Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Πρώτη επίσκεψη στο νέο Lido Palace στις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Αυγούστου 2018.

Είσοδος 15 ευρώ με ποτό.
Απλός χορός 10 ευρώ
Special χορός/παραπάνω χρόνος,20 ευρώ
Prive από 50 και πάνω ανάλογα με το κορίτσι.

Ο χώρος μέσα πολύ προσεγμένος,καινούρια όλα,ένεκα την καταστροφής που είχε υποστεί το μαγαζί.

7-8 κοπέλες για όλα τα γούστα,ξανθιές,μελαχρινές,αδύνατες,πολύ λεπτές,μπαμπάτσικες,milf και νιάτα,ψηλές,κοντές κλπ.

Οι χοροί στην σκηνή πολύ συχνοί με ωραίο θέαμα,όχι όμως κάποιο σκετς.

Τα κορίτσια πρόσχαρα έρχονταν συχνά πυκνά και με αρκετή υπομονή για να πάρουν κάποιο ποτό ή χορό,χορτένεις το πασπάτεμα δηλαδή και τα χάδια τους.

Για χορό πήρα την κατά δήλωσή της Μαρία,ένα μπαμπάτσικο ξανθό μωρό η οποία με είχε απογειώσει πρίν πάμε για χορό και στα του χορού με απογείωσε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να βρεθώ στους οίκους του κέντρου λίγη ώρα μετά προκειμένου να εκτονώσω την λίμπιντό μου.

Συγκεντρωτικά,πολύ όμορφο μαγαζί που αν και έχει ακριβή είσοδο αξίζει την επίσκεψη για να περάσει καλά κάποιος με πολύ όμορφα κορίτσια χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να ενδώσει σε πριβέ καταστάσεις.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Πρώτη επίσκεψη στο νέο Lido Palace στις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Αυγούστου 2018.

Είσοδος 15 ευρώ με ποτό.
Απλός χορός 10 ευρώ
Special χορός/παραπάνω χρόνος,20 ευρώ
Prive από 50 και πάνω ανάλογα με το κορίτσι.

Ο χώρος μέσα πολύ προσεγμένος,καινούρια όλα,ένεκα την καταστροφής που είχε υποστεί το μαγαζί.

7-8 κοπέλες για όλα τα γούστα,ξανθιές,μελαχρινές,αδύνατες,πολύ λεπτές,μπαμπάτσικες,milf και νιάτα,ψηλές,κοντές κλπ.

Οι χοροί στην σκηνή πολύ συχνοί με ωραίο θέαμα,όχι όμως κάποιο σκετς.

Τα κορίτσια πρόσχαρα έρχονταν συχνά πυκνά και με αρκετή υπομονή για να πάρουν κάποιο ποτό ή χορό,χορτένεις το πασπάτεμα δηλαδή και τα χάδια τους.

Για χορό πήρα την κατά δήλωσή της Μαρία,ένα μπαμπάτσικο ξανθό μωρό η οποία με είχε απογειώσει πρίν πάμε για χορό και στα του χορού με απογείωσε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να βρεθώ στους οίκους του κέντρου λίγη ώρα μετά προκειμένου να εκτονώσω την λίμπιντό μου.

Συγκεντρωτικά,πολύ όμορφο μαγαζί που αν και έχει ακριβή είσοδο αξίζει την επίσκεψη για να περάσει καλά κάποιος με πολύ όμορφα κορίτσια χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να ενδώσει σε πριβέ καταστάσεις.

Να φανταστώ ότι για να κατευθύνθηκες τελικά προς τους οίκους του Κέντρου, δεν έπαιζε στο prive κάτι πιο "προχωρημένο"; Ή ήταν οικονομικοί μόνο οι λόγοι;

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Να φανταστώ ότι για να κατευθύνθηκες τελικά προς τους οίκους του Κέντρου, δεν έπαιζε στο prive κάτι πιο "προχωρημένο"; Ή ήταν οικονομικοί μόνο οι λόγοι;

Προφανώς,η επίσκεψη προς τους οίκους του κέντρου είναι πάντα πιο εποικοδομητική και οικονομικά πιο φιλική προς τον οποιονδήποτε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Προφανώς,η επίσκεψη προς τους οίκους του κέντρου είναι πάντα πιο εποικοδομητική και οικονομικά πιο φιλική προς τον οποιονδήποτε.

Οικονομικά πιο φιλική σίγουρα, τώρα το εποικοδομητική εξαρτάται, εμένα ας πούμε με φτιάχνει η "βρωμιά" μιας επαφής στα prive του στριπτιζάδικου.

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Το Λίντο αυτή την στιγμή είναι από τα χειρότερα αν ανέβει το χειμώνα δεν ξέρω αλλά με 7 8 γυναίκες και οι περισσότερες κάτου του μετρίου δεν πας πουθενά και μας περνάνε και για κορόιδα με 15 είσοδο ζουν σε άλλους κόσμους εκτός αν απευθύνονται σε μεθυσμένους ξένους.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.174
Πόντοι
5.916
Το Λίντο αυτή την στιγμή είναι από τα χειρότερα αν ανέβει το χειμώνα δεν ξέρω αλλά με 7 8 γυναίκες και οι περισσότερες κάτου του μετρίου δεν πας πουθενά και μας περνάνε και για κορόιδα με 15 είσοδο ζουν σε άλλους κόσμους εκτός αν απευθύνονται σε μεθυσμένους ξένους.
θα συμφωνησω απολυτως!!!!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες!
Συγγνώμη για την αποχή,αλλά απουσιάζω πολύ συχνά από την Αθήνα και όποτε κατεβαίνω δεν προλαβαίνω να στριποτσαρκάρω.Τόσο χάλια είναι το εν λόγω-πάλαι ποτέ-κραταιό ίδρυμα?  :< :< :<
Μια ψηλή,αδύνατη,μελαγχρινή από Ουκρανία,η Αλεξάνδρα,πρώην Ντριμ,είναι ακόμα?
Την έχει πάρει κανείς στο πριβέ,κάνει γούστα?  :kissass2: :kissass2: :kissass: :lheel: :fuck1:
Υ.Γ:Όποιος συναγωνιστής γνωρίζει,ας στείλει κανα π.μ
Θενκς εκ των προτέρων και θα επανέλθω σύντομα με ενημέρωση.  :afro:

xistikos

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2017
Like
28
Πόντοι
0
Επιστροφή από το πάλαι ποτέ αξιολογότατη ίδρυμα.
Είσοδος 10 ευρώ με ένα ποτό.
Σόου είδαμε ένα όταν μπήκαμε που τελειωνε(μέτριο) ένα περίπου μισή ώρα μετά (μέτριο επίσης) και ένα μόνο λεπτό όταν φευγαμε άλλη μισή ώρα μετά.
Η τακτική δεν άλλαξε, δεν προλαβαίνεις να πιεις μια γουλιά κυριολεκτικά έρχονται η μία μετά την άλλη κοπέλα σου μιλάνε μερικά δευτερόλεπτα εκτός από κάνα δυο και μετά σε ζαλίζουν χορό πριβε. Εντύπωση μου έκανε ότι για ποτάκι δεν ρώτησε καμία. Άμα τρώγανε άκυρο για χορούς και πανυγηρια ρώταγαν για ποτό.
Ροστερ... Καμία σχέση με παλιά. Από Κορμια οκ... Αλλά γενικά έχει πέσει. Τρεις ξεχώρισαν μια πανηψυλη ουκρανη που δεν μιλάει ελληνικά γρι αλλά είναι ευγενέστατη με κορμαρα και στήθος τούμπανο που από ότι μου είπε εταίρος συναγωνιστής που την τίμησε με χώρο σε σπάει. Για έναν ξεκίνησε και τελικά ο τύπος πήρε τρεις. Μια ξανθιά Ρουμάνα κατηγορίας μιλφ λίγο σκυλί αλλά το σκυλί που σου βγάζει πράμα και κορμί φενταστικο. Την τίμησα με χορό χωρίς δεύτερη σκέψη επειδή ήταν παιχνιδιάρα. Χορός πολύ καλός, η κοπέλα σε αφήνει να έχεις άμεση επαφή με τα πάντα ακόμα και να τη γευτείς παντού. Και δεν βιάζεται. Αν δεν είχα να γυρίσω θα την είχα τιμήσει με πριβε για πλάκα γιατί τα άξιζε. Τρίτη παρουσία μια κοντουλα ίσως η πιο όμορφη που δηλώνει Ισπανίδα. Άμα αυτή είναι Ισπανίδα εγώ είμαι απόγονος Μάο μαο.δεν την τιμησα γιατί μου την έσπασε το μπλαζέ ύφος που είχε ενώ φαινόταν ότι όλο είναι αγκαρια. Παρέα εφτά ατόμων την τίμησαν με χορο και πραγματικά τους ξεπεταγε σε δευτερόλεπτα. Όλους.. Οπότε όχι.
Συνεπώς το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Είσοδος, σέρβις κτλ ευγενέστατο. Ροστερ μικρό Μαξ 10 κοπέλες οι οποίες εκτός από τη Ρουμάνα μου φάνηκαν άπειρες στο παιχνίδι και από εμφάνιση τρεις ξεχωρίζουν. Σόου μηδέν. Και μικρυνε και πολύ. Αν θα ξαναπάω θα είναι για να τιμήσω τη Ρουμάνα που με έκανε και έφυγα με αντίσκηνο και κόντεψα να γυρίσω χωρίς να οδηγώ με τα χέρια. Ελπίζω να φτιάξει το μαγαζί. Κρίμα, έχει και μια ιστορία..

AdonisGr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2017
Like
14
Πόντοι
0
Έχει κανείς πληροφορίες για μια Άντζελα ξανθιά 40ρα Ρουμάνα; Δούλευε στο μαγαζί τον Ιούλιο.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Πήγε μήπως κανένας πρόσφατα;  :think: Κάνα νέο;    :think:

iapetos79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
412
Πόντοι
301
Καλησπέρα
Τελευταία  επίσκεψη  έγινε  την  Παρασκευή 14/12,  αρκετά  κορίτσια 20+  αλλά  τίποτα  το  ιδιαίτερο  από  πλευράς  εμφάνισης  και  υπηρεσιών. Είσοδο  15 ευρώ  νομίζω  με ποτό, οι  κοπέλες  πολλές  νεοφερμένες  κατά  δήλωση  τους  οι  περισσότερες  είχαν  μια  εβδομάδα  στο  μαγαζί. τιμές  υπηρεσιών 10, 50,100.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.078
Πόντοι
371
Η jennifer η κινέζα που ήταν εκεί πριν τη φωτιά, υπάρχει ακόμα?

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
805
Πόντοι
86
Στουρναρη 29 ειναι στο μασαζ τηs Ζαναs κανει μασαζ ... και ολα τα υπολοιπα

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Εγώ την είδα την συνταξιουχα είναι στο kinky opera Συγγρού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom