θα βγαζε αγρια γουστα στην επαρχια η λιντσέι
λες μαν???στο χωριο θα ηταν κυρια αυτη ..
δεν σηκωνει τετοια ο Κοσμας στο χωριο ...τυπος και υπογραμμός θα ηταν
Ναυαγιο με ναυαγιο δεν κανουν καλο παντρεμα φιλε μου.εγώ πιστεύω θα την επανέφερα στον σωστό δρόμο και πιθανότατα θα κάναμε και οικογένεια μαζί ;)
Ναυαγιο με ναυαγιο δεν κανουν καλο παντρεμα φιλε μου.
λες μαν???
θα την πηγαινε και στο καφενειο του χωριου για κανα τσιπρακι με τα μπαρμπαδια μαν?
Ναυαγιο με ναυαγιο δεν κανουν καλο παντρεμα φιλε μου.