Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Μπορώ να μάθω λεπτομέρειες ρε παιδιά για Τζένιφερ Λι τι ψάρια πιάνει και αν αξίζει γενικά?

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μπορώ να μάθω λεπτομέρειες ρε παιδιά για Τζένιφερ Λι τι ψάρια πιάνει και αν αξίζει γενικά?

Σε αυτό το μπαζάκι αναφέρομαι, το χτύπησα στο Facebook και μου έβγαλε την ξινή της μούρη.
Προσωπικά για μία φορά δεν με χάλασε, αλλά με τα 50,00 γαμάς μουνιά και μουνιά στα στούνιο οπότε σκέψου το.

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Ολα έχουν την τιμή τους τωρα η τιμη της μελαχρινης καυλας φανταζομαι οτι ειναι αρκετα υψηλη στο χρηματιστήριο της νυχτας

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
αυτη η σοφια η ξανθια με κοντο μαλλι με ποσα γαμιεται στο πριβε?σε ενα φιλο του ζητησε 150 για τσιμπουκι αλλα επειδη δεν την πηρε και προτιμησε μια αλλη δεν εχω αποψη.πιστευετε οτι με το 100 θα γαμηθει?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
αυτη η σοφια η ξανθια με κοντο μαλλι με ποσα γαμιεται στο πριβε?σε ενα φιλο του ζητησε 150 για τσιμπουκι αλλα επειδη δεν την πηρε και προτιμησε μια αλλη δεν εχω αποψη.πιστευετε οτι με το 100 θα γαμηθει?

Εμένα μου ζήτησε πριβέ των 100 και άλλα 100 γι'αυτήν οπότε έφαγε πόρτα πάραυτα

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Οχι. Αδειο ήταν μέχρι την ώρα που έφυγα.

Πηγα  σημερα. Πολλές καυτές γκομενες αλλα γυφτοι οι υπαλληλοι!!! Ενας μου ζητησε φιλοδώρημα γιατι μου βρηκε την καλυτερη στριπερ. Εν τω μεταξυ ΕΓΩ την καλεσα. Αυτος αλλη μου πρότεινε. Μετα ηρθε να διωξει μια που μου μιλουσε και δεν ζητούσε ποτό. ... ενας γεροντακος..

εγω δεν ξαναπαταω παρολο που κατα τα αλλα περασα καλα. Τετοιες συμπεριφορες απαραδεκτες δεν ανεχομαι.    Βασικα στουντιο/μπουρδελο ειναι το μαγαζι, που εμενα δεν με χαλαει.

Αλλά να έρχετε να διωξει γκομενα επειδη με γουσταρε και χωρις ποτο απο εναν μαλακα που ζητησε πουρμπουαρ για μια υπηρεσία που δεν προσφερε;

Ας γαμηθουνε.....

Υπάρχουν καλυτερες λυσεις και ανευ τσιγαριλας. Τελευταια φορα παταω. Μαυρο!
Αυτός ο γεροντάκος που λες είναι μεγάλο ...όπανο.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
μου έδωσε ένα φίλος το τηλέφωνο της με απώτερο σκοπό να τα σκάσω για βίζιτα. (μου είπε ότι κάνει στάνταρ) Δεν μου γεμίζει τόσο το μάτι είναι ναι μεν μεγάλο χωνί όπως έχει αναφερθεί, αλλά από ότι γράφετε παιδιά είναι ανάλογα τις καύλες της την εκάστοτε ημέρα 

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
μου έδωσε ένα φίλος το τηλέφωνο της με απώτερο σκοπό να τα σκάσω για βίζιτα. (μου είπε ότι κάνει στάνταρ) Δεν μου γεμίζει τόσο το μάτι είναι ναι μεν μεγάλο χωνί όπως έχει αναφερθεί, αλλά από ότι γράφετε παιδιά είναι ανάλογα τις καύλες της την εκάστοτε ημέρα

για ποια μιλας μην μπερδευτουμε

prokkroustis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0

για ποια μιλας μην μπερδευτουμε

για τον μπρους λι λέει μωρε

JFK!!!

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για την Αλεξια (μελάχρινή αδύνατη βυζαρού) ξέρουμε αν τιμάει το πριβέ;

yannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Κύριοι, μείνετε μακριά από Εβελίνα ( ).
Έχει φοβερή κολάρα, αλλά είναι πολύ φαντασμένη και θέλει να φάει πολλά μέσα και έξω για γαμηθεί.
Κάνει το λεσβιακό με την Μάρθα.
Τίποτα από αυτά που θα σου πει δεν είναι αλήθεια. Μια δεν έχει λεφτά για το ενοίκιο, μια χρωστάει λεφτά σε άλλες κοπέλες και τις κόβουν λεφτά για να τα δώσουν στις άλλες και άλλα τέτοια.
Δεν έχει να πει τίποτα καλό για τις άλλες ακόμα και για αυτές που την θεωρούν φίλες τις (Ρόζα, Μάρθα).

Κύριοι ΜΑΚΡΙΑ, είναι πεταμένα λεφτά η "κυρία"

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Καλησπέρα,

Έχει φοβερή κολάρα, αλλά είναι πολύ φαντασμένη και θέλει να φάει πολλά μέσα και έξω για γαμηθεί.
Τίποτα από αυτά που θα σου πει δεν είναι αλήθεια. Μια δεν έχει λεφτά για το ενοίκιο, μια χρωστάει λεφτά σε άλλες κοπέλες και τις κόβουν λεφτά για να τα δώσουν στις άλλες και άλλα τέτοια.
Δεν έχει να πει τίποτα καλό για τις άλλες ακόμα και για αυτές που την θεωρούν φίλες τις (Ρόζα, Μάρθα).

Πεταμένα λεφτά είναι για όσους δεν ξέρουν να "παίξουν"..

yannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
0
Πεταμένα λεφτά είναι για όσους δεν ξέρουν να "παίξουν"..
ΟΚ, Δικά σου τα λεφτά, εγώ μια προειδοποίηση έκανα.
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι αυτό που έλαβα για τα λεφτά που έδωσα δεν άξιζαν.

Αν μπορείς να πάρεις περισσότερα με λιγότερο κόπο και χρήμα, με γεια σου και χαρά σου.
Να μας πεις και εμάς μερικά κόλπα, τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα πλέον.

Όλοι εδω μέσα κάνουν παιχνίδι και έχουν κερδίσει και χάσει.

Εγώ προσωπικά στην περίπτωση αυτή έχασα.

Απλά, να μην χάσουν και άλλοι που δεν είναι μεγάλοι παίχτες, όπως εσύ.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
ΟΚ, Δικά σου τα λεφτά, εγώ μια προειδοποίηση έκανα.
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι αυτό που έλαβα για τα λεφτά που έδωσα δεν άξιζαν.

Αν μπορείς να πάρεις περισσότερα με λιγότερο κόπο και χρήμα, με γεια σου και χαρά σου.
Να μας πεις και εμάς μερικά κόλπα, τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα πλέον.

Όλοι εδω μέσα κάνουν παιχνίδι και έχουν κερδίσει και χάσει.

Εγώ προσωπικά στην περίπτωση αυτή έχασα.

Απλά, να μην χάσουν και άλλοι που δεν είναι μεγάλοι παίχτες, όπως εσύ.
δεν υπάρχει μυστικό.Απλά ΔΕΝ πιστεύεις ούτε μια κουβέντα (χάλασε το κινητό,έχασα το πορτοφόλι,χρωστάω,αρρώστησε η μάνα). Καθιστάς σαφές ότι λεφτά υπάρχουν ,υπάρχει όμως και μυαλό..Όχι δείπνα σε Βαρούλκα,3ημερα ταξιδάκια, δωράκια. Όχι πριβέ,σαμπανίτσες και λοιπά. Αν θέλει θα έρθει.Αν όχι στην επόμενη.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
ισχυει αυτο που λεει ο ταυρος.απλα οχι σε ολες!αλλη θα θελει τη χορηγια,αλλη τη γκλαμουρια,αλλη τη ξεπετα κλπ κλπ

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
ισχυει αυτο που λεει ο ταυρος.απλα οχι σε ολες!αλλη θα θελει τη χορηγια,αλλη τη γκλαμουρια,αλλη τη ξεπετα κλπ κλπ
θα πάρει τη γκλαμουριά αν μπορεί να αποδείξει ότι την αξίζει..αν της δώσεις τη γκλαμουριά στο πιάτο για ποιό λόγο να σου κάτσει? Φυσικά δεν εννοώ αν της αρέσει κάποιος πραγματικά. Επίσης υπάρχουν άλλοι που ενδιαφέρονται μόνο για κουβέντα, επίδειξη ,να την πάνε σε κανα κλαμπ..
Κάθε γυναίκα σου τρώει όσα της επιτρέπεις να σου φάει!

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Κάθε γυναίκα σου τρώει όσα της επιτρέπεις να σου φάει!
no 1 κανονας.απλα αν με την παροδο του χρονου δεν μπορεις να το εφαρμοσεις, δεν χρειαζεται να πηγαίνεις σε αυτά τα μαγαζια.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Καλησπέρα,

Ναι τις κραζει οοολες τις αλλες και φανταζεται οτι μονο αυτη κατεχει το αθλημα του pole dancing και ειναι σοβαρη φοβερη Επαγγελματιας Λυρικης Σκηνης και βαλεεεε !! Τωρα για τα λεφτα κλαιγεται ισως γιατι χρειαζεται για το παιδακι της και για το γκομενοαρκουδο της  :zombie: που  τρωει πολυ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ξερει κανεις κατι για αυτο το μουναρο;
τιμες,υπηρεσιες,βαρδιες,ονομα δουλειας κλπ;

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 35

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
805
Πόντοι
86
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.  ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ , ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΙΠ. ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΡΑ ΠΟΤΑ, ΧΟΡΟΙ ΠΡΙΒΕ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 07 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑΞΙ ΜΟΝΕΣ ΚΤΛ. ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΡΙΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑ,ΧΟΡΟΙ,ΚΑΡΤΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΙΠ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ + ΠΟΛΛΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.  ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΟΟΥ Κ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΚΤΛ, ΕΚΤΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΤΛ Κ ΝΑ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ Κ ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΦΑΤΕ Κ ΕΝΑ 50ΑΡΙΚΟ ΣΕ ΠΡΙΒΕ ΧΟΡΟ ΓΙΑ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom