Νέα

Λιάνα Κανέλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arkas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σε αυτό  το  "κόμμα"  ανήκουν  πάρα  πολλοί!!!Πρόχειρα  μου  έρχονται  οι  Φασούλας , Δαμανάκη , Παπαθεμελής  , Μάνος , Ανδριανόπουλος...αυτοί  δεν  σας  ενοχλούν???????
και εσύ παλικάρι μου ο δουλοπάροικος του αφεντικού σου.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αυτό για να μάθεις την ιστορική αλήθεια.

Τα κειμενα του lakis33 ειναι αυθεντικα κειμενα κομμουνιστικων εντυπων. Εσυ απλα παραθετεις μια υποκειμενικη αποψη γραμμενη απο καποιους που προσπαθουν να συμμαζεψουν τα ασυμμαζευτα...  διαλεγεις και παιρνεις

Επισκέπτης
Κατ'αρχήν η ίδια η Κανέλλη είχε πει πριν κάμποσα χρόνια(τότε με τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας) ότι είναι μέλος της ΚΝΕ. Τώρα γιατί στα γεράματα της γράφτηκε στην ΚΝΕ και όχι στο ΚΚΕ μη με ρωτάς. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Έπειτα να σε διαβεβαιώσω ότι το μόνο που με πονάει όποτε έχω την ατυχία ν'ακούσω την Κανέλλη είναι τ'αυτιά μου από τις τσιρίδες της.

Τέλος να επισημάνω ότι δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μέλη του ΚΚΕ αντιδρούν τόσο λυσαλέα σε όποιον τους τα επισημαίνει. Άνθρωποι ήταν κι αυτοί που διοικούσαν το κόμμα παλαιότερα, λάθη έκαναν. Δεν είναι ντροπή να τα αναγνωρίσει κάποιος.
εγώ δεν έχω πει οτι το ΚΚΕ έχει το αλάθητο του ΠΑΠΠΑ αλλά άλλο να παραφράζουν την πραγματικότητα.
τώρα για την Καννέλη το πρόβλημα που η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο είναι αυτή και κάτι σαν την Γκερέκου την Καιλή κλπ καλλιτέχνιδες που δεν ξέρουν που πέφτει η βουλή της έχεις στο απυρόβλητο? 

Επισκέπτης
εμενα η απορια μου ειναι η εξης ?
το Πασοκ λεει οτι ειναι κεντρο-αριστερο κομμα
Ο συν λεει οτι ειναι αριστερο κομμα
το ΚΚΕ λεει οτι αυτο ειναι το μονο αριστερο κομμα

τελικα ρε παιδια, τι ειναι αριστερα???????
τουλαχιστον η δεξια ξερουμε τι ειναι (καραβαναδες-παππαδες-φραγκατοι)

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ειναι ολοι οι υπολοιποι?????
εσύ κατ αρχήν ξέρεις τι σημαίνει στην πολιτική ορολογία το αριστερά κέντρο και δεξιά?
πως καθιερώθηκε αυτό?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
θα περάσω να κάνω αίτηση αφεντικό.
Δεν  πιστεύω  να  θες  πενθήμερα , 8ωρα  και  τέτοιες  μαλακίες??????
Τελικά  δεν  μπορείς  να βρεις  άκρη με  τα  κουμμούνια!Εγώ  ουσιαστικά  πήρα  το  μέρος  της  Κανέλλη  και  βρήκα  τον  μπελά  μου!!!!Παντού  εχθρούς  βλέπουν!!!!  

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Όπως ο κωωωωλος της Λιάνας άρχισε από τα δεξιά και έφτασε στα αριστερά

Επισκέπτης
Δεν  πιστεύω  να  θες  πενθήμερα , 8ωρα  και  τέτοιες  μαλακίες??????
Τελικά  δεν  μπορείς  να βρεις  άκρη με  τα  κουμμούνια!Εγώ  ουσιαστικά  πήρα  το  μέρος  της  Κανέλλη  και  βρήκα  τον  μπελά  μου!!!!Παντού  εχθρούς  βλέπουν!!!! 
μένα η θέση μου είναι γενική απέναντι σε αυτούς που παραφράζουν την ιστορία γιατί όταν διαβάζουν κάτι πηδάνε το μισό κείμενο.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Πολυ σωστα το εθεσε ο αρκας

Μια δημοσιογραφος που εκανε καριερα στην κρατικη
τηλεοραση με τις γνωστες μεθοδους,
μετα την αποτυχια στα ιδιωτικα καναλια γενικοτερα,
και ψαχνοντας βημα μονο για να φωναζει, βρηκε
ανεξοδο τροπο τελικα να λεει τις ασυναρτησειες της.

Επισκέπτης
Πολυ σωστα το εθεσε ο αρκας

Μια δημοσιογραφος που εκανε καριερα στην κρατικη
τηλεοραση με τις γνωστες μεθοδους,
μετα την αποτυχια στα ιδιωτικα καναλια γενικοτερα,
και ψαχνοντας βημα μονο για να φωναζει, βρηκε
ανεξοδο τροπο τελικα να λεει τις ασυναρτησειες της.
αφού εσύ κρίνεις έτσι μάλλον κάνεις για το cnn

Επισκέπτης
Η Λιάνα Κανέλλη για μένα, έτσι όπως την έχω δει, είναι μια πανέξυπνη, ετοιμόλογη αλλά και φοβερά μορφωμένη γυναίκα (σημειωτέων είναι και λεσβία...!). Κι όταν λέω μορφωμένη, δεν εννοώ μόνο πολιτικά... αλλά και ιστορικά και καλλιτεχνικά και αθλητικά... απ' όλα ξέρει. Εγώ βασικά θαυμάζω τέτοιους ανθρώπους που γνωρίζουν κάτι πάνω σε όλα τα θέματα.

ΑΛΛΑ...

Είμαι εντελώς αντίθετος με τις ιδέες της και τις ιδέες του ΚΚΕ γενικότερα. Κι αυτό που δεν γουστάρω σε αυτή είναι ότι δεν είναι κάπως "κυριλέ". Το να βγαίνει στο παράθυρο ένα μεγαλοστέλεχος οποιουδήποτε κόμματος επιβάλλεται να είναι ντυμένος κατάλληλα για την περίσταση αλλά και να ΜΗΝ καπνίζει. Κι έτσι όπως βλέπω την Κανέλλη ατιμέλητη και με το τσιγάρο στο στόμα (κι εγώ κπανιστής είμαι by the way), μου την δίνει. Δεν θα την ήθελα για leader.

And that's about what I believe about Liana!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ποιος τη θέλει για leader εδω μέσα Lioma :2funny: ούτε ο gayboy

Επισκέπτης
Η Λιάνα Κανέλλη για μένα, έτσι όπως την έχω δει, είναι μια πανέξυπνη, ετοιμόλογη αλλά και φοβερά μορφωμένη γυναίκα (σημειωτέων είναι και λεσβία...!). Κι όταν λέω μορφωμένη, δεν εννοώ μόνο πολιτικά... αλλά και ιστορικά και καλλιτεχνικά και αθλητικά... απ' όλα ξέρει. Εγώ βασικά θαυμάζω τέτοιους ανθρώπους που γνωρίζουν κάτι πάνω σε όλα τα θέματα.

ΑΛΛΑ...

Είμαι εντελώς αντίθετος με τις ιδέες της και τις ιδέες του ΚΚΕ γενικότερα. Κι αυτό που δεν γουστάρω σε αυτή είναι ότι δεν είναι κάπως "κυριλέ". Το να βγαίνει στο παράθυρο ένα μεγαλοστέλεχος οποιουδήποτε κόμματος επιβάλλεται να είναι ντυμένος κατάλληλα για την περίσταση αλλά και να ΜΗΝ καπνίζει. Κι έτσι όπως βλέπω την Κανέλλη ατιμέλητη και με το τσιγάρο στο στόμα (κι εγώ κπανιστής είμαι by the way), μου την δίνει. Δεν θα την ήθελα για leader.

And that's about what I believe about Liana!!!
να εισηγηθώ στην Παπαρήγα να κάνουμε μεταγραφή την Χούχλη η την Ζαχαρέα.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Αν θες να πεις τη γνωμη σου για τη κανελλη πεςτη,
αλλα μη την λες γενικα σε ολο το κοσμο.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom