Νέα

Λιάνα Κανέλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arkas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε φίλε, για ηρέμησε λίγο.
Ποιός είπε ότι η Κανέλλη είναι υπεύθυνη για τα χάλια της Ελλάδας; Εγώ απλώς είπα ότι μου είναι αποκρουστική η παρουσία της. Σταμάτα επιτέλους να παρερμηνεύεις ότι γράφουμε.
δηλαδή το πρόβλημα σου είναι ότι δεν σου αρέσει η φάτσα της και δεν την κρίνεις σαν πολιτικό?
δηλαδή εδώ τόση ώρα για πολιτική η για καλλιστεία μιλάμε?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
να εισηγηθώ στην Παπαρήγα να κάνουμε μεταγραφή την Χούχλη η την Ζαχαρέα
--------------
ξέρει κάποιος κάτι εδώ σε σχέση με Κανέλλη- η ηταν ετσι στην τυχη τα ονόματα ?
;)
τεσ-πα-  , για να μη έχουμε εντάσεις νυχτιάτικα  .....εμένα μου αρεσει και το άβαταρ με την  Αngel Dark ..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καλά είσαι απίθανος. Μάθε να διαβάζεις ελληνικά πρώτα και μετά έλα να κάνουμε διάλογο.
Από την αρχή ανέφερα ότι δεν μου αρέσει το ύφος της και η εριστικότητα της και το επιτηδευμένο στυλ της επαναστάτριας που προσπαθεί να περάσει.

Δυστυχώς κάτι άτομα σαν και σένα δίνουν κακό όνομα στο ΚΚΕ.

ΠΟΣΟ δικιο εχεις...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μηπως τελικα λεω μηπως η ρουλι κ η κανελλη ειναι το ιδιο προσωπο?

λεω εγω τωρα :idiot:

γμτ δεν εχω πια 666 ποστ φτουυυυ :'(

παμε για 999 τωρα :rockon: :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε τώρα σας έπιασε και πόνος για το ΚΚΕ

Αφου εχει δικιο ρε arion τι να λεμε τωρα, εισαι κλασσικη περιπτωση ΚΚΕ.

Το ενα σου βρωμαει το αλλο σου ξινιζει ρε αδερφε. Ελεος πια. Πιανεσαι απο λεξεις που ουτε η πιο κλαψιαρα γκομενα δεν θα προσεχε, για να στρεψει ολο το ενδιαφερον πανω της.

Επισκέπτης
Είδες θράσσος να κρίνουν το ΚΚ;
Ενώ στην Κούβα όποιος τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο θα πάει στο Μαϊαμι κολυμπώντας...
δεν έθεσα θέμα κριτικής αλλά αυτοί που μέχρι πριν λίγο το κατακρίναν τώρα νοιάζονται ότι εγώ του κάνω ζημιά.

Επισκέπτης
Αφου εχει δικιο ρε arion τι να λεμε τωρα, εισαι κλασσικη περιπτωση ΚΚΕ.

Το ενα σου βρωμαει το αλλο σου ξινιζει ρε αδερφε. Ελεος πια. Πιανεσαι απο λεξεις που ουτε η πιο κλαψιαρα γκομενα δεν θα προσεχε, για να στρεψει ολο το ενδιαφερον πανω της.
διάλογο κάνουμε και ο κάθε ένας με της απόψεις του εγώ στο συγκεκριμένο θέμα απλά από την αρχή τόνισα ότι δεν μπορείς να κάνεις πολιτική χωρίς να ξέρει της θέσεις αυτού που κρίνει και απλά αναπαράγει την κάθε μαλακία που έχει ακούσει.

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εν ετη 2007 ειναι δυνατον καποιοι να μας πρηζουν με το ΚΚΕ και τους πειραγμενους βουλευτες του?

Οσο για το ποιος ειναι πατριωτης, ας μας πει καποιος γιατι το ΚΚΕ υποστηριζε την αποσχιση της Μακεδονιας και της Θρακης απο την Ελλαδα. (5η ολομελεια 1949)
Ακου φιλαρακι για να τελειωνουμε με αυτο το θεματακι γιατι υπαρχει και οριο στη λασπη που μπορουμε να ριχνουμε.Αν εμεις συμφωνουσαμε με την αποσχιση της Νοτιας Μακεδονιας γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα οσο και αν σου διαταρασω τις διαδοχικες εθνικιστικες ονειρωξεις σου θα ειχαμε κερδισει το '46-'49.Σαν πολιτικος χωρος ομως εμεις προτιμησαμε την ηττα απο την διασπαση της χωρας μας διοτι αυτο θα ερχοταν σε αντιθεση με τα πιστευω μας που ηταν η πραγματικη απελευθερωση της Ελλαδας απο ντοπιους και ξενους νταβαδες.Εσυ λοιπον που γραφεις σαν πολιτικος απογονος των νικητων πρεπει να εισαι χαρουμενος για την παραδεισια πορεια της χωρας απο το '50 μεχρι τωρα Σουηδια γιναμε και δεν το καταλαβαμε τα αχαριστα βρωμοπαιδα ντροπη μας.Αντε τωρα παρε τηλεφωνο το Κυριακο Μητσοτακη και το Φιλιπιδη του Παναθηναικου το προεδρο και πηγαινετε κανα κωλαδικο να πιειτε κανα κρασι να θυμηθειτε παλια ωραιες εποχες που κανατε οτι θελατε δυστυχως φιλε μου η ιστορια κανει κυκλους και η δευτερη ευκαιρια πλησιαζει τα λεμε .....

Επισκέπτης
αυτό για να μάθεις την ιστορική αλήθεια.

Αυτό είναι αναδημοσίευση από το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.Τον έχω διαβάσει απευθείας, δεν έχω ανάγκη να τον διαβάσω από αναδημοσίευση του Βήχου.
Έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι είμαι διαβασμένος και δεν είμαι σαν τους συνήθεις αναγνώστες του Βήχου ή του Athens-Indymedia.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αν εμεις συμφωνουσαμε με την αποσχιση της Νοτιας Μακεδονιας γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα οσο και αν σου διαταρασω τις διαδοχικες εθνικιστικες ονειρωξεις σου θα ειχαμε κερδισει το '46-'49.Σαν πολιτικος χωρος ομως εμεις προτιμησαμε την ηττα απο την διασπαση της χωρας μας διοτι αυτο θα ερχοταν σε αντιθεση με τα πιστευω μας που ηταν η πραγματικη απελευθερωση της Ελλαδας απο ντοπιους και ξενους νταβαδες.

Πρωτα απ'ολα δεν θα κερδιζατε αφου ο Σταλιν ειχε δωσει την Ελλαδα στο Δυτικο στρατοπεδο. Οσο για τις αποφασεις της ολομελειας, δεν τις αμφισβητει κανεις. Αλλωστε τα κειμενα που εβαλε ο lakis33 δειχνουν τις θεσεις του ΚΚΕ για ανεξαρτητη Μακεδονια και Θρακη. Αυτο ειναι εθνικη προδοσια και η μονη απαντηση ειναι το αποσπασμα. Δεν χρειαζεται να εισαι εθνικιστης για αυτα τα πραγματα.

Αντε τωρα παρε τηλεφωνο το Κυριακο Μητσοτακη και το Φιλιπιδη του Παναθηναικου το προεδρο και πηγαινετε κανα κωλαδικο να πιειτε κανα κρασι να θυμηθειτε παλια ωραιες εποχες που κανατε οτι θελατε δυστυχως φιλε μου η ιστορια κανει κυκλους και η δευτερη ευκαιρια πλησιαζει τα λεμε .....

Ειναι δυνατον να ονειρευεσαι ακομα επανασταση και εμφυλιους? Ειστε για γελια..  :jerking: :jerking: :birdman:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
εσύ τι ζόρι τραβάς τώρα, είναι κακό κάποιος να αναθεωρήσει τα πολιτικά του πιστεύω? και ιδικά άτομα σαν την Καννέλη που δεν είναι και μια χθεσινή εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σαν συνεργαζόμενη με άξονα την αντιιμπεριαλιστική πολιτική και όχι τα απόλυτα ιδεολογικά πιστεύω του κόμματος και ερχόμενη πλέον σε επαφή με αυτό κατάλαβε τον ρόλο του κόμματος αυτού στην Ελληνική κοινωνία και δέθηκε μαζί του.

Μ' αλλα λογια δηλαδή ειδε λαμψη καθως βαδιζε προς τη Δαμασκο?

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πρωτα απ'ολα δεν θα κερδιζατε αφου ο Σταλιν ειχε δωσει την Ελλαδα στο Δυτικο στρατοπεδο. Οσο για τις αποφασεις της ολομελειας, δεν τις αμφισβητει κανεις. Αλλωστε τα κειμενα που εβαλε ο lakis33 δειχνουν τις θεσεις του ΚΚΕ για ανεξαρτητη Μακεδονια και Θρακη. Αυτο ειναι εθνικη προδοσια και η μονη απαντηση ειναι το αποσπασμα. Δεν χρειαζεται να εισαι εθνικιστης για αυτα τα πραγματα.

Ειναι δυνατον να ονειρευεσαι ακομα επανασταση και εμφυλιους? Ειστε για γελια..  :jerking: :jerking: :birdman:
Ποιος μιλησε για εμφυλιους μωρε ειστε καλα κερδισατε την αυτοδυναμια για 30κ και πηρε ο κωλος σας αερα?
Οσο για το που ειχε δωσει την Ελλαδα ο Σταλιν θα επρεπε να ξερεις οτι μπορουσαν να δημιουργηθουν τετελεσμενα που θα αναγκαζαν την ΕΣΣΔ να επεμβει διοτι αν ακουλουθουσαμε την σταση περι ανεξαρτητης Μακεδονιας ο 
Τιτο θα μας ενισχυε με υλικο μεχρι τελους δεν θα εκλεινε τα συνορα απο το '47.Δεν μας λες ομως εσυ τι πετυχες στο Μακεδονικο με την Οικονομικο Νταβατζιλικι που πουλας σε αυτη τη χωρα εδω και 15χρονια?
Ακου φιλε εσυ και γω εχουμε μια βασικη διαφορα εσυ εισαι ραγιας και πιστευεις στα τετελεσμενα και στις Υπερδυναμεις μπορει και στο υπερφυσικο ΕΓΩ ειμαι ελληνας δεν αποδεχομαι αυθεντιες και παλευω για ανατροπες των τετελεσμενων.Ειναι απλη η διαφορα μας.Οταν δε υπαρχω πολιτικα σε ενα χωρο οπου ειναι καταστατικα θεσμοθετημενη η κριτικη και η αυτοκριτικη ενω εσυ ακολουθεις πιστα την Συνταγματικη Φεουδαρχια με Δυναστικες διαμαχες διαχειριστικου μονο χαρακτηρα δεν μπορουμε καν να συγκριθουμε.Και επιτελους σταματηστε να ενημερωνεστε για το ΚΚΕ απο πασοκικες εφημεριδες αληθεια για τις εξελιξεις στο ΠΑΣΟΚ ενημερωνεστε απο το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ?

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος μιλησε για εμφυλιους μωρε ειστε καλα κερδισατε την αυτοδυναμια για 30κ και πηρε ο κωλος σας αερα?
Οσο για το που ειχε δωσει την Ελλαδα ο Σταλιν θα επρεπε να ξερεις οτι μπορουσαν να δημιουργηθουν τετελεσμενα που θα αναγκαζαν την ΕΣΣΔ να επεμβει διοτι αν ακουλουθουσαμε την σταση περι ανεξαρτητης Μακεδονιας ο 
Τιτο θα μας ενισχυε με υλικο μεχρι τελους δεν θα εκλεινε τα συνορα απο το '47.Δεν μας λες ομως εσυ τι πετυχες στο Μακεδονικο με την Οικονομικο Νταβατζιλικι που πουλας σε αυτη τη χωρα εδω και 15χρονια?
Ακου φιλε εσυ και γω εχουμε μια βασικη διαφορα εσυ εισαι ραγιας και πιστευεις στα τετελεσμενα και στις Υπερδυναμεις μπορει και στο υπερφυσικο ΕΓΩ ειμαι ελληνας δεν αποδεχομαι αυθεντιες και παλευω για ανατροπες των τετελεσμενων.Ειναι απλη η διαφορα μας.Οταν δε υπαρχω πολιτικα σε ενα χωρο οπου ειναι καταστατικα θεσμοθετημενη η κριτικη και η αυτοκριτικη ενω εσυ ακολουθεις πιστα την Συνταγματικη Φεουδαρχια με Δυναστικες διαμαχες διαχειριστικου μονο χαρακτηρα δεν μπορουμε καν να συγκριθουμε.Και επιτελους σταματηστε να ενημερωνεστε για το ΚΚΕ απο πασοκικες εφημεριδες αληθεια για τις εξελιξεις στο ΠΑΣΟΚ ενημερωνεστε απο το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ?

Καλα ειστε απιθανοι.. Οι θεσεις του ΚΚΕ απο το 1924 (!!) μιλουσαν για ανεξαρτητη Μακεδονια, και τωρα μας λες οτι μας κανατε και χαρη? Αν ειναι δυνατον... προδοτες...

Οσο για τη Φεουδαρχια, υπηρξε ποτε μεγαλυτερη Φεουδαρχια απο αυτη του παραπετασματος? Οπου πηγαινες φυλακη αν φυτευες 2 πορτοκαλιες στην αυλη σου? Φυσικα και δε μπορουμε να συγκριθουμε γιατι η θεση σας ειναι στο ψυχιατρειο.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τιτο θα μας ενισχυε με υλικο μεχρι τελους δεν θα εκλεινε τα συνορα απο το '47.

Αυτο επιχειρησατε να κανετε με την 5η ολομελεια (να δελεασετε το Τιτο με τα περι ανεξ. Μακεδονιας) αλλα δε τσιμπησε. Ο Τιτο ειχε βαρεθει το σταλινικο Ζαχαριαδη και τελειωσε μαζι του μια και καλη.

Επισκέπτης
Καλα ειστε απιθανοι.. Οι θεσεις του ΚΚΕ απο το 1924 (!!) μιλουσαν για ανεξαρτητη Μακεδονια, και τωρα μας λες οτι μας κανατε και χαρη? Αν ειναι δυνατον... προδοτες...

Οσο για τη Φεουδαρχια, υπηρξε ποτε μεγαλυτερη Φεουδαρχια απο αυτη του παραπετασματος? Οπου πηγαινες φυλακη αν φυτευες 2 πορτοκαλιες στην αυλη σου? Φυσικα και δε μπορουμε να συγκριθουμε γιατι η θεση σας ειναι στο ψυχιατρειο.
παλικάρι εσένα έπρεπε να πάρει η Μαριέτα να γράψεις το βιβλίο της ιστορίας και θα την τρώγαμε ακόμα 4 χρόνια στην μάπα αυτή την τόσο υπέροχη γυναίκα με το φιδίσιο κορμί και το χτένισμα αλλά Γκρέτα Γκάρμπο.

Επισκέπτης
Αυτο επιχειρησατε να κανετε με την 5η ολομελεια (να δελεασετε το Τιτο με τα περι ανεξ. Μακεδονιας) αλλα δε τσιμπησε. Ο Τιτο ειχε βαρεθει το σταλινικο Ζαχαριαδη και τελειωσε μαζι του μια και καλη.
αυτό για να μάθεις την ιστορική αλήθεια.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Άλλο ένα κοινό των κουκουέδων και των ιεχωβάδων είναι η .. πίστη στη 2α παρουσία!
Απλά αμετανόητοι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ναι ρε , χάρη μας κάνανε διότι θα μπορούσαν να είχαν δώσει και την Κρήτη στη Λιβύη άμα ήθελαν...
Για να μη μιλήσω για Τσάμηδες και το τάγμα τσάμηδων του ΕΛΑΣ...

Σταματείστε να συμπεριφέρεστε σαν μέλη παραθρησκευτικής σέχτας και παραδεχτείτε τα λάθη σας...

Θα μου πεις βέβαια, ακόμα και σε πιο απλά και απτά ζητήματα, το ΚΚΕ είναι εκτός τόπου και χρόνου...

Υπερασπίζεται τα "κεκτημένα" των τεμπέληδων του δημόσιου τομέα, τη χούντα του Κάστρο και τις σφαγές του Ζαχαριάδη και ασχολείται μόνο αποσπασματικά με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας (υπο- απασχόληση, G700) και αυτό με μια ρητορική που θυμίζει λόγο σε φάμπρικα το 1910 και όχι πολιτικό λόγο του 2007...

Τουλάχιστον ο ΣΥΝ ξέρει σε ποια εποχή βρίσκεται (να μην είχε και αυτήν την εμμονή με τους κουκουλοφόρους...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom