Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0
2)μαρλέν κώλο τα πάντα με 50
3)τζένιφερ ομοίως....
4)λατόγια ομοίως...

έλα ρε έπεσαν οι τιμές?... μια χαρά... σε λίγο θα αρχίσουν να κάνουν και δόσεις... :p άντε καλή ευκαιρεία για όσους ντρέπονται να πάνε σε μπουρδέλο/στούντιο...

Κανά σχόλιο παραπάνω για Λατόγια?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τελικα θα μου πει κανεις τι ειναι η μπριζολα?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τελικα θα μου πει κανεις τι ειναι η μπριζολα?

argentina.jpg

serfeeer

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες μη μασατε...σε περιοδο κρισης ειμαστε οποτε δεχονται και παζαρια (μιασ και αποτι μουχουν πει 2-3 απο εκει τουσ εχουν μειωσει τα τα στανταρ λεφτα που περνουν) εμενα μουτυχε την περασμενη πεμτη μου πhγα να ρθει η τζενιφερ  και να μου πει πριζολα με 50...και δυο μερες μετα μου ειπε 100...γενικοτερα οσες λενε 100, το ριχνουνε πολυ ευκολα στο 50αρικο...απλα το βαζουνε σαν αρχικη τιμη...επισης μια αλλη μαυρη ψιλη με απιστευτη κολαρα και τσιμπουκοχηλα (δεν θυμαμε πως την λενε) μου ειπε 100 και τελικα εκλεισε με 50 λεγοντας οτι ειναι πολλα τα 100 :P

serfeeer

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Το πριβε που περνεις και μπριζολα ειναι οπως στο αλκα που ουσιαστικα δεν εχει πριβε η' κατι πιο διακριτικο?

ειναι πιο διακριτικο...ειναι πισω απο τον καναπε του απλου χορου και ειναι σχεδον χωρις καθολου φωτισμο...βεβαια εμενα μου ετυχε να ''τρωει'' αλλος διπλα

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Τι ωρα ανοιγει το μαγαζι? Και κατι αλλο το παζαρι το κανεις πριν τον απλο χωρο για μπριζολα η' για φραπε η' μετα?

serfeeer

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τι ωρα ανοιγει το μαγαζι? Και κατι αλλο το παζαρι το κανεις πριν τον απλο χωρο για μπριζολα η' για φραπε η' μετα?

στην αρχη...κατευθειαν στο ψητο...τι να τον κανεις τον απλο χωρο αν μπορεις να μπριζολιασεις?????
το μαγαζι δεν ξερω τι ωρα ανοιγει αλλα μια καλη ωρα να πας που ναχουνε μαζευτει ολες οι κοπελες και νανε ξεκουραστες στην αρχη της βαρδιας ειναι κατα 01:00

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
140
Πόντοι
1
Πηγα χτες. Γεματο το μαγαζι, πολλες κοπελες-καποιες καινουριες (μια-νομιζω-ουγγαρεζα πολυ εντυπωσιακη).Γενικα τιποτα αξιο αναφορας.
Απλα ηθελα να ρωτησω για μια Μαρκελα (μικροκαμωμενη ξανθια). Δεν την εχω ξαναδει στο μαγαζι αλλα μου ειναι απιστευτα γνωστη. Σπαω το κεφαλι μου που την ξερω. Απο αλλο κλαμπ πιο παλια? Απο την τηλεοραση ισως? Δε προλαβα να της μιλισω γιατι ημουν με μια κοπελα και εφυγα και νωρις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το πριβε που γινεται?γιατι αν πεφτει και γαμησακι δεν γινεται να εισαι διπλα σε αλλους η μηπως γινεται?

παντως προχτες που πηγα μια βραζιλιανα(ονομα δεν θυμαμαι) με παρακαλαγε να την γαμησω για 50 ευρω.τελικα πηγα φυλλης

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
παντως προχτες που πηγα μια βραζιλιανα(ονομα δεν θυμαμαι) με παρακαλαγε να την γαμησω για 50 ευρω.τελικα πηγα φυλλης

(Απλό πρόγραμμα? :cheesy:) Πως αλλάζουν οι καιροί.....

Σε λίγους μήνες, τι προτάσεις θα πέφτουν? :think: :grin:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
το πριβε που γινεται?γιατι αν πεφτει και γαμησακι δεν γινεται να εισαι διπλα σε αλλους η μηπως γινεται?

Όπως μπαίνεις στο μαγαζί, τέρμα αριστερά στη γωνία.

Γίνεται και παραγίνεται. Μόνο του... Ι-σπανού τα γένια δε γίνονται  :cheesy:

Στα κυριλέ Ελληνικά λέγεται "συνδαιτυμόνες" ή "ομοτράπεζοι"  ;)

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
γνωριζει κανεις αν τα κοριτσια δουλευουν και εκτος?η μονο εκει προσφερουν την μπριζολα?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Και τι πειράζει αν είναι άλλοι δίπλα;
Εφ' όσον τον δίνεις και δεν τον παίρνεις δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
γνωριζει κανεις αν τα κοριτσια δουλευουν και εκτος?η μονο εκει προσφερουν την μπριζολα?

Αυτές οι πληροφορίες είναι μυστικές και άκρως απόρρητες ;)

Δεν κόβουν βόλτα έτσι ελεύθερα σε δημόσια βήματα  :)

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0
Ρε γαμώτο... γιατί αυτό το μαγαζί είναι γεμάτο γκόμενες που δεν κάνουν τίποτα...? Έχεις 4-5 υπερδραστήριες που σε ψήνουν συνέχεια για μπριζόλες και κοψίδια, και οι άλλες απλά κάνουν τη βόλτα τους εκεί μέσα...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
φιλε εγω για δυο ξερω που το διατυμπανιζουν κιολας

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0
Δε μιλάω για μπριζόλες κλπ. Αυτές που προσφέρουν ειναι πάντα στην πρώτη γραμμή...
Λέω ότι έχει πάντα καμιά 15αριά που κάθονται σε κάποιο καναπέ και δεν κάνουν τίποτα... ουτε καν να έρθουν να σου ζητήσουν ποτό...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
α ναι μηπως δεν ειχε κοσμο?

Stories