Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Σε αυτην αναφερομαστε;

Αυτην την ειχα παρει πριβε οταν ηταν στο Ρας. Φραπελια με τον Πακιστανο που κραταγε τσιλιες να με κοιταζει και χυσιμο στα βυζομπαλα. Δεν θυμαμαι αν μου εκανε γλωσσιδια. Την προτεινω εκτος και αν αλλαξε.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αυτην την ειχα παρει πριβε οταν ηταν στο Ρας. Φραπελια με τον Πακιστανο που κραταγε τσιλιες να με κοιταζει και χυσιμο στα βυζομπαλα. Δεν θυμαμαι αν μου εκανε γλωσσιδια. Την προτεινω εκτος και αν αλλαξε.
Τα ίδια κάνει και τώρα,Υπουργέ μου!  :dancing:  :cheesy:
Δε ξέρω τι κάνει στον σπέσιαλ των 100,γιατί δε γουστάρω να σκάω τόσα.Προτιμώ να κάνω dispersion στο αρχικό μου κεφάλαιο!  :cheesy:

papwolf

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
407
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές.Διάβασα όλες τις κριτικές του εν λόγω σωληνάδικου αλλά πληροφορίες σχετικά με την Τζένιφερ την εξ Φιλιππίνων (καθότι λάτρης της κίτρινης φυλής) δεν βρήκα πουθενά. Όποιος γνωρίζει σχετικά (συμπεριφορά,υπηρεσίες,prive-αν δίνει και τι δίνει στα 50€ και 100€) παρακαλώ να ενημερώσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα συναγωνιστές.Διάβασα όλες τις κριτικές του εν λόγω σωληνάδικου αλλά πληροφορίες σχετικά με την Τζένιφερ την εξ Φιλιππίνων (καθότι λάτρης της κίτρινης φυλής) δεν βρήκα πουθενά. Όποιος γνωρίζει σχετικά (συμπεριφορά,υπηρεσίες,prive-αν δίνει και τι δίνει στα 50€ και 100€) παρακαλώ να ενημερώσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Η Τζένιφερ είναι μία εκ των πιο παλιών,νομίζω η παλαιότερη πλέον,στο Λίντο.Απορώ πως δεν γνωρίζεις τίποτα γι'αυτήν!  :o
Τέλος πάντων,ίσως και μην σε έχει προσεγγίσει ποτέ,διότι αλλιώς θα ήξερες.Ότι διατυμπανίζει για τους πριβέ των 50 και 100 είναι γκαραντί.
Η φράση της "Τέλει πάμε πριβέ,50 ευρώ,πίπα γκαμήσι?" είναι must πλέον.  ;)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
ο καποιος ειναι η επισημη σελιδα του lido στο fb,αρα αυτη ειναι.μιας κοπελας το fb να βρειτε θα τις βρειτε ολες αφου θα εχει τις υπολοιπες φιλες...

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ρε μάγκες καλησπέρα!!!!Ξέρει κανείς αν η Ρόζα συνεχίζει να δίνει τις υπηρεσίες της στο εν λόγω ίδρυμα ή τα παράτησε και αυτή????
Αν κάποιος ξέρει ας συμπληρώσει και τις ημέρες που εργάζεται!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παρασκευη θα παω Λιντο για να φραπεδιαστω. Γιοχανα, Απολλωνια ή ποια αλλη να δοκιμασω ???

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Αδερφέ δεν θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά δυστυχώς η Απολλώνια απουσιάζει κάνα χρόνο-και βάλε-από το συγκεκριμένο ίδρυμα.
Εκτός και αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω(μακάρι...)

genuine71

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Μιχαέλα μελαχρινή με σπαστό μαλί είναι ακόμα στο LIDO? Φοβερά βυζιά :tits: και απίστευτος κώλος  :kissass2:Μην τρέχουμε άδικα...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Πέρασμα τη Κυριακή το βράδυ...

Το μαγαζί είναι στα κάτω του σε καμμία περίπτωση δε θυμίζει καλές εποχές...Κόσμος ελάχιστος και κοπέλες λίγες και απελπισμένες....

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Πέρασμα τη Κυριακή το βράδυ...

Το μαγαζί είναι στα κάτω του σε καμμία περίπτωση δε θυμίζει καλές εποχές...Κόσμος ελάχιστος και κοπέλες λίγες και απελπισμένες....

Εύγε για την ενημέρωση από τα περισσότερα μαγαζιά. Στο Lido θυμάσαι ονόματα κορασίδων;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Εύγε για την ενημέρωση από τα περισσότερα μαγαζιά. Στο Lido θυμάσαι ονόματα κορασίδων;

;)
Σεμπτά,μία μελαμψή απ΄ότι θυμάμαι.
Βέρα η μελαχρινή-ΤΟΥΜΠΑΝΟ!
η ξανθιά μιλφ Ναταλύ αν θυμάμαι καλά!
και αρκετές ακόμη που δε συγκράτησα ονόματα...

kingolgrc

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η Μιχαέλα μελαχρινή με σπαστό μαλί είναι ακόμα στο LIDO? Φοβερά βυζιά :tits: και απίστευτος κώλος  :kissass2:Μην τρέχουμε άδικα...
    Ρε παιδια εχει δικιο ο συναδελφος.Πραγματι ηταν πολυεργαλειο... Που πηγε αυτο το μωρο?

genuine71

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πέρυσι τέτοια εποχή ήταν στο FBI και θα πήγαινε Μύκονο... Είναι super μωρό με φοβερό service αν είσαι λίγο large και όχι μίζερος! Μου έλεγε μια φορά πως κάποιος την ρωτούσε επίμονα τι θα του κάνει στον χορό των 10 ευρώ και του είπε θα σε αγαπήσω και θα σε παντρευτώ  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Απίστευτο τυπάκι!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916

μάρθα,εβελίνα,έλενα-αλίνα,λουίζα ντα ματα,τζενιφερ,αλίκη,βέρα τούμπανο,ίννα σιρίνα,λατόγια,ρωξάνη-βιασμός(rape),πετίτ ρωσιδάκι καστανόξανθο που εργαζόταν πιό παλιά fbi και αφροδίτη υπόγα και αρκετές ακόμη,όλες όμως παλιές..η αναστασία με τη καμίλα είναι διακοπές μάλλον και ο μπαρούχος προετοιμασία με την ομάδα στους παξούς

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
μάρθα,εβελίνα,έλενα-αλίνα,λουίζα ντα ματα,τζενιφερ,αλίκη,βέρα τούμπανο,ίννα σιρίνα,λατόγια,ρωξάνη-βιασμός(rape),πετίτ ρωσιδάκι καστανόξανθο που εργαζόταν πιό παλιά fbi και αφροδίτη υπόγα και αρκετές ακόμη,όλες όμως παλιές..η αναστασία με τη καμίλα είναι διακοπές μάλλον και ο μπαρούχος προετοιμασία με την ομάδα στους παξούς

Κλαίω!!!! :rockon: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Η Εβελίνα έχει μία κωλάρα....Πολλά υποσχόμενη,δε ξέρω με το πριβε της τι παίζει...;;;;

yannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
0

Stories

Νέο!